PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Penaltiky
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 22:42

De me citiraj i ispričaj mi još nešto što me ne interesuje
I molim te pet smajlija i dva reda haahahahahahahahahahahhaahahahahahhaah

Teme:

Utjecaj monsuna na razmnozavanje leptira u Japanu
Mijenjanje auspuha kod G2
Genetsku modifikovane mrkve genima africkog slona

Radujem se unaprijed korespondenciji
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 22 nov 2017, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 nov 2017, 22:45

Cuj grupa omladinaca u sredini stoji brko brat bratu 50 kuka ima :urnebes: :urnebes:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 22:48

Penaltiky je napisao/la:De me citiraj i ispričaj mi još nešto što me ne interesuje
Pa rekao sam ti sta treba da te interesuje, ta mladjahna ekipa je protutnjala zapadnim mostarom :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: zato gdje cujes da dolaze, vjeruj skloni se da nebi dobio po p i c k i. :rol: :rol: :rol: :rol: Inace tuzla im nije mjerilo, oni vole ovako ova hardcore gostovanja, a jos uvijek su dijeca, kad porastu tuzla ce se sama izbrisati iz karte BIH, ostat ce samo Puncev Simin Han ahahahaah
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 nov 2017, 22:50

samoposteno je napisao/la:Cuj grupa omladinaca u sredini stoji brko brat bratu 50 kuka ima :urnebes: :urnebes:
Sve su to Željina djeca! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 22:51

Sandokan87 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:De me citiraj i ispričaj mi još nešto što me ne interesuje
Pa rekao sam ti sta treba da te interesuje, ta mladjahna ekipa je protutnjala zapadnim mostarom :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: zato gdje cujes da dolaze, vjeruj skloni se da nebi dobio po p i c k i. :rol: :rol: :rol: :rol: Inace tuzla im nije mjerilo, oni vole ovako ova hardcore gostovanja, a jos uvijek su dijeca, kad porastu tuzla ce se sama izbrisati iz karte BIH, ostat ce samo Puncev Simin Han ahahahaah
Aksiom 5 (princip ukurucivanja)
Ako se bilo koje deformabilno tijelo pod djelovanjem datog sistema sila nalazi u ravnoteži, onda će ravnoteža da se održi i tada kada se tijelo ukruti.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 nov 2017, 22:54

Penaltiky je napisao/la:Rastjerali bi **** moj, ko sto rekoh boli me ****, sjetio sam se samo degenerika i price o ynwa
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ma nisi normalan majke mi, isti ovakvi su uletili u zapadni mostar i prosetali se "turisticki" znas sta bi bilo od tuzle, ostao bi samo simin han ahahahaahhah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Evo ih opet najjaca grupa na svijetu, a kada vide leseve guzica noge sasere.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 22:55

Penaltiky je napisao/la:
Aksiom 5 (princip ukurucivanja)
Ako se bilo koje deformabilno tijelo pod djelovanjem datog sistema sila nalazi u ravnoteži, onda će ravnoteža da se održi i tada kada se tijelo ukruti.
:zviz: :zviz: :zviz: Nisam ti ja kriv jarane sto vam grupa broji 150 clanova, a kod nas takvu brojku ima jedna od podgrupa mladje raje ahahaahahahah, imate vi i "staru gardu" ne kazem ja, istina je i tu vas ima 13-14 solidno nema sta :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Kod nas recimo na utakmici juniorske ekipe bude raje na stadionu ko kod vas za dvije sezone na svim domacim utakmicama i ahahahaahhaahahahaha necu vise, halali, idi do panonsih jezera vidi jel poledilo :beba: :beba: :beba: :beba:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 22:56

Moze neko neutralan ocijenit jel ovaj lik ima dvije ciste u glavi?

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 22:57

avenija je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Rastjerali bi **** moj, ko sto rekoh boli me ****, sjetio sam se samo degenerika i price o ynwa
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ma nisi normalan majke mi, isti ovakvi su uletili u zapadni mostar i prosetali se "turisticki" znas sta bi bilo od tuzle, ostao bi samo simin han ahahahaahhah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Cuj ovog huligana, krenuli u poznan spavali 1500 km udaljeno od Poznana ahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: a najavili setnju kroz grad, orgije ahahaahahahahahah

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 22:59

Penaltiky je napisao/la:Moze neko neutralan ocijenit jel ovaj lik ima dvije ciste u glavi?
Haveru ba, ko te j e b e. Iz tuzle si i moras biti je ban :zviz: :zviz: :zviz:

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 22:59

avenija je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ma nisi normalan majke mi, isti ovakvi su uletili u zapadni mostar i prosetali se "turisticki" znas sta bi bilo od tuzle, ostao bi samo simin han ahahahaahhah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Cuj ovog huligana, krenuli u poznan spavali 1500 km udaljeno od Poznana ahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: a najavili setnju kroz grad, orgije ahahaahahahahahah
Čovjek navija za Čelik, GLUPANE.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 nov 2017, 23:00

Penaltiky je napisao/la:Moze neko neutralan ocijenit jel ovaj lik ima dvije ciste k.určine u glavi?
Ima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 nov 2017, 23:00

Sandokan87 je napisao/la: Cuj ovog huligana, krenuli u poznan spavali 1500 km udaljeno od Poznana ahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: a najavili setnju kroz grad, orgije ahahaahahahahahah
Kad je Robija bila u Poznanu?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:02

@Penaltiky Ako je tako, ugaseni su davno a i oni su ko i vi najavili napad na titulu prvaka Federalne lige Hahaaha

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 23:03

Sandokan87 je napisao/la:@Penaltiky Ako je tako, ugaseni su davno a i oni su ko i vi najavili napad na titulu prvaka Federalne lige Hahaaha
Kad ste ono vi ugašeni?

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:04

skoroalen je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la: Cuj ovog huligana, krenuli u poznan spavali 1500 km udaljeno od Poznana ahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: a najavili setnju kroz grad, orgije ahahaahahahahahah
Kad je Robija bila u Poznanu?
Ma nisam znao brate, zaboravio i da postoje :rol: :rol: :rol: :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 nov 2017, 23:06

Penaltiky je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:@Penaltiky Ako je tako, ugaseni su davno a i oni su ko i vi najavili napad na titulu prvaka Federalne lige Hahaaha
Kad ste ono vi ugašeni?

Suti ba nemoj se blamirati i ponavljati tudje postove. Ti nesto pametujes nisi se pobio 2 puta u zivotu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 nov 2017, 23:07

Rekoh ja maloprije da me to ne interesuje a idi, onaj momak insistira, a sad odjednom nemoj o tome.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 22 nov 2017, 23:08

MocMahale444 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Kad ste ono vi ugašeni?

Suti ba nemoj se blamirati i ponavljati tudje postove. Ti nesto pametujes nisi se pobio 2 puta u zivotu.
Proziva ovu nasu grupu omladinaca, a ja mu prijateljski govorim da se skloni ako cuje da mu idu u susret :rol: :rol: :rol: Mladici nagrdili one sto su njih u autobusima palili a on se nasao prozivati ih hehehheheh

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 nov 2017, 23:11

Pozdrav od United Forsa
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.