Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gledaj Petrovica i sastava u Mostaru...ovo nije ni drugi tim ovo je treci tim Slobode. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Čuva se za kupmiky_hz je napisao/la:Gledaj Petrovica i sastava u Mostaru...ovo nije ni drugi tim ovo je treci tim Slobode.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ovi ce momci da ginu na terenu.KingJamesMVP je napisao/la:Čuva se za kupmiky_hz je napisao/la:Gledaj Petrovica i sastava u Mostaru...ovo nije ni drugi tim ovo je treci tim Slobode.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- hskzmostar
- Kontakt:
Sta je bilo kolega?Orjuna je napisao/la:Dugu starost i tešku bolest seljačinama iz Doboj Kaknja
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
A obični seljakluk na tribinama. Ne znam imaju li oni drugu loptu na terenu ili samo onu jednu s kojom se počme utakmica pa trebaju dvi minute golmanu da izbije loptu...hskzmostar je napisao/la:Sta je bilo kolega?Orjuna je napisao/la:Dugu starost i tešku bolest seljačinama iz Doboj Kaknja
...
- dynamodresden1
e nek ste vi bolji u picku materinuOrjuna je napisao/la:A obični seljakluk na tribinama. Ne znam imaju li oni drugu loptu na terenu ili samo onu jednu s kojom se počme utakmica pa trebaju dvi minute golmanu da izbije loptu...hskzmostar je napisao/la:Sta je bilo kolega?Orjuna je napisao/la:Dugu starost i tešku bolest seljačinama iz Doboj Kaknja
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Koji si ti glupanOrjuna je napisao/la:A obični seljakluk na tribinama. Ne znam imaju li oni drugu loptu na terenu ili samo onu jednu s kojom se počme utakmica pa trebaju dvi minute golmanu da izbije loptu...hskzmostar je napisao/la:Sta je bilo kolega?Orjuna je napisao/la:Dugu starost i tešku bolest seljačinama iz Doboj Kaknja

ZZ
Ima li lošije ekipe na svijetu od ove Slobode ?
Orjuna je napisao/la:A obični seljakluk na tribinama. Ne znam imaju li oni drugu loptu na terenu ili samo onu jednu s kojom se počme utakmica pa trebaju dvi minute golmanu da izbije loptu...hskzmostar je napisao/la:Sta je bilo kolega?Orjuna je napisao/la:Dugu starost i tešku bolest seljačinama iz Doboj Kaknja
Šuti
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- dynamodresden1
http://****/premijer-liga-bih/sram ... sno/102149 evo vam brace pa idite u lijepu vasu i igrajte smecari
[quote="Orjuna"][quote="hskzmostar"][quote="Orjuna"]Dugu starost i tešku bolest seljačinama iz Doboj Kaknja[/quote]
Sta je bilo kolega?[/quote]
A obični seljakluk na tribinama. Ne znam imaju li oni drugu loptu na terenu ili samo onu jednu s kojom se počme utakmica pa trebaju dvi minute golmanu da izbije loptu...[/quote]
Hahaha ooo izvini veliki gradjane iz kog ono grada je Siroki?
Znaci kakvi pokusaji da se navuce Sirokom al jbg nekad ti ni sudija tesko moze pomoci. Te koje ti nazivas seljacima su pozdravili aplauzom vase igrace al eto ocito je tesko biti objektivan..
Sta je bilo kolega?[/quote]
A obični seljakluk na tribinama. Ne znam imaju li oni drugu loptu na terenu ili samo onu jednu s kojom se počme utakmica pa trebaju dvi minute golmanu da izbije loptu...[/quote]
Hahaha ooo izvini veliki gradjane iz kog ono grada je Siroki?
Znaci kakvi pokusaji da se navuce Sirokom al jbg nekad ti ni sudija tesko moze pomoci. Te koje ti nazivas seljacima su pozdravili aplauzom vase igrace al eto ocito je tesko biti objektivan..
Da ste zvizdali himnoj, zazivali imena ratnih zlocinaca, ratne zastave, naci zastave pa haj, ovako ste seljadija
- dynamodresden1
Navijači Zrinjskog su imali sramotan ispad u prvim minutama utakmice, gdje su ponovo pokazali šta misle o državi u kojoj žive. Oni su tako povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine skandirali: "Hrvatska moja domovina, je*em te bosno
jadnici

jadnici

Ovakve ispade treba kažnjavati oduzimanjem licence.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Samo nek pogledaju koja je zastava na jarbolu 

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Vi kako pricate,ispada da su vas suci yebali svaku utakmicu od pocetka do kraja. A ono ljudi 50 zutih imaju. O tome da niste u stanju osigirati 3 lopte na stadionu necemo govoritiWolffire je napisao/la:Hahaha ooo izvini veliki gradjane iz kog ono grada je Siroki?Orjuna je napisao/la:A obični seljakluk na tribinama. Ne znam imaju li oni drugu loptu na terenu ili samo onu jednu s kojom se počme utakmica pa trebaju dvi minute golmanu da izbije loptu...hskzmostar je napisao/la: Sta je bilo kolega?
EKONNP
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko je treso kavez majmune?Orjuna je napisao/la:Dugu starost i tešku bolest seljačinama iz Doboj Kaknja
Nece li ovi tzv bh. mediji zaraditi koji fening na skandaoznom skandiranju fašista iz Mostata....
Pitam se pitam
Pitam se pitam
EKONNP
- invincible1921
- Kontakt:
Bezobrazluk navijaca Sirokog, Zrinsokg i Borca prelazi sve moguce granice kad je u pitanju postovanje prema drzavi u kojoj zivis
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.