PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sandokan87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:11

Penaltiky je napisao/la:Rekoh ja maloprije da me to ne interesuje a idi, onaj momak insistira, a sad odjednom nemoj o tome.
Cuj ja insistiram jarane jesi ti dobar s mozgom. Ja ti odgovorio onako kako jeste. Prozivas tu grupu nase mladje raje koja je danas bila na jugu i ispostvala juniorsku ekipu a vasa udarna grupa nema toliki broj u ekipi. I ova grupa ima sto vi nikad necete imati a to je nesto medju nogama. Skloni se kad cujes da ti idu u susret, ozbiljno ti govorim. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 23:11

Konju glupi, u prvom postu sam ti reko da se sprdnja ne odnosi na vase omladince nego na konja koji je ovdje piso da je YNWA pickin dim za Grbavicu i ostalu patetiku, znači na forumasa, ja generalni navijace i navijanje ne komentarišem . Jel ti sad malo jasnije **** te glupa. Il ces da ti ponovim jos par puta, moze i na engleskom, moze neko i na njemački prevesti
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 nov 2017, 23:14

Drago mi je da sandokan opet dominira temom, sasvim slucajno je ovako dominirao pred gostpvanje malenih u vitezu. Svi znamo da se samobanov'o nakon te utakmice tri hefte :lol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:14

Penaltiky je napisao/la:Konju glupi, u prvom postu sam ti reko da se sprdnja ne odnosi na vase omladince nego na konja koji je ovdje piso da je YNWA pickin dim za Grbavicu i ostalu patetiku, znači na forumasa, ja generalni navijace i navijanje ne komentarišem . Jel ti sad malo jasnije **** te glupa. Il ces da ti ponovim jos par puta, moze i na engleskom, moze neko i na njemački prevesti
Frajer zna engleski a iz tuzle jbt ouuuuuuuuuuu :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 23:15

To je dva jezika vise od tebe

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:17

muhamedhulk je napisao/la:Drago mi je da sandokan opet dominira temom, sasvim slucajno je ovako dominirao pred gostpvanje malenih u vitezu. Svi znamo da se samobanov'o nakon te utakmice tri hefte :lol:
Hocemo li po avatar :D. Kad smo u pitanju mi i vi moze sve proci. Cut cemo se mi svakako i prije i poslije derbija, na nasoj temi tamo samo za nas derbi i nasu utakmicu. Ha ja, ljudi smo, dijeli nas samo tih 90 min, poslije toga cemo se prcat ko koga ili cemo **** i jedni i drugi svak' svojima zbog ziheraske igre.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:19

Penaltiky je napisao/la:To je dva jezika vise od tebe
Gasim internet, motam kablove. Drago mi je zbog tebe, volim kad cujem da ima ucenih i nacitanih ljudi. To je lijepo cuti :clap: :clap: :clap: Necu valjda ovdje pisati stepen strucne spreme i broj stranih jezika koje poznajem :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 23:20

Jesi mi ga sukno, odoh uzet secera i vode

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 nov 2017, 23:22

Penaltiky je napisao/la:Jesi mi ga sukno, odoh uzet secera i vode

preko masica
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:23

Penaltiky je napisao/la:Jesi mi ga sukno, odoh uzet secera i vode
Evo necu vise fakat prozivat. Nemoj sta zamjeriti :kafa:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 23:23

Preko leksaurina

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 nov 2017, 23:25

Sandokan87 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Drago mi je da sandokan opet dominira temom, sasvim slucajno je ovako dominirao pred gostpvanje malenih u vitezu. Svi znamo da se samobanov'o nakon te utakmice tri hefte :lol:
Hocemo li po avatar :D. Kad smo u pitanju mi i vi moze sve proci. Cut cemo se mi svakako i prije i poslije derbija, na nasoj temi tamo samo za nas derbi i nasu utakmicu. Ha ja, ljudi smo, dijeli nas samo tih 90 min, poslije toga cemo se prcat ko koga ili cemo **** i jedni i drugi svak' svojima zbog ziheraske igre.
Eventualno mi se ne mijenja 'the star' sa havatara :D Tako da nista od toga.
A valjda se budemo zezali, valjda ne odes (nadam se da hoces :mrgreen:) opet na 'godisnji' do nove pobjede tvojih :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:27

muhamedhulk je napisao/la:
Eventualno mi se ne mijenja 'the star' sa havatara :D Tako da nista od toga.
A valjda se budemo zezali, valjda ne odes (nadam se da hoces :mrgreen:) opet na 'godisnji' do nove pobjede tvojih :kafa:
Ma necu fakat. Bicu tu kakav god bude ishod derbija. Nadam se da nece biti X, iskreno. Sit sam nerjesenih rezultata! :stop:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 nov 2017, 23:31

sandokan, hooligan from simin han.. zato ne voli slobodu i fukare

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:37

TobeYarabi je napisao/la:sandokan, hooligan from simin han.. zato ne voli slobodu i fukare
Kakav si ti sa fukarama :D ahaha

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 nov 2017, 23:40

TobeYarabi je napisao/la:sandokan, hooligan from simin han.. zato ne voli slobodu i fukare
zet sam im...kunu se u mene :kafa:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:46

TobeYarabi je napisao/la:
zet sam im...kunu se u mene :kafa:
Ahahaha nista, moram i ja naci neku tuzlanku da me malo fukare zagotive :bow: :bow:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 23:55

Tebe ne bi zgotivili kad bi Selima ozenio

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 23 nov 2017, 00:00

Penaltiky je napisao/la:Tebe ne bi zgotivili kad bi Selima ozenio
A vole nas tuzlanke, moram ti priznat, al fakat imamo par dobrih iskustava dok smo bili mladji pa se po studentskim domovima hodalo :rol: :rol: bez zajebancije, isle s nama svugdje, pa i na grbavicu ahahahahaha

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 nov 2017, 00:12

Penaltiky je napisao/la:Tebe ne bi zgotivili kad bi Selima ozenio
:rol: :rol: :rol: :rol:
kad je mene punac prvi put vidio, kaze cerki: mogla si vakog i ovdje naci, nisi morala ici u sarajvo :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.