Sent from Nokia 3210
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mislim da i ti ne vjerujes u to sto si napisao realnoHitman22 je napisao/la:Sto bi izlazio da mahala o bruki kluba da kapiten nece protiv njemu dražih
Brukao nas je i za manje, sumnjam da ne bi i sada pogotovo sada da Husicu zada jak udarac. ....i pretstavi ga kao rusitelja i mrzitelja.Hitman22 je napisao/la:Sto bi izlazio da mahala o bruki kluba da kapiten nece protiv njemu dražih
Ja bi volio da je tako sto ti pises. Zaista bi bio sretan.solinas je napisao/la:Brukao nas je i za manje, sumnjam da ne bi i sada pogotovo sada da Husicu zada jak udarac. ....i pretstavi ga kao rusitelja i mrzitelja.Hitman22 je napisao/la:Sto bi izlazio da mahala o bruki kluba da kapiten nece protiv njemu dražih
Licno mislim da jedete gofna i pisete gluposti.
Ma nece u Zeljeznicar, za iste pare on bi uvijek ostao u Slobodi. On je odbio dole da ide jer mu je ovdje lijepo i blize kuci, da je slusao sta mu se prica on bi poslusao Zubanovica, oni bi ga u Zeljeznicar odveli za 50-100 hiljada na sto bi nasi pristali samo da ga se otarase da ne placaju platu. A onda bi ga Zeljeznicar poslao negdje u inostranstvo za pet puta vise novca.Hitman22 je napisao/la:A on dobročinitelj pa hoce u Želju ali kad istekne ugovor da mu omiljeni klub ne bude na šteti. Bježi ziv bio
Meni je draze da on ide besplatno u Slogu nego u Sarajevo za ebenih 50 hiljada koje se raskrcme za 10 dana. Svakako od samog starta tu nema nikakvih para, godina dana je prosla, a od inostranog angazmana nikakve price. Prodajemo ga godinu, a samo se spominju ovi domaci klubovi. To je sada situacija samo gdje cemo se manje osramotiti, koja je veca i manja sramota za nas navijace Slobode.Hitman22 je napisao/la:I sad on ima ozbiljne vrlo ozbiljne ponude ali ostaje mu se ....... naravno do slobodnih papira pa da i obeštećenje strpa sebi u džep.
Ma niko nije insider svi pričaju sto su čuli ili načuli. Ja sam doduše cuo od covjeka koji trci svaki dan na stadionu kad se desila frka i kad je predsjednik galamio i derao se na njega jer je navodno dosao i rekao nakon treninga ne mogu ja sutra igrati.slobodaTZ je napisao/la:Ono sto je tacno je da neigranje ordagica je veliki misteri, sto je pravo cudo koliko imamo insidera na temi...niko se ne javlja rade telefoni....traze se odgovori...
More updates later in the night![]()
Sent from Nokia 3210
A de ti nama napisi kako si ti to zamislio sad sve? Covjeku je 25 godina druze, potpisao je kad niko nije da bi dobila Sloboda obestecenje, mi smo Krpu prodali njega nismo mogli i sad sta u tvojoj glavi on treba da uradi? Da potpisuje do 33ce godine za Slobodu uz nadu da cemo mi dobit obestecenje. Dulja ode iz Sarajava za dzabe nikom nije palo na pamet da ga populje al zato imamo mi da nadjemo svakom mahanu. Ne kontam stvarno.Hitman22 je napisao/la:I sad on ima ozbiljne vrlo ozbiljne ponude ali ostaje mu se ....... naravno do slobodnih papira pa da i obeštećenje strpa sebi u džep.
Čudno je i od koga dolazi to pljuvanje, i s kime je sve počelo.katarakta je napisao/la:Tuzla je divna sredina. Pocelo je pripremanje terena za pljuavanje Ordagica ako ode na zimu. Covjek kapiten i "sabotira" plasman u polufinale Kupa. Ahaha. To mogu pricat i mlatit samo oni koji ne poznaju momka
Čuj sad to kad znas da je Denis. Prica je koju nisi pratio da nije igrao danas a neko se nadovezao da je cuo da ce u Slogu( iako je to za njegov rang i kvalitet nemoguce). Dakle akcenat je na današnjem okršaju a ne na prelaznom roku. Ali i ako ode njegov izbor. Dok si tu kapitenu budi vodja o otidji kao frajer. Ako ima nesto da ne valja reci svima. To je Wobly tijek price ali bezveze o tome raspravljati. Odlazili su i bolji i jači iz Slobode za nista. I sta ? Nista opet. Dva Bekica Mesanovic Ahmetović Saric Ivetić i da ne nabrajam dalje.wobly92 je napisao/la:Čudno je i od koga dolazi to pljuvanje, i s kime je sve počelo.katarakta je napisao/la:Tuzla je divna sredina. Pocelo je pripremanje terena za pljuavanje Ordagica ako ode na zimu. Covjek kapiten i "sabotira" plasman u polufinale Kupa. Ahaha. To mogu pricat i mlatit samo oni koji ne poznaju momka
Yebo me svako ako ovaj nije iz kluba neko, a sad se i ne šalim.
Pripremaju teren da ga oderu medijski kad ode, da sačuvaju svoje guze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.