Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
valjda topića na lijevog beka stavlja....bolje je da je jahića stavio
-
- Kontakt:
Nazalost,u pravu si sve sto si rekao....ovi sto podlijezu pod euforijom,ne mogu ili ne zele da vide, da je nas senilni selektor NAJVECA OPASNOST NASOJ REPKI,a ne Belgija........pogledajte samo najave-Topic na lijevom beku,pa on nije normalan,sta ce sa Smajicem,pa covjek igra uglavnom u veznom redu,kakav bok,ne bi me zacudilo da budaletina stavi Stilica na mjesto gdje je igrao Salihovic(forsirao momka na toj poziciji,a svi znamo sta igra u Hoffenheimu i da je na toj poziciji 100 puta korisniji)......imao je Ciro,i vise nego dovoljno vremena,od proslog ljeta kada je preuzeo funkciju-da nadje solidnu zamjenu Hasagicu,da nadje solidnog lijevog beka,igraca koje mu je ta pozicija prirodna,i mogao je da rijesi jos niz problema,svi znamo sto to nije uradjeno,zbog kurvarluka sa novinarima i medijima,nije gledao uzivo tekme i pratio formu igraca itd itd......previse je stvari koje ce predstavljati opasnost po nas gol,zato ne mogu biti optimista,a najveci krivac sto ce nas izloziti tim opasnostima i stalnom pritisku belgijanaca,bice Ciro,zbog bunkera i igranja sa samo jednim napadacem,Dzekom.....postaviti tako igru kada znas da u ekipi imas nove golmane(koji ce da puknu pod pritiskom,pogotovo zbog Cirine taktike i ako se belgijanci odluce da napadnu od samog pocetka)..........drop je napisao/la:ovo je sve kozmetika i šminka...eto pozvao je Smajica i tog Nurkanovic iz Travnika u selekciju a pitanje je dali ce ti momci uopšte dobiti ijedne minute u ovom dvomecu sa Belgijom...veliko pitanje,ustvari šanse da dobiju neke minute su minimalne.
Prava pitanja su ko ce glavni i kljucni igraci u ovom dvomecu,ko ce biti nosoci igre.
U kakvoj je formi Bajramovic?? on je bitan i klasan igrac koji ima iskustva i utakmica u nogama.
Kakva ce nam biti zadnja linija...hoce li Čiro opet uvaliti nekog anonimusa da ga prodaje preko reprezentacije.
Hocemo li moci parirati Belgiji na sredini terena.... ko ce trcati iza Dzeke ili Muslimovica.
Bez veznjaka koji ce trcati 90 min konstantno nemamo šta tražiti protiv Belgije.
kao prvo nisu nam oni neprijateljideni_m1312 je napisao/la: al vjerovatno je ovo i konacna formacija,al zasto je otkriva....samo otvara prostor za kritike i daje neprijatelju apsolutno suvisne informacije....

kao drugo da si selektor belgije da li bi povjerovao da je tvoj protivnik objavio sastav 5 dana prije meca.
Nije niko lud da uzima ove informacije zdravo za gotovo pa da ispadne majmun ako ciro promjeni nesto. ovo je samo hrana za novinare, jer moraju i oni zaraditi svoj hljeb.

- Principatus
- Kontakt:
Evo Biskitt tacno konta. Ruka stari. 
@ribery
Da sad su ulozi favorita i pritisak je tu, a kao sto sam rekao to je vec znalo pojesti vece reprezentacije (Portugal, EP). Uz to igraju kod kuce sa 10.000 nasi navijaca. Bit ce zbunjeni time i pitati se da sofer nije negdje pogresno skreno na autoputu.

