kyrieirving je napisao/la:Trebali smo Hasetovim kostima lopatat i sve bi se ocistilo
Ja ne razumijem?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kyrieirving je napisao/la:Trebali smo Hasetovim kostima lopatat i sve bi se ocistilo
Ja ne razumijem?
Muka? Strah? Stid?kyrieirving je napisao/la:Trebali smo Hasetovim kostima lopatat i sve bi se ocistilo
Ja ne razumijem?
Svašta hoda po ovoj planeti.Sabinho je napisao/la:kyrieirving je napisao/la:Trebali smo Hasetovim kostima lopatat i sve bi se ocistilo
Ja ne razumijem?![]()
![]()
Ubi se stoko sitnih zuba pa ce ti sve biti jasnije.Sabinho je napisao/la:kyrieirving je napisao/la:Trebali smo Hasetovim kostima lopatat i sve bi se ocistilo
Ja ne razumijem?![]()
![]()
joker90 je napisao/la:Gledaj bogovske linije! Senade Misimovicu, yebem ti rod i porod kamtarski!!Za stranicu "seoski fudbal".
miky_hz je napisao/la:Svijumi dali jednu lopatu frajeru ,kae de ljudino sastruzi nam malo ovu bjelinu,sta je ovaj Misimovic mislio da se ovaj frajer zove Alija Sirotanovic sunce ti poljubim.
Debilu kamatarski,jel te stid ovog covjeka
Realni su, stid ih šta im je Hadžikamatar priredio.wobly92 je napisao/la:Kakva su dešavanja na temi Želja? Ne da mi se zalaziti tamo, opašće mi konekcija.
@kajri, smeće jedno, dabogda ti koš porušili
Sta ovo vamo pise vremenom ne blijedi? Jel ovo reklama za ovaj sprej sto su lopte farbali? Koja je ovo firmaConvicts1988 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.