_dreamer_ je napisao/la:naravno da su jaci, kako god da ih uzmemo i poredimo sa nasima, bilo po klubovima u kojim igraju, bilo po objekivnoj kvaliteti. Mi smo realno bolji na dvije ili tri pozicije, imamo boljeg spica, desetku i eventualno jednog stopera. sve, ali bukvalno sve ostalo, ide u njihovu korist.Željovac je napisao/la:Pozdrav i tebi, ali nisi realan ni sekunde. Pjanić je u zadnjoj utakmici za Lyon bio rezerva i čezne za konstantnošću, a sigurno nije isti tip igrača kao Diarra i Diaby, koji je vrh vrhova na svojoj poziciji. Od Valbuene je sigurno perspektivniji, a vjerovatno i bolji i već sad više doprinosi. Vjerovatno. Ali to su kod nas Džeko, Pjanić, Spahić i Misimović. To je neka top klasa, uz možda i Vedada i to se može igrački mjeriti sa Francuzima, ne gledajući nikakve cijene... Mrsko mi sada, ali da krenemo od igrača do igrača, vidjelo bi se da je i ovaj osakaćeni tim Francuske jači od našeg