@ribery
Da sad su ulozi favorita i pritisak je tu, a kao sto sam rekao to je vec znalo pojesti vece reprezentacije (Portugal, EP). Uz to igraju kod kuce sa 10.000 nasi navijaca. Bit ce zbunjeni time i pitati se da sofer nije negdje pogresno skreno na autoputu.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 24 mar 2009, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
sta je ovo s Topicem...igrat ce kao stoper? ..
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
- Principatus
- Kontakt:
Mogao bi Topic zaigrati kao Golman. On kao spic najbolje zna kako da procjeni napadace.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dali im neko ko je narucio kartu Belgija-Bosna od Nogometnog saveza van BiH-a... Ja sam narucio i oni su mi rekli da ce poslati DHL-om... kada sam ih ponovo nazvao rekli su da karte nece slati DHL-om nego da ce mi karte dati u Genku u hotelu "NH".... Strahujem da me na dan utakmice ne prevare za kartu pa vas zato sve molim ako je jos neko dobio ovu informaciju da mi javi...BHF-do groba...
Novcem mozes kupiti Sat,
ali ne i vrijeme.............
jest jest, a cuo sam da ciro razmatra opciju da u napadu zaigraju bajramovic i nadarevic jer su na trening utakmici izmedju crvenih i plavih izresetali mrezu pjanicu (jos jedna od mogucih varijanti, na testiranju je pokazao najvecu eksplozivnost).Principatus je napisao/la:Mogao bi Topic zaigrati kao Golman. On kao spic najbolje zna kako da procjeni napadace.
Sta vam je ljudi opustite se, ako i bude topic igrao na lijevoj strani to ce biti tako postavljeno da ce se krpiti s nekim, nece cuvati cijelu stranu kao sto je to hasan svojevremeno radio.
kad te munib provjeri dobices kartuburek je napisao/la:Dali im neko ko je narucio kartu Belgija-Bosna od Nogometnog saveza van BiH-a... Ja sam narucio i oni su mi rekli da ce poslati DHL-om... kada sam ih ponovo nazvao rekli su da karte nece slati DHL-om nego da ce mi karte dati u Genku u hotelu "NH".... Strahujem da me na dan utakmice ne prevare za kartu pa vas zato sve molim ako je jos neko dobio ovu informaciju da mi javi...BHF-do groba...

- Principatus
- Kontakt:
Bajramovic i Nadarevic izresetali mreze Pjanicu. Hrhr dobar. 

Dali im neko ko je narucio kartu Belgija-Bosna od Nogometnog saveza van BiH-a... Ja sam narucio i oni su mi rekli da ce poslati DHL-om... kada sam ih ponovo nazvao rekli su da karte nece slati DHL-om nego da ce mi karte dati u Genku u hotelu "NH".... Strahujem da me na dan utakmice ne prevare za kartu pa vas zato sve molim ako je jos neko dobio ovu informaciju da mi javi...BHF-do groba...
Novcem mozes kupiti Sat,
-
- Kontakt:
Ma mi smo mahnit narod,sve nam svejedno,a onda kukamo(u slucaju negativnog ishoda) poslije tekme na igrace.....da sam na mjesti Topica,javno bi odbio da igram tu poziciju,taman to znacilo tjeranje iz repke(ne bi bilo prvi put da ga otjeraju),sta hoce Ciro da postigne ovim potezom,je li to unaprijed trazi alibi u slucaju negativnog ishoda,pa da sve svali na Topica,kao sto je svalio na Nadarevica,nije imao onu stvar da protiv Turske odigra sa dva napadaca,protiv Turske koje je odigrala bez osam standardnih prvotimaca,hoce li Ciro u slucaju negativnog ishoda zbog njegove jos jedne kukavicke taktike,alibi potraziti i u golmanima,u povredi Salihovica,Ibisevica i Hasagica itd itd......vOluMme je napisao/la:valjda topića na lijevog beka stavlja....bolje je da je jahića stavio
ako ja ostanem bez karte munib ce me opljackati za 40 eura a uz to dobit ce i nokautdaidza je napisao/la:kad te munib provjeri dobices kartuburek je napisao/la:Dali im neko ko je narucio kartu Belgija-Bosna od Nogometnog saveza van BiH-a... Ja sam narucio i oni su mi rekli da ce poslati DHL-om... kada sam ih ponovo nazvao rekli su da karte nece slati DHL-om nego da ce mi karte dati u Genku u hotelu "NH".... Strahujem da me na dan utakmice ne prevare za kartu pa vas zato sve molim ako je jos neko dobio ovu informaciju da mi javi...BHF-do groba...![]()
![]()
![]()
![]()

