Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Kawhi
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Post Postao/la Kawhi » 26 nov 2017, 00:22

legenda reala je napisao/la:
– Emiteri čiji programi nisu dostupni cjelokupnom stanovništvu Bosne i Hercegovine nemaju pravo na dobivanje ekskluzivnih prava za sljedeće sportske događaje: a) olimpijske igre; b) svjetska i evropska prvenstva u fudbalu, košarci, rukometu i drugim sportovima; c) utakmice u okviru zvaničnih međunarodnih takmičenja u kojima nastupaju reprezentacije Bosne i Hercegovine; d) međunarodna takmičenja koja se održavaju u Bosni i Hercegovini.
Samo za arelinha pa nek i dalje brani SK koji udara na državu :mrgreen:
Pa nijedan emiter nije dostupan cjelokupnom stanovnistvu BiH. :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 nov 2017, 00:27

Kawhi je napisao/la:
– Emiteri čiji programi nisu dostupni cjelokupnom stanovništvu Bosne i Hercegovine nemaju pravo na dobivanje ekskluzivnih prava za sljedeće sportske događaje: a) olimpijske igre; b) svjetska i evropska prvenstva u fudbalu, košarci, rukometu i drugim sportovima; c) utakmice u okviru zvaničnih međunarodnih takmičenja u kojima nastupaju reprezentacije Bosne i Hercegovine; d) međunarodna takmičenja koja se održavaju u Bosni i Hercegovini.
Pa nijedan emiter nije dostupan cjelokupnom stanovnistvu BiH. :mrgreen:
oko 80% treba biti pokrivenost, BHT je dostupan, sad što se ne gleda je drugi par cipela, al većina ga može gledati ako hoće
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 nov 2017, 00:36

Ja sam rekao da što se mene tiče neka udaraju ovako na državu jer ćemo mi koji imamo SK moći gledati što više dobrih sportskih događaja. Ovo su bolji udari na državu od onih koje radi bh telekom.

SK :bow: :bow:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 26 nov 2017, 00:41

arelinho je napisao/la: Ja sam rekao da što se mene tiče neka udaraju ovako na državu jer ćemo mi koji imamo SK moći gledati što više dobrih sportskih događaja. Ovo su bolji udari na državu od onih koje radi bh telekom.

Znaci, tebi je super da velika vecina stanovnistva koja iz razlicitih razloga nema SK (nema pristup, ne moze da plati i slicno) ne moze da gleda utakmice reprezentacije, bez obzira sto bi u slucaju da to prenosi BHT i ti (koji imas SK i svejedno ti je ko prenosi) mogao gledati utakmice?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 nov 2017, 00:47

Federer17 je napisao/la:
arelinho je napisao/la: Ja sam rekao da što se mene tiče neka udaraju ovako na državu jer ćemo mi koji imamo SK moći gledati što više dobrih sportskih događaja. Ovo su bolji udari na državu od onih koje radi bh telekom.

Znaci, tebi je super da velika vecina stanovnistva koja iz razlicitih razloga nema SK (nema pristup, ne moze da plati i slicno) ne moze da gleda utakmice reprezentacije, bez obzira sto bi u slucaju da to prenosi BHT i ti (koji imas SK i svejedno ti je ko prenosi) mogao gledati utakmice?
U redu mi je jer BHT uzima pare od pretplate, a ništa ne rade na poboljšanju programa. Sramota je vidjeti kako rade prenose utakmica naše lige, a vidjeli smo kako je to Arena radila. Što se mene tiče mogu se ugasiti.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 26 nov 2017, 00:50

arelinho je napisao/la: U redu mi je jer BHT uzima pare od pretplate, a ništa ne rade na poboljšanju programa. Sramota je vidjeti kako rade prenose utakmica naše lige, a vidjeli smo kako je to Arena radila. Što se mene tiče mogu se ugasiti.
Sta imaju uraditi kad je ova drzava propala na svaki moguci nacin, a svakako se ne moze reci da im svi placaju pretplatu. Ne znam da li iko u mojoj blizini placa pretplatu, a vjerujem da je slicno i u ostatku drzave. Kako motivisati tog sportskog radnika, novinara da nesto uradi kako treba kada se suocava sa nekoliko mjeseci neprimanja (mizerne) plate, katastrofalnom opremom i jos milion nekih stvari koje bi morao imati da normalno odradi svoj zadatak?!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 nov 2017, 00:51

