FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na Kobilju Glavu, gdje im je i mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Na Kobilju Glavu, gdje im je i mjesto.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Prve transfer špekulacijeVojvodina raskinula saradnju sa Burekovićem i Đelmićem
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Virtu4l je napisao/la:Na Kobilju Glavu, gdje im je i mjesto.
"Truth begins in lies."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tu zelju ti jedino Sasa moze ispuniti. [emoji38]Zenzo je napisao/la:Samo nemojte poceti Djemica dovoditi u vezu sa nama.
Ne bih ni ja volio da sad dodje kod nas. Prizivao sam ga i ljetos i zimus, ali jednom sam na Areni gleda neku tekmu Vojvodine i nista posebno nije odigrao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sad ce drugi da nas napadnu da je velemajstor zbog kojeg nam igra ispasta, nesto kao Dado i ranije Bekric, Jahic.
- Zeljeznicar -
Sta se desilo?Virtu4l je napisao/la:Naravno da se nije odnosilo na tebe.
Zašto nam isprani mozgovi ne kažu šta se desilo kad su pokušali vratiti neke od ove djece koja su nas napustila.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Nisi se meni obratio, ali znam da je prije tri sezone u kadetima bilo 7 igraca sa strane. Nekih 20% dakle.[/quote]
gdje su danas njih sedmorica?[/quote][/quote]
Za trojicu znam da su u juniorima. Dvojica su otisla, jedan u Zrinjski ( vratice se iduce ljeto, navodno je vec to dogovoreno), jedan u Akademiji, a dvojica su se vratili kucama.
gdje su danas njih sedmorica?[/quote][/quote]
Za trojicu znam da su u juniorima. Dvojica su otisla, jedan u Zrinjski ( vratice se iduce ljeto, navodno je vec to dogovoreno), jedan u Akademiji, a dvojica su se vratili kucama.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
gdje su danas njih sedmorica?[/quote][/quote]ackeey je napisao/la:Nisi se meni obratio, ali znam da je prije tri sezone u kadetima bilo 7 igraca sa strane. Nekih 20% dakle.
Za trojicu znam da su u juniorima. Dvojica su otisla, jedan u Zrinjski ( vratice se iduce ljeto, navodno je vec to dogovoreno), jedan u Akademiji, a dvojica su se vratili kucama.[/quote]
Je li Durakovic taj sto ce se vratiti ? On je otisao u Zrinjski meni se cini, a nije iz Sarajeva.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Desilo se to da su još jednom poniženi, a samim tim i Željo.Zeljo92 je napisao/la:Sta se desilo?Virtu4l je napisao/la:Naravno da se nije odnosilo na tebe.
Zašto nam isprani mozgovi ne kažu šta se desilo kad su pokušali vratiti neke od ove djece koja su nas napustila.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[/quote]LjoZee je napisao/la:gdje su danas njih sedmorica?ackeey je napisao/la:Nisi se meni obratio, ali znam da je prije tri sezone u kadetima bilo 7 igraca sa strane. Nekih 20% dakle.
Za trojicu znam da su u juniorima. Dvojica su otisla, jedan u Zrinjski ( vratice se iduce ljeto, navodno je vec to dogovoreno), jedan u Akademiji, a dvojica su se vratili kucama.[/quote]
Je li Durakovic taj sto ce se vratiti ? On je otisao u Zrinjski meni se cini, a nije iz Sarajeva.[/quote]
Jeste. Navodno ce na ljeto nazad, valjda je to vec dogovoreno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
@za_zivot_cijeli je bas argumentirano uletio u ovu raspravu 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znaš ono kad kažu 'svega ti nemoj nas više braniti'irfo je napisao/la:@za_zivot_cijeli je bas argumentirano uletio u ovu raspravu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naljutit ce se, nemojte gaVirtu4l je napisao/la:Znaš ono kad kažu 'svega ti nemoj nas više braniti'irfo je napisao/la:@za_zivot_cijeli je bas argumentirano uletio u ovu raspravu
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
znaci vraca nam se odbjegli sin.... cudo da hoce kad se raspadamo i visimo na ivici.
sta mu babo kaze na to?
sta mu babo kaze na to?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Opet si fulio, nije to taj durakovic na kojeg mislis sto mu je babo bio u upravnom
Lupa ovaj ko maksim po diviziji

Lupa ovaj ko maksim po diviziji
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
bice da je do mene.
znaci neki drugi odbjegli sin sto je kontao da je bolje u Zrinjskom...
znaci neki drugi odbjegli sin sto je kontao da je bolje u Zrinjskom...
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
."U Želji sam proveo godinu dana, nismo se dogovorili za daljnju saradnju. Svom bivšem klubu i saigračima želim sve najbolje u narednom periodu", kazao je Duraković za SportSport.ba.
"Zrinjski je jedna stepenica više u nastavku moje karijere. Mostar je zdrava sredina za razvijanje mladog igrača, a Zrinjski jedan veliki sportski kolektiv. Igrači su me prihvatili na najbolji mogući način kao i treneri, te Uprava. Uprava kluba bila je fer i korektna, te smo se brzo dogovorili, a sada je sve na meni da se dokažem zašto sam došao tu. Trenutno se pripremamo za novu sezonu, zadatak i cilj je jasan, prvo mjesto i borba za Ligu prvaka", dodao je novi član juniora Plemića Elvir Duraković
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Guest1945, lakilone, Laudrup, mavi, napoleon72, Paromlinac, Zulfo9 i 83 gosta.