NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2017/2018
Nije bila manje zahtjevna, ali tad niko nije odmarao tako da nije pravilo razliku ako igraš više.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sad je fizicki zahtjevnija al i igraci su spremniji tako da otprilike dodje na istoKawhi je napisao/la:U vrijeme kad se igrala manje zahtjevna fizicki kosarka.BernardBarnjak je napisao/la:

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- IlCapitano
- Kontakt:
Story with @mcten filed to ESPN: Cavaliers guard Derrick Rose is away from team and evaluating his future in basketball, league **** tell ESPN. Story soon on site.
As one Cavaliers **** tells ESPN about Rose: "He's tired of being hurt and it's taking a toll on him mentally."
As one Cavaliers **** tells ESPN about Rose: "He's tired of being hurt and it's taking a toll on him mentally."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
cist backcourt violation ne svirase Blazersima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Daj videomiki_92 je napisao/la:cist backcourt violation ne svirase Blazersima
Tad je igro dpoy odbranu.rookielbj je napisao/la:
ne mogu nigdje naci taj detalj ali po onom sto sam vidio na streamu 99% sam siguran da su sudije napravile gresku, cak je i komentator Blazersa rekao da CJ nije presao u napadacko poljealemsa je napisao/la:Daj videomiki_92 je napisao/la:cist backcourt violation ne svirase Blazersima
David Aldridge @daldridgetnt
Ben Simmons (elbow) out for Saturday's game with Magic, per team.
- akisarajevo92
- Kontakt:
vracao sam ja unazad tu situaciju na EON, sve je cistomiki_92 je napisao/la:ne mogu nigdje naci taj detalj ali po onom sto sam vidio na streamu 99% sam siguran da su sudije napravile gresku, cak je i komentator Blazersa rekao da CJ nije presao u napadacko poljealemsa je napisao/la:Daj videomiki_92 je napisao/la:cist backcourt violation ne svirase Blazersima
Don't believe the hype.
Da ali sada ima 33 skoro i igra 15. sezonu u karijeri.Reci mi nekog drugog igraca u NBA historiji koji je odigrao mozda najbolju sezonu u karijeri u 15. godini u ligi ?alemsa je napisao/la:Tad je igro dpoy odbranu.rookielbj je napisao/la:
- PaskalHens
- Kontakt:

zar ne treba da je igrac s obje noge u napadackom polju, nema sanse da je CJ bioakisarajevo92 je napisao/la:
vracao sam ja unazad tu situaciju na EON, sve je cisto

trebao je davnorookielbj je napisao/la:Rose odustaje od kosarke
Nije niko, niti LeBron igra. Dan kada se bude samo napad gledao će biti dan kada će Curry biti najbolji igrač lige.JakMani je napisao/la: Da ali sada ima 33 skoro i igra 15. sezonu u karijeri.Reci mi nekog drugog igraca u NBA historiji koji je odigrao mozda najbolju sezonu u karijeri u 15. godini u ligi ?
Također uz užasnu odbranu.PaskalHens je napisao/la:Kobe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zasto ne banujete trollove ?PaskalHens je napisao/la:Kobe.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da ima luksuz da igra 30min po tekmi igrao bi i odbranu na vrhunskom nivuo, a i sad nije neki problem kako je igra.. Da nam je Lebron najveci problem kako igra u odbrani gdje bi bili 

Pa trenutno i jeste. Postao je klasični koliko da u napadu toliko oduzme u odbrani igrač. I to je sasvim normalna stvar u ovim godinama ako želi i dalje biti 27-7-7 igrač.rookielbj je napisao/la:Da ima luksuz da igra 30min po tekmi igrao bi i odbranu na vrhunskom nivuo, a i sad nije neki problem kako je igra.. Da nam je Lebron najveci problem kako igra u odbrani gdje bi bili
Prvo Curry nije ni najbolji ofanzivac u svom timu,drugo Cleveland kada popravi TIMSKU ODBRANU tada ce doci i ti defanzivni statsi. Hoces reci da James kada hoce ne moze biti dobar u defanzivi vise ?Kawhi je napisao/la:Nije niko, niti LeBron igra. Dan kada se bude samo napad gledao će biti dan kada će Curry biti najbolji igrač lige.JakMani je napisao/la: Da ali sada ima 33 skoro i igra 15. sezonu u karijeri.Reci mi nekog drugog igraca u NBA historiji koji je odigrao mozda najbolju sezonu u karijeri u 15. godini u ligi ?Također uz užasnu odbranu.PaskalHens je napisao/la:Kobe.
U zadnjem finalu je bio kancer u odbrani.JakMani je napisao/la:Prvo Curry nije ni najbolji ofanzivac u svom timu,drugo Cleveland kada popravi TIMSKU ODBRANU tada ce doci i ti defanzivni statsi. Hoces reci da James kada hoce ne moze biti dobar u defanzivi vise ?Kawhi je napisao/la:Nije niko, niti LeBron igra. Dan kada se bude samo napad gledao će biti dan kada će Curry biti najbolji igrač lige.JakMani je napisao/la: Da ali sada ima 33 skoro i igra 15. sezonu u karijeri.Reci mi nekog drugog igraca u NBA historiji koji je odigrao mozda najbolju sezonu u karijeri u 15. godini u ligi ?Također uz užasnu odbranu.PaskalHens je napisao/la:Kobe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.