FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slobodaTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodaTZ » 22 nov 2017, 23:24

Et do sad se nije bruko... Ma nemamo pojma nagadjamo... Blejimo nabijamo clickove za sportsport :)

Sent from Nokia 3210

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 22 nov 2017, 23:27

Hitman22 je napisao/la:Sto bi izlazio da mahala o bruki kluba da kapiten nece protiv njemu dražih
Mislim da i ti ne vjerujes u to sto si napisao realno :D. Prvo sto je vrli predsjednik izlazio i mahalo o svemu i svacemu zivom i da bi to presutio :lolno:

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 22 nov 2017, 23:30

Al znate ljudi sta mi tek nije jasno. Jel moguce da od svih medija niti jedan se nije zapitao zasto ne igra Ordagic i npr postavio pitanje Slavki i onda bi nama svima ovde lakse bilo, ne bi sad nabadali dzabe. Novinarstvo danas...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2017, 23:37

Pa nama nikad niko nije ni valjao, svako ko ovdje dodje je budala. Nije dobar Ordagic ali ce nam dobro bas doci Prses ili neko takav.
On da sada opet ostane nasao bi se vec neki razlog za pola godine da ga se pljuje, kod nas je tako svako ce biti popljuvan pa da je Tito. Mi uzivamo da budemo donji, kada smo gore ne znamo se normalno ponasati. Kada imamo dobrog igraca mi se sjebemo, ne znamo sta.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 nov 2017, 23:38

Hitman22 je napisao/la:Sto bi izlazio da mahala o bruki kluba da kapiten nece protiv njemu dražih
Brukao nas je i za manje, sumnjam da ne bi i sada pogotovo sada da Husicu zada jak udarac. ....i pretstavi ga kao rusitelja i mrzitelja.
Licno mislim da jedete gofna i pisete gluposti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 nov 2017, 23:40

solinas je napisao/la:
Brukao nas je i za manje, sumnjam da ne bi i sada pogotovo sada da Husicu zada jak udarac. ....i pretstavi ga kao rusitelja i mrzitelja.
Licno mislim da jedete gofna i pisete gluposti.
Ja bi volio da je tako sto ti pises. Zaista bi bio sretan.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2017, 23:43

Kod nas ko digne sidro uvijek krivac bude. Jos ako nemas dug jezik pa ne zelis da kazes sve, pa i onda trazis od kluba pare koje si zaradio presude ti ljudi kao izdajici.

Ali se zaboravi da je ova uprava zafrkala momka prvo na proljece pa na ljeto. Kazu jedno, rade drugo. Kazu ti ta je plata pa kada treba primiti nema ili nedostaje. Ili kazu da imaju zelju da ostanes ali ti ponudili platu samo da te pokusaju prodati. Da se uprava nasa pitala ovaj bi sada za Zeljeznicar igrao. Dobra bas zastita kluba, ne zele da daju platu veliku pa onda im povoljna i sica od Zeljeznicara samo da ide.

Sada recimo on ode u januaru u drugi klub u BIH biti ce prica namjerno tako uradio da Sloboda ne zaradi. Et to je ta logika. A rjesenje je jednostavno za njega, on bi da bude blizu kuci, ponudis mu solidan novac i redovno isplacujes i to je to on nece otici.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 nov 2017, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 nov 2017, 23:47

A on dobročinitelj pa hoce u Želju ali kad istekne ugovor da mu omiljeni klub ne bude na šteti. Bježi ziv bio
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2017, 23:50

Hitman22 je napisao/la:A on dobročinitelj pa hoce u Želju ali kad istekne ugovor da mu omiljeni klub ne bude na šteti. Bježi ziv bio
Ma nece u Zeljeznicar, za iste pare on bi uvijek ostao u Slobodi. On je odbio dole da ide jer mu je ovdje lijepo i blize kuci, da je slusao sta mu se prica on bi poslusao Zubanovica, oni bi ga u Zeljeznicar odveli za 50-100 hiljada na sto bi nasi pristali samo da ga se otarase da ne placaju platu. A onda bi ga Zeljeznicar poslao negdje u inostranstvo za pet puta vise novca.

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 22 nov 2017, 23:51

Ono sto je tacno je da neigranje ordagica je veliki misteri, sto je pravo cudo koliko imamo insidera na temi...niko se ne javlja rade telefoni....traze se odgovori...

More updates later in the night :D

Sent from Nokia 3210

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 nov 2017, 23:52

I sad on ima ozbiljne vrlo ozbiljne ponude ali ostaje mu se ....... naravno do slobodnih papira pa da i obeštećenje strpa sebi u džep.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2017, 23:55

Hitman22 je napisao/la:I sad on ima ozbiljne vrlo ozbiljne ponude ali ostaje mu se ....... naravno do slobodnih papira pa da i obeštećenje strpa sebi u džep.
Meni je draze da on ide besplatno u Slogu nego u Sarajevo za ebenih 50 hiljada koje se raskrcme za 10 dana. Svakako od samog starta tu nema nikakvih para, godina dana je prosla, a od inostranog angazmana nikakve price. Prodajemo ga godinu, a samo se spominju ovi domaci klubovi. To je sada situacija samo gdje cemo se manje osramotiti, koja je veca i manja sramota za nas navijace Slobode.