Ljudi krse zakon, treba im zabraniti emitovanje u BIH i kraj price
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 nov 2017, 00:54

Federer17 je napisao/la:
arelinho je napisao/la: U redu mi je jer BHT uzima pare od pretplate, a ništa ne rade na poboljšanju programa. Sramota je vidjeti kako rade prenose utakmica naše lige, a vidjeli smo kako je to Arena radila. Što se mene tiče mogu se ugasiti.
Sta imaju uraditi kad je ova drzava propala na svaki moguci nacin, a svakako se ne moze reci da im svi placaju pretplatu. Ne znam da li iko u mojoj blizini placa pretplatu, a vjerujem da je slicno i u ostatku drzave. Kako motivisati tog sportskog radnika, novinara da nesto uradi kako treba kada se suocava sa nekoliko mjeseci neprimanja (mizerne) plate, katastrofalnom opremom i jos milion nekih stvari koje bi morao imati da normalno odradi svoj zadatak?!
Prije se dosta toga plaćalo pa ništa nisu uspjeli dobro odraditi. Evo neka rade bar ovu našu ligu kako treba, a ne da gledamo ove sramotne prenose.

legenda reala je napisao/la:Ljudi krse zakon, treba im zabraniti emitovanje u BIH i kraj price
:lol: :lol: To možeš sanjati. :kafa: :kafa:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 nov 2017, 00:58

Suti bio si se usro 20-tog maja :urnebes:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 nov 2017, 00:59

legenda reala je napisao/la:Suti bio si se usro 20-tog maja :urnebes:
Iskreno da ti kažem nije mi bilo jednostavno. :lol: :lol: :thumbup:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 26 nov 2017, 01:31

arelinho je napisao/la:
Prije se dosta toga plaćalo
Nije

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 nov 2017, 09:06

ista stvar i u hrvatskoj,udara na drzavu hrvatsku

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 26 nov 2017, 09:31

Nego da postavim neko glupo pitanje mozda cak nevezno za temu
Jeli ko sta procitao hoce li se koji igrac pridruziti francuzima a da igra EL, prvenstveno mislim na seraphina, moremana i huertela
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 26 nov 2017, 09:47

nerminh74 je napisao/la:Nego da postavim neko glupo pitanje mozda cak nevezno za temu
Jeli ko sta procitao hoce li se koji igrac pridruziti francuzima a da igra EL, prvenstveno mislim na seraphina, moremana i huertela
Za sutra nema promijena, u iza nove godine, ko zna šta će biti.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 nov 2017, 10:21

Ali dostupni su. Samo treba da platiš. Uzmeš mtel, total ili telemah..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 26 nov 2017, 13:37

Sta je tema ovdje vise? Pobijedimo Rusiju i niko rijeci o tome ne pise. Ovo je vise za Sport i TV teme nego u vezi ovoga.
BosnaE

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 nov 2017, 13:58

newton_heath_lyr je napisao/la:Sta je tema ovdje vise? Pobijedimo Rusiju i niko rijeci o tome ne pise. Ovo je vise za Sport i TV teme nego u vezi ovoga.
pisali su na drugoj temi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 nov 2017, 15:56

Captain4 je napisao/la:Nigdje nikog na forumu, kao da igra badminton repka BiH a ne košarkaška protiv Rusije koja je 4. u Evropi i kojoj fale samo 2 igrača sa zadnjeg prvenstva..
Shved, Voroncevic, Kurbanov, Mozgov.... cetiri glavna igraca, koja su u prosjeku zabijala zajedno 51 poen na EP
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 26 nov 2017, 16:09

LloriS je napisao/la: Shved, Voroncevic, Kurbanov, Mozgov.... cetiri glavna igraca, koja su u prosjeku zabijala zajedno 51 poen na EP
Od toga Shved sam 30. :mrgreen:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 nov 2017, 16:16

Federer17 je napisao/la:
LloriS je napisao/la: Shved, Voroncevic, Kurbanov, Mozgov.... cetiri glavna igraca, koja su u prosjeku zabijala zajedno 51 poen na EP
Od toga Shved sam 30. :mrgreen:
Shved 24 a Mozgov 14, al falilo je i nama igraca ajde :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.