PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

elamalakia
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la elamalakia » 26 nov 2017, 14:08

skoroalen je napisao/la:Al pazi, njih je IZNENADIO snijeg koji je najavljen 10 dana ranije. Bra'o.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Sta mozes uraditi realno kad je teren prelos, cim sam vidio ovaj snijeg znao sam da nema nista od tekme. Tuga :salut:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 26 nov 2017, 14:08

skoroalen je napisao/la:Al pazi, njih je IZNENADIO snijeg koji je najavljen 10 dana ranije. Bra'o.

Haj ba nemoj se i ti stapat sa ovim svojim paraplegicarima. Sta ti znaci to najavljen snijeg? Jel bio najavljen u aprilu ove godine pa zavalio, ne znam o cemu pricas. Jel to vi imate spremnu brigadu civilne zastite da odmah izadje na teren i ocisti snijeg.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 26 nov 2017, 14:10

Zagor je napisao/la:[quote="Sandokan
Sto je bruka? To vi mozete protiv Bozije volje i prirodne nepogode??? Vi imate brigadu civilne zastite spremnu sa po dvije lopate u rukama da ocistite travnjak od snijega koji bi za sat vremena napravio haos i na Bilinom polju a kamoli na ovim nasim stadionima koji nemaju ni drenazu adekvatnu a kamoli grijace. Pricas o nekim lopatama, sidji jarane pa uzmi lopatu baci koju pa ces vidjeti sta je mokar snijeg i teska lopata. Ne moze ono ocistiti da sidjete svi i da ste svi na steroidima i da pucate od snage kako je padao i pogotovo sto je mokar.
Cistio sam jarane milion put.. I kad je onaj najveci snijeg napadao pa smo ocistili nas par momaka sto smo trebali. Ovdje je problem u organizaciji. Sve se moze kad se hoce , al najlakse je reci ne moze ovo.[/quote]
Ti i par jarana ocistili travnjak koseva? Ja cu se go skinut i trcat na minus 20 oko stadiona onoliko krugova koliko vi puta zamahnete lopatom ovakav snijeg kakav je pao sa kisom. Najlakse tudjim kurcem po trnju mahat, mahni svojim pa ces vidjeti.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 14:13

Sandokan87 je napisao/la:

Haj ba nemoj se i ti stapat sa ovim svojim paraplegicarima. Sta ti znaci to najavljen snijeg? Jel bio najavljen u aprilu ove godine pa zavalio, ne znam o cemu pricas. Jel to vi imate spremnu brigadu civilne zastite da odmah izadje na teren i ocisti snijeg.
Barem bismo imali crvenu loptu. Nije toliki problem snijeg, na našoj temi sam pisao da bi ovakvo vrijeme syebalo i Old Trafford, nego stvari vezane za organizaciju koje su za plakanja. Lakirana lopta, dva čovjeka s lopatama čiste snijeg, oni na sredini nose najlon s centra i prosu im se sve, security i onaj lopataš se svađaju na sredini... kad kamera prikaza delegacije ispod zapadne tribine, ljudi umiru od smijeha na sve to. K'o da u Senegalu živimo pa prvi put nas snijeg poklopio. Ako se najavljivao snijeg morali ste imat 20 spremnih momaka i nešta kvalitetnije od običnih lopata, da se to izgrne napolje a ne ovako. Kako god meni je drago, ovaj teren bi donio samo nabijanje, nikakvu igru.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 nov 2017, 14:14

elamalakia je napisao/la:

Sta mozes uraditi realno kad je teren prelos, cim sam vidio ovaj snijeg znao sam da nema nista od tekme. Tuga :salut:
Za ovaj snijeg se ranije znalo. Mozes se pripremiti. Mozes imati crvenu loptu, mozes imati sredstva za ciscenje, mozes angazovati ljude i staviti ih u peipremu, a ne djeca da ti to rade.
E onda, ako se i ne moze igrati, ti si se pripremio i nisi kriv. Ovako, ispadate amatercine i nevidjeno se brukate.
Amatrski fudbalski klub Skretnicar.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 26 nov 2017, 14:14

E grob te **** farbali lopte tek sad vidjeh

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 nov 2017, 14:16

ma organizacija katastrofa . jest snijeg padao to niko ne spori . ali farbanje lopte sprejom i bacanje pjeska umjesto boje je smjesno i zalosno .pa onaj izlaz iz tunela blato do koljena moze se to urediti
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 26 nov 2017, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 nov 2017, 14:16

Sto je bruka? To vi mozete protiv Bozije volje i prirodne nepogode??? Vi imate brigadu civilne zastite spremnu sa po dvije lopate u rukama da ocistite travnjak od snijega koji bi za sat vremena napravio haos i na Bilinom polju a kamoli na ovim nasim stadionima koji nemaju ni drenazu adekvatnu a kamoli grijace. Pricas o nekim lopatama, sidji jarane pa uzmi lopatu baci koju pa ces vidjeti sta je mokar snijeg i teska lopata. Ne moze ono ocistiti da sidjete svi i da ste svi na steroidima i da pucate od snage kako je padao i pogotovo sto je mokar.
Cistio sam jarane milion put.. I kad je onaj najveci snijeg napadao pa smo ocistili nas par momaka sto smo trebali. Ovdje je problem u organizaciji. Sve se moze kad se hoce , al najlakse je reci ne moze ovo.
Ti i par jarana ocistili travnjak koseva? Ja cu se go skinut i trcat na minus 20 oko stadiona onoliko krugova koliko vi puta zamahnete lopatom ovakav snijeg kakav je pao sa kisom. Najlakse tudjim kurcem po trnju mahat, mahni svojim pa ces vidjeti.[/quote]
Jesi budala.. Govorim ti cistilo se po mahalam kad je najveci snijeg pao. Da skratim sta ti hocu ti hocu reci, klub kao sto je Zeljeznicar, za kojeg smatram i dalje da je veliki klub, odmah poslije Sarajeva, treba biti spreman na ove situacije. Treba se organizovati za ovakve situacije. Ej farbati loptu i cistit snijeg sa dvije lopate...Pa to je tuga..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 26 nov 2017, 14:16