Nekom je draze da ode u Sarajevo, nekom u Mostar, nekom u SH. Svakako za nas sramota, samo je po ukusu covjeka koja mu je opcija manja sramota kao navijacu Slobode.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 nov 2017, 23:58, ukupno mijenjano 2 puta.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 nov 2017, 23:56

slobodaTZ je napisao/la:Ono sto je tacno je da neigranje ordagica je veliki misteri, sto je pravo cudo koliko imamo insidera na temi...niko se ne javlja rade telefoni....traze se odgovori...

More updates later in the night :D

Sent from Nokia 3210
Ma niko nije insider svi pričaju sto su čuli ili načuli. Ja sam doduše cuo od covjeka koji trci svaki dan na stadionu kad se desila frka i kad je predsjednik galamio i derao se na njega jer je navodno dosao i rekao nakon treninga ne mogu ja sutra igrati.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 22 nov 2017, 23:58

Hitman22 je napisao/la:I sad on ima ozbiljne vrlo ozbiljne ponude ali ostaje mu se ....... naravno do slobodnih papira pa da i obeštećenje strpa sebi u džep.
A de ti nama napisi kako si ti to zamislio sad sve? Covjeku je 25 godina druze, potpisao je kad niko nije da bi dobila Sloboda obestecenje, mi smo Krpu prodali njega nismo mogli i sad sta u tvojoj glavi on treba da uradi? Da potpisuje do 33ce godine za Slobodu uz nadu da cemo mi dobit obestecenje. Dulja ode iz Sarajava za dzabe nikom nije palo na pamet da ga populje al zato imamo mi da nadjemo svakom mahanu. Ne kontam stvarno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 nov 2017, 00:00

Da se ja pitam nesto ponudio bih mu ugovor na 3 godine. Kazes sve posteno, recimo top10 plata u ligi, redovno ce biti. I tako rjesio to. Bez nekih tajnih motiva, skontas da je kvalitetan igrac i da je gubitak dobrih igraca uvijek udarac za klub.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 23 nov 2017, 00:05

Bezvezne smo se teme dofatili. Nit je prvi nit zadnji koji ce otici onako ako ode. Nit je prvi nit zadnji koji isfolira utakmicu važnu. Ne treba spominjati dalje. Dok je bio tu dobar je bio posebno dok je Zeba bio tu. Sad je ekip pala cijela pa tako i on. Ja sam danas zadovoljan kako je Grahovac igrao i borio se na poziciji naprijed desno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 nov 2017, 00:05

Tuzla je divna sredina. Pocelo je pripremanje terena za pljuavanje Ordagica ako ode na zimu. Covjek kapiten i "sabotira" plasman u polufinale Kupa. Ahaha. To mogu pricat i mlatit samo oni koji ne poznaju momka
Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 nov 2017, 00:09

katarakta je napisao/la:Tuzla je divna sredina. Pocelo je pripremanje terena za pljuavanje Ordagica ako ode na zimu. Covjek kapiten i "sabotira" plasman u polufinale Kupa. Ahaha. To mogu pricat i mlatit samo oni koji ne poznaju momka
Čudno je i od koga dolazi to pljuvanje, i s kime je sve počelo.
Yebo me svako ako ovaj nije iz kluba neko, a sad se i ne šalim.
Pripremaju teren da ga oderu medijski kad ode, da sačuvaju svoje guze.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 23 nov 2017, 00:21

wobly92 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Tuzla je divna sredina. Pocelo je pripremanje terena za pljuavanje Ordagica ako ode na zimu. Covjek kapiten i "sabotira" plasman u polufinale Kupa. Ahaha. To mogu pricat i mlatit samo oni koji ne poznaju momka
Čudno je i od koga dolazi to pljuvanje, i s kime je sve počelo.
Yebo me svako ako ovaj nije iz kluba neko, a sad se i ne šalim.
Pripremaju teren da ga oderu medijski kad ode, da sačuvaju svoje guze.
Čuj sad to kad znas da je Denis. Prica je koju nisi pratio da nije igrao danas a neko se nadovezao da je cuo da ce u Slogu( iako je to za njegov rang i kvalitet nemoguce). Dakle akcenat je na današnjem okršaju a ne na prelaznom roku. Ali i ako ode njegov izbor. Dok si tu kapitenu budi vodja o otidji kao frajer. Ako ima nesto da ne valja reci svima. To je Wobly tijek price ali bezveze o tome raspravljati. Odlazili su i bolji i jači iz Slobode za nista. I sta ? Nista opet. Dva Bekica Mesanovic Ahmetović Saric Ivetić i da ne nabrajam dalje.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 nov 2017, 00:22

Ma znam ja sta je.
Hahaha
Tuzlanski klosarluk. ..eto sta je.
Cuo od covjeka koji trci na Tusnju. Yebem ti Tito mater. Haha
Pa momak je povrijedjen i eno pise vam momak igrao pod injekcijama protiv Viteza.
I desilo se nesto jucer poslijepodne i momak je odbio opet da igra. .A ako pokusaju da ga stvarno ocrne izaci ce I sve reci.
Muti ga predsjednik za dug a i za novi ugovor. ...Cuce de uskoro.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.