KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2008, 11:48

Nakon turskog Galatasaraya na Memorijalu «Mirza Delibašić» koji će se održati 27. i 28. septembra u Sarajevu učestvovaće i ekipa Split CO. Informaciju je potvrdio Admir Bukva, direktor Bosne, a sudeći prema pozivima iz klubova koji su dobili upit bh. prvaka moguće je da preostali učesnik turnira bude poznat u naredna dva dana.

«Očekujemo potvrdu još jedne ekipe iz regiona kako bi utvrdili listu učesnika i dogovorili detalje oko odigravanja utakmica», naglasio je Bukva.

Ekipa Splita nakon nekoliko godina tavorenja u hrvatskoj košarci prošlu sezonu je okončala na vicešampionskom mjestu.

Splićane je zahvaljujući prednosti domaćeg parketa u petoj utakmici finala play-offa savladala ekipa Zadra koja je tako postala prva Hrvatske. Splićanima je za utjehu ostala činjenica da su u polufinalu eliminisali favorizovanu zagrebačku Cibonu te da su u NLB ligi ostvarili najbolji učinak u posljednjih nekoliko godina.

U timu Splita sarajevska publika moći će vidjeti Dejana Ivanova, bugarskog internacionalca, koji je u prethodnim kvalifikacijama za «Eurobasket 2007» u Španiji nastupao za svoju reprezentaciju protiv BiH. U «Skenderiji» će ponovo igrati i Siniša Štemberger koji je u posljednje dvije sezone nosio dres Širokog Prima piva, a prije toga Zadra.
neka neko brise bolidirano jer ivanov je presao u zadar!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 avg 2008, 01:57

Mislim da cemo biti dovoljno jaki da u narednoj sezoni izborimo dva predstavnika za BiH!
Mada sve zavisi od novog pleya i centra!
Dosadasnja pojacanja su ok!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 avg 2008, 21:35

Stranicom kk Bosna upravlja par ljudi koji svoj posao rade totalno amaterski!
I vrijeme je da se ukine taj forum,jer je jadno gledati ljude na njemu,koje administratori drze iz nekih sebi poznatih razloga! Taj forum je nekada bio najposjeceniji u drzavi,sa najvise aktuelnih informacija iz svijeta kosarke! Danas je to skroz druga prica..Tamo neki Pijetao ti stavi ban samo zato sto kazes da ne mislis da je Abaz trebao biti imenovan za trenera Bosne! pa to je dno dna!A neke njemu drage ljude koji pljuju po igracima,upravi ostavlja na forumu,i eto koliko on radi u interesu kluba! i kome nebi bilo vise isponizenja posjecivati tu stranicu?
Ovaj forum na sportsport.ba je sada zaista profesionalan,jer administratori rade svoj posao kako treba!i stranica je mnogo kvalitetna,cestitke!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 06 avg 2008, 22:28

bosnas_ je napisao/la:Stranicom kk Bosna upravlja par ljudi koji svoj posao rade totalno amaterski!
I vrijeme je da se ukine taj forum,jer je jadno gledati ljude na njemu,koje administratori drze iz nekih sebi poznatih razloga! Taj forum je nekada bio najposjeceniji u drzavi,sa najvise aktuelnih informacija iz svijeta kosarke! Danas je to skroz druga prica..Tamo neki Pijetao ti stavi ban samo zato sto kazes da ne mislis da je Abaz trebao biti imenovan za trenera Bosne! pa to je dno dna!A neke njemu drage ljude koji pljuju po igracima,upravi ostavlja na forumu,i eto koliko on radi u interesu kluba! i kome nebi bilo vise isponizenja posjecivati tu stranicu?
Ovaj forum na sportsport.ba je sada zaista profesionalan,jer administratori rade svoj posao kako treba!i stranica je mnogo kvalitetna,cestitke!
Apsolutno podržavam ukidanje foruma na zvaničnoj stranici jer je služila samo iskompleksiranim tipovima da iskaljuju svoje frustacije zbog vjerojatno svog lošeg individualnog statusa kako materijalnog tako i intelektualnog.
Žalosno je kako se tamo uopće dolazilo do pozicije moderatora.
O njihovom znanju sve govori kriteriji koje imaju prema forumašima.
Sve što sam prije napisao i što se je kasnije obistinilo od igrača do trenera ove sezone,a koje je bilo uvijek na tom forumu osporovano i bilo dočekano na nož i prijećeno banom od kreature od novinara znanog kao zeko na engleskom, a koji ima nik Pijetao.
Samo, po tom principu treba i njegovog polupismenog učenika dislocirati sa ovog foruma.klimoglavca koji samo afirmativno govore o dotičnom, i koji na žalost (njegovu) ili na sreću(ostalih) nikada neće nadmašiti idola obzirom na notornu činjenicu da učenik ipak nem ni približno stvaralačke kapacitete mentora, pa tako nerminh74 neće :lol: nikada dostići Pijetla. ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 avg 2008, 02:39