Imali ko od anamo onih da mi ofarbaju jaja :tralala: :tralala: :plac:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 nov 2017, 14:17

elamalakia je napisao/la:E grob te **** farbali lopte tek sad vidjeh
Zvanicne lopte za igranje dostavlja savez.Isti nije dostavio crvene lopte i zato se farbalo na vrat na nos.Ovdje nije do kluba,ali do svega ostalog jeste.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 26 nov 2017, 14:18

Jbo majku ovo sve retardirano....obaveza saveza je da klubovima obezbjedi lopte za takmičenje, pa tako i crvene lopte u slučaju snijega. Lakše vam metar u guzicu zakucat nego cenat u glavu...

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 26 nov 2017, 14:18

Farbanje lopte je najveći blam u historiji ove prejadne lige :rol: :bow:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 26 nov 2017, 14:18

skoroalen je napisao/la:

Barem bismo imali crvenu loptu. Nije toliki problem snijeg, na našoj temi sam pisao da bi ovakvo vrijeme syebalo i Old Trafford, nego stvari vezane za organizaciju koje su za plakanja. Lakirana lopta, dva čovjeka s lopatama čiste snijeg, oni na sredini nose najlon s centra i prosu im se sve, security i onaj lopataš se svađaju na sredini... kad kamera prikaza delegacije ispod zapadne tribine, ljudi umiru od smijeha na sve to. K'o da u Senegalu živimo pa prvi put nas snijeg poklopio. Ako se najavljivao snijeg morali ste imat 20 spremnih momaka i nešta kvalitetnije od običnih lopata, da se to izgrne napolje a ne ovako. Kako god meni je drago, ovaj teren bi donio samo nabijanje, nikakvu igru.

Buraz jesi ti ikad lopatu u ruke uzeo i zamahno ne onaj suhi vec ovaj snijeg koji je dosao sa kisom? Nisi buraz vjeruj mi. Da je 500 ljudi lopatalo crklo bi, al haj to nije ni bitno koliko je ono sto se krilo ispod tog snijega jer je taj teren bio poprilicno natopljen i sa dobrom zalihom snijega na istom bi se stvorila ledina na kojoj bi noge pucale ko ledenice. Ja sam kisnuo a ne vi koji se zalite je druga stvar. Za loptu i to farbanje i mi sami imamo zamjerke mada se mogu zakleti sad da je nemate ni vi a ni 90 % ekipa u ligi spremnu za ovakve okolnosti.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 26 nov 2017, 14:19

Bolje da nisu nista radili..

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 26 nov 2017, 14:20

elamalakia je napisao/la:Bolje da nisu nista radili..
:urnebes: :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 nov 2017, 14:20

:rol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 nov 2017, 14:21

robertkosar je napisao/la:Imali ko od anamo onih da mi ofarbaju jaja :tralala: :tralala: :plac:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 26 nov 2017, 14:21

Zagor je napisao/la:
Cistio sam jarane milion put.. I kad je onaj najveci snijeg napadao pa smo ocistili nas par momaka sto smo trebali. Ovdje je problem u organizaciji. Sve se moze kad se hoce , al najlakse je reci ne moze ovo.
Ti i par jarana ocistili travnjak koseva? Ja cu se go skinut i trcat na minus 20 oko stadiona onoliko krugova koliko vi puta zamahnete lopatom ovakav snijeg kakav je pao sa kisom. Najlakse tudjim kurcem po trnju mahat, mahni svojim pa ces vidjeti.
Jesi budala.. Govorim ti cistilo se po mahalam kad je najveci snijeg pao. Da skratim sta ti hocu ti hocu reci, klub kao sto je Zeljeznicar, za kojeg smatram i dalje da je veliki klub, odmah poslije Sarajeva, treba biti spreman na ove situacije. Treba se organizovati za ovakve situacije. Ej farbati loptu i cistit snijeg sa dvije lopate...Pa to je tuga..[/quote]
A ti ko znas sta vi imate od inventara i od potrebne opreme jel? Ma znas moj **** koliko i ja realno. Krpite se i vi ko i mi. Imam i ja zamjerke na isto to sto imas i ti, vezano za tu loptu al cu ruke obje pod sjekiru staviti da je nemate ni vi ni 90 % ekipa u ovoj ligi spremnu za okolnosti koje su danas snasle i nas i vas. Pricamo ovdje o nekoj najavi snijega od prije 10 dana, a prije par mjeseci ga niko nija najavio pa nas zatrpa gle boze u sred aprila kad su se mnogi pakovali na more za 1 maj. Serete prijatelju itekako serete. Prvom meni je krivo sto se tekma nije odigrala al kad sam vidio kako pada i kako sad pada onda bolje sacuvati ono malo zdravlja i kod vas i kod nas u ekipi nego pojedine igrace cekati po 6 mjeseci da se oporave.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 nov 2017, 14:22

bas tako ,onda vam niko ne bi mogo nista prigoovoriti ovako ste sami sebi skocili u stomak i dali povod za komentare na ovoj temi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.