Novcem mozes kupiti Sat,
Ovo je najbolje da se obratis redakciji sportsport.baburek je napisao/la:Dali im neko ko je narucio kartu Belgija-Bosna od Nogometnog saveza van BiH-a... Ja sam narucio i oni su mi rekli da ce poslati DHL-om... kada sam ih ponovo nazvao rekli su da karte nece slati DHL-om nego da ce mi karte dati u Genku u hotelu "NH".... Strahujem da me na dan utakmice ne prevare za kartu pa vas zato sve molim ako je jos neko dobio ovu informaciju da mi javi...BHF-do groba...
[email protected]
posalji fino mail sa imenom i prezimenom, objasni svoj problem i siguran sam da ce oni provjeriti.
Ako je nekakva mucka da ih provalimo na vrijeme.
Eto to ti je moj savjet i nemoj vise spamati

a staces ti rec ciri ako recimo remizira da nekazem pobjedi......prijavi se za selektora i ne rise.....da onda tebe ovako mogu drugi kao ti pljuvatlopta je okrugla je napisao/la:Ma mi smo mahnit narod,sve nam svejedno,a onda kukamo(u slucaju negativnog ishoda) poslije tekme na igrace.....da sam na mjesti Topica,javno bi odbio da igram tu poziciju,taman to znacilo tjeranje iz repke(ne bi bilo prvi put da ga otjeraju),sta hoce Ciro da postigne ovim potezom,je li to unaprijed trazi alibi u slucaju negativnog ishoda,pa da sve svali na Topica,kao sto je svalio na Nadarevica,nije imao onu stvar da protiv Turske odigra sa dva napadaca,protiv Turske koje je odigrala bez osam standardnih prvotimaca,hoce li Ciro u slucaju negativnog ishoda zbog njegove jos jedne kukavicke taktike,alibi potraziti i u golmanima,u povredi Salihovica,Ibisevica i Hasagica itd itd......vOluMme je napisao/la:valjda topića na lijevog beka stavlja....bolje je da je jahića stavio

- DinceManijak
- Kontakt:
Koliko je do sada nok-auteva Munib i CO fasovali preko foruma, davni bi dana bili mrtvi.
Ako neko, nekom prilikom, nekom od omrazenih ljudi iz BiH saveza, uspije slomit nos nok-autom, dobit ce lizalo.

Ako neko, nekom prilikom, nekom od omrazenih ljudi iz BiH saveza, uspije slomit nos nok-autom, dobit ce lizalo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
- Kontakt:
Ne znam jarane,ne zelim da ti se to desi,ali mislim da ce te izraditi,napisa ti BHF-do groba,koliko sam ja upoznat(nisam njihov clan),"Fanaticosi" nikada ne traze karte preko naseg saveza,vec dodju do njih na druge nacine,zato ako si njihov clan,predlazem da se obratis njima....pozzburek je napisao/la:Dali im neko ko je narucio kartu Belgija-Bosna od Nogometnog saveza van BiH-a... Ja sam narucio i oni su mi rekli da ce poslati DHL-om... kada sam ih ponovo nazvao rekli su da karte nece slati DHL-om nego da ce mi karte dati u Genku u hotelu "NH".... Strahujem da me na dan utakmice ne prevare za kartu pa vas zato sve molim ako je jos neko dobio ovu informaciju da mi javi...BHF-do groba...
Jeste se nalozili nije normalno!!Do utakmice ima jos mnogo ,a vi dizete paniku!Topic jeste napadac,ali je jak kao beton,i sigurno nas najbrzi igrac!!Sacekajmo subotu ,pa vodimo raspravu,ciro je lukav trener!!
Evo realno,odredjen broj nas misli da cemo izgubiti.Naravno,svi bi voljeli da pobjedimo u Belgiju,ali bojim se da ce se ponoviti tekma koju smo odigrali u Turskoj,vodili i na kraju nesretno izgubili.Uvijek nekako dobro pocnemo,ali izgubimo.Nadam se da cemo pobijediti,iako smo oslabljeni na nekim pozicijama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.