JakMani je napisao/la:Btw,kada cemo poceti pricati o tome da LeBron igra mozda najbolju sezonu u karijeri ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
JakMani je napisao/la:Btw,kada cemo poceti pricati o tome da LeBron igra mozda najbolju sezonu u karijeri ?
?Lillard je napisao/la:JakMani je napisao/la:Btw,kada cemo poceti pricati o tome da LeBron igra mozda najbolju sezonu u karijeri ?
Nije LeBron nikada vala ni bio neki veliki potrosac lopti kao Kobe recimo..devito je napisao/la:Nikad bolje nije sutirao, samo steta sto ne uzima mnogo suteva.
Ovdje je to bio podatak,napredna statistika i po ovome se tad ocjenjivalo koliko je igracdobar i kako utiče na ekipu a kadje ybni Mute u pitanju to nije nistaharden je napisao/la:Stephen Curry: plus-minus of +44 is the highest of his career (including playoffs)
Samo što on dominira u ovoj kategoriji u ligi godinama, ne znam je li i ove najbolji. I plus šta je važno kod ovakvih parametara, jeste staviti u kontekst. A onda na ovakav podatak dodaj onaj razliku u fg% Stephovih saigrača, i dobit ćeš nekakvu sliku sa ta 2 podatka koliko je on bitan za ekipu.Bobadilla je napisao/la:Ovdje je to bio podatak,napredna statistika i po ovome se tad ocjenjivalo koliko je igracdobar i kako utiče na ekipu a kadje ybni Mute u pitanju to nije nistaharden je napisao/la:Stephen Curry: plus-minus of +44 is the highest of his career (including playoffs)
Nije fazon da li dominira nego govorim da je to nebitna statistika i pokazatelj da li je neko odigrao dobru utakmicu kad se radi o nekom anonimusu a kad se radi o vasem miljeniku laznjaku onda je to najvaznija statistika od svihBrokula je napisao/la:Ovdje je to bio podatak,napredna statistika i po ovome se tad ocjenjivalo koliko je igracdobar i kako utiče na ekipu a kadje ybni Mute u pitanju to nije nistaharden je napisao/la:Stephen Curry: plus-minus of +44 is the highest of his career (including playoffs)
Samo što on dominira u ovoj kategoriji u ligi godinama, ne znam je li i ove najbolji. I plus šta je važno kod ovakvih parametara, jeste staviti u kontekst. A onda na ovakav podatak dodaj onaj razliku u fg% Stephovih saigrača, i dobit ćeš nekakvu sliku sa ta 2 podatka koliko je on bitan za ekipu.
Bilo koji podatak bez konteksta je beznačajan. Ako ti je kažem sad 11 53 bez ikakve druge informacije, ništa ti neće značiti. Ako me prije toga upitaš koliko je sati, i ja ti isto to kažem, onda to postaje informacija u kontekstu
U vrijeme kad se igrala manje zahtjevna fizicki kosarka.BernardBarnjak je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Manje zahtjevna kosarka![]()
Gledam i ne vjerujem, oca mi.BernardBarnjak je napisao/la:Manje zahtjevna kosarka![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.