Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa Vistafon ima crvene lopte a Zeljo nema. Sudija kriv sto klub nema loptu osim bijele. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Utakmica se odgađa zbog 2 cm snijega ???!!!
Pa ne mogu teren pripremiti i očistiti dva čovjeka sa jednom kantom i jednom lopatom ! 
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
-
GradKamena1
- Kontakt:
Znaci ocekujem kaznu i to drasticnu radi organizacije.
Cijeneći činjenicu da je zbog njih već pomjerena utakmica Kupa za srijedu najkrajnji rok za odigravanje ove bi bio sutra. Ostalo je smijurija od saveza i lige.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
HAHAHAHAHA Koji aswobly92 je napisao/la:Loptu farbaš krvlju od zaklanog janjeta, halooooooo!Ras je napisao/la:Oprostite molim vas što ne možemo kontrolisati vrijeme kao pitari, oni bi ovo promijenili na plus 30, mi ne možemo ****, izvinitešto je snijeg počeo padati sat prije početka utakmice, halalite braćo molim vas
tekma se morala odigrat, pustite suplju, igrale su se tekme u istim, ako ne i gorim uslovima, evo i dokaza:

nije ba samo malo uzivam i radujem se pastiru sosonskisvrakino1921 je napisao/la:a jest cobanu godratareizo je napisao/la:livade vase sramota lige nasegrbavicka je napisao/la:sta ovim tuzlacima i zenicanima krivo... sto u sarajevu pada snijeg...
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
USTATI PA RECI, PL BiH.
HAJMO SVI, USATI PA RECI
hehehehehe
HAJMO SVI, USATI PA RECI
hehehehehe
kakvu bre kaznu za klub? niste vi citavi... ali eto, ako nista biti cemo odmorniji za siroki... hvala ti snijegu!!! 
45515
Sedmicu dana se najavljuju snježne padavine za nedjelju, dođe nedjelja i snijeg - jedan čovjek i lopata spremni za njega, lopta friško ofarbana. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Deee AHAHAHAAAAwobly92 je napisao/la:Drenaža 0! Teren 0! Organizacija 0!Ras je napisao/la:Oprostite molim vas što ne možemo kontrolisati vrijeme kao pitari, oni bi ovo promijenili na plus 30, mi ne možemo ****, izvinitešto je snijeg počeo padati sat prije početka utakmice, halalite braćo molim vas
Loptu farbaš krvlju od zaklanog janjeta, halooooooo!
Jel' se igra sutraGradKamena1 je napisao/la:Znaci ocekujem kaznu i to drasticnu radi organizacije.
Cuj onaj garantuje ne bi se na Tusnju ovo dogodilo, pa bolan kod vas blato u augustu, a u zenici grijace pale samo kad je repka, za Celik ni bojler ne ukljuce
wobly92 je napisao/la:Drenaža 0! Teren 0! Organizacija 0!Ras je napisao/la:Oprostite molim vas što ne možemo kontrolisati vrijeme kao pitari, oni bi ovo promijenili na plus 30, mi ne možemo ****, izvinitešto je snijeg počeo padati sat prije početka utakmice, halalite braćo molim vas
Ja ti garantujem da se ovo na Tušnju ne bi dogodilo, kamo li na Pecari ili Bilinom! Čak i kod Mladosti bi ovo bolje bilo, sveukupno ove 3 kategorije!
Halo, nisi spreman za snijeg, a evo decembra na vratima!
Loptu farbaš krvlju od zaklanog janjeta, halooooooo!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tako je to kad u Bosni razvuces prvenstvo do decembra.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Odgadjale su se utakmice i na Tusnjulisander je napisao/la:Cuj onaj garantuje ne bi se na Tusnju ovo dogodilo, pa bolan kod vas blato u augustu, a u zenici grijace pale samo kad je repka, za Celik ni bojler ne ukljuce
klasična sarajevska priča. Kad treba olajavat, optuživat prvi su...i ovaj portal i svi mediji u sarajevu, spremni su sve okolo optužit za fašizam, rasizam namještanje, korupciju...Al kad treba nešto uradit sam svojim sredstvima e tad mrka kapa. Trebali su sfor pozvati da im očiste teren, gdje si vidio da gospoda nesposobna rade. Ahaaa dvije lopate nabavili a i one su donacija.. A onaj papak za sigurnost se još ko fol buni....Željo organizovan klub??? Smiješno.
Sjebase dzaba lopte jarane,sad moraju ici po razredjivac da skinu ono.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidis da pojma nemas kakav je Tusanj, Tusanj je godinama top 3 travnjak u ligi. Odrzava se iz gradskog budzeta i ima novu drenazu na koju je ulozeno dosta novca prije 2 godine, bukvalno postoji firma koja se samo za travnjak taj brine.lisander je napisao/la:Cuj onaj garantuje ne bi se na Tusnju ovo dogodilo, pa bolan kod vas blato u augustu, a u zenici grijace pale samo kad je repka, za Celik ni bojler ne ukljuce
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 nov 2017, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vratite loptu tomu hanksu..nista vam nije sveto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.