ars01 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Stranicom kk Bosna upravlja par ljudi koji svoj posao rade totalno amaterski!
Apsolutno podržavam ukidanje foruma na zvaničnoj stranici jer je služila samo iskompleksiranim tipovima da iskaljuju svoje frustacije zbog vjerojatno svog lošeg individualnog statusa kako materijalnog tako i intelektualnog.
Sve što sam prije napisao i što se je kasnije obistinilo od igrača do trenera ove sezone,a koje je bilo uvijek na tom forumu osporovano i bilo dočekano na nož i prijećeno banom od kreature od novinara znanog kao zeko na engleskom, a koji ima nik Pijetao.
Samo, po tom principu treba i njegovog polupismenog učenika dislocirati sa ovog foruma.klimoglavca koji samo afirmativno govore o dotičnom, i koji na žalost (njegovu) ili na sreću(ostalih) nikada neće nadmašiti idola obzirom na notornu činjenicu da učenik ipak nem ni približno stvaralačke kapacitete mentora, pa tako nerminh74 neće :lol: nikada dostići Pijetla. ;)
Ja sam Pijetla jednom upoznao u Skenderiji,sjedili smo zajedno,,,,i znam njegov nacin razmisljanja! Ali,neko mu je u glavu stavio da je on neko i nesto,pa se poceo onako ponasati,bas ono primitivno!
On je ok momak,bas ima finu pricu itd,ali se u zadnje vrijeme jako lose ponasao! Mislim on nije dao nista reci protiv Abaza,a protiv Zdovbca jeste,e pa sad...gdje je tu logika...Ma Pijetao nek je tebi sa srecom,ali si zaista jako jako primitivno postupip kada si mi stavio ban,samo zbot toga sto nisam podrzavao Abaza....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 avg 2008, 08:03

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa znasli ko je jedan od vlasnika ovog sitea, pa admin sa kkbosna, a pogadzaj ko je jedan od moderatora ovdje

joj kome
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 avg 2008, 08:06

ars01 je napisao/la:
e moj tito, da si jos zivi ipak bi vecina ludaka bila u ludnicama, a ne ovako pamet (joj jake rjeci) prosipala gdje god moze
sta ces dosao takav vakat pa svaka nula hoce nesto da kaze
PS
pogodio si 1-2 stvari ali uzevsi u obzir da si ih lupao na hiljade, pa svaka koka ubode neko zrno, bez obzira koliko luda bila

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 avg 2008, 12:50

Ja za Admina nikad nesto lose nisam rekao,a pratim stranicu k.k.Bosna od njenog osnivanja,znaci vec par godina! i Pijetao toliko ima respekta prema meni,a imam preko 1100 postova,i to ne kakvih postova,nego konkretnih komentara i sl...tu sam od samog osnivanja,pa ako hocete otvoreno koliko i Pijetao..i on sada neki laf i stavlja ban sto sam rekao da Bosna zasluzuje boljeg trenera od Abaza! I odakle on moze biti Administrator? ne razumijem nikako! Mislim zar ima logike da na tom forumu drzi ljude koji su se registrovali prije par mjeseci samo da bi pljuvali igrace i upravu,ili mene koji sam tu 4-5 godina....i kojeg banuje zbog jednog banalnog komentara o Abazu!
Neka Admin pogleda neke moje postove i postove ljudi koji su trenutno aktuelni na forumu koje Pijetao drzi!
Vjerujte u posljednjih 4 godine,skoro sve sam pogodio u vezi transfera igraca,dolazaka,odlazaka,,promasaja,,,cak mi se jednom javio jedan od visokih funkcionera k.k.Bosna i cestitao na komentarima,,rekavsi da ih sa zadovoljstvom cita,ali da ih na foumu ima jako malo! to je bilo prije godinu dana,,rekao je da cita komentare svega 4-5 ljudi na forumu! ali nebitno,,Pijetao nek ti je sa srecom... Samo da kazem da se na taj forum ne pojavljujem vec mjesec ipo dana,od kada mi je Pijetao stavio dugorocni ban!
bosnas,pozz svima!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 avg 2008, 13:11

ma ne daj se bosnash znama ja ko si ti ;)

vucko
Kontakt:

Post Postao/la vucko » 07 avg 2008, 22:39

Jeli ovo forum KK Bosne? Jeli ovo tema o forumu KK Bosne?
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 avg 2008, 08:28

vucko je napisao/la:Jeli ovo forum KK Bosne? Jeli ovo tema o forumu KK Bosne?
pa zar forum kk bosne nije sastavni dio kk bosne :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 avg 2008, 15:01

Djordjevic u Bosni! Ovo je jako dobra vijest ,jer je Djordjevic odlican pley! svaka cast upravi! Ukoliko dovedemo dobrog centra mislim da cemo imati veoma dobru sezonu u NLB,i da mozemo mejdu 8 ekipa! Do sada smo doveli 4 odlicna igraca!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 08 avg 2008, 18:49

bicemo najjaca odbrambena ekipa u NLB :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 avg 2008, 19:12

Melo15 je napisao/la:bicemo najjaca odbrambena ekipa u NLB :D :D
slazem se

samo dali se igra finel 8 , ili final 4
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 avg 2008, 18:29

znaci dejo ce biti vodza novog projekta jacanja omladiskog pogona u saradnji sa velpakom i dovodzenjem firica i bukve
veoma dobro

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 09 avg 2008, 22:21

nerminh74 je napisao/la:znaci dejo ce biti vodza novog projekta jacanja omladiskog pogona u saradnji sa velpakom i dovodzenjem firica i bukve
veoma dobro
Ovo sa angažmanom Firića i Bukve sam napisao prije par mjeseci.
Ako je istina dobro da im je (Upravi) , konačno, došlo do mozga.
nego sa onim postom prije dan -dva si me pravo iznenadio, nije bilo gramatičkih grešaka,al' uzalud si očigledno koristio lektora, već danas sa "vodza" si pokazao stvaran nivo znanja piše se vođa ili ako nemaš sva slova vodja. :lol: :lol: ;)
Usput kažeš 1-2 stvari pogodio, ja mislim maaaalo više, samo da pripomenem neke:Batina,Greer,Rahimić, Tomović,Panić(koliko si ga ti i Pijetao hvalili i sa vašim vezama u Upravi morao je ostati :lol: :lol: ),Veal,Jackson, a ni Šehović nije puno odmakao od njih, nego gdje je bajni i strašni talenat Albijanić.
Usput Uprava je otjerala JJ(jusufagića) koji je doista potencijal, po mom skromnom mišljenju, a i ovaj Pajević nije loš i vejerojatno ne košta puno, ono što sam vidio na Mojmilu je da ima jako dobru ruku pogađa i trice, tako da po meni je veći kapacitet od Giganta Đene koji nas je levatio dvije godine, sreća da je otišao u Zagreb, da nije izgleda da bi direktno iz Bosne otišao u starački dom u Neđarićima.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 avg 2008, 23:58

ars01 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:znaci dejo ce biti vodza novog projekta jacanja omladiskog pogona u saradnji sa velpakom i dovodzenjem firica i bukve
veoma dobro
Ovo sa angažmanom Firića i Bukve sam napisao prije par mjeseci.
Ako je istina dobro da im je (Upravi) , konačno, došlo do mozga.
nego sa onim postom prije dan -dva si me pravo iznenadio, nije bilo gramatičkih grešaka,al' uzalud si očigledno koristio lektora, već danas sa "vodza" si pokazao stvaran nivo znanja piše se vođa ili ako nemaš sva slova vodja. :lol: :lol: ;)
Usput kažeš 1-2 stvari pogodio, ja mislim maaaalo više, samo da pripomenem neke:Batina,Greer,Rahimić, Tomović,Panić(koliko si ga ti i Pijetao hvalili i sa vašim vezama u Upravi morao je ostati :lol: :lol: ),Veal,Jackson, a ni Šehović nije puno odmakao od njih, nego gdje je bajni i strašni talenat Albijanić.
Usput Uprava je otjerala JJ(jusufagića) koji je doista potencijal, po mom skromnom mišljenju, a i ovaj Pajević nije loš i vejerojatno ne košta puno, ono što sam vidio na Mojmilu je da ima jako dobru ruku pogađa i trice, tako da po meni je veći kapacitet od Giganta Đene koji nas je levatio dvije godine, sreća da je otišao u Zagreb, da nije izgleda da bi direktno iz Bosne otišao u starački dom u Neđarićima.
Get a life :roll:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 avg 2008, 12:12

Vidim na SportSport.ba pise da su godisnje ulaznice u prodaju !

Mene zanima gdje mogu da kupim godisnju kartu ???

Hvala !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bosanac
Kontakt:

Post Postao/la bosanac » 12 avg 2008, 13:05

Bosnier je napisao/la:Vidim na SportSport.ba pise da su godisnje ulaznice u prodaju !

Mene zanima gdje mogu da kupim godisnju kartu ???

Hvala !
u prostorijama kluba...hamze hume 2...preko puta opstine centar...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 avg 2008, 13:24

Ja sad zvao Bosnu i kazu da ce karte biti pustene u prodaju tek polovinom septembra !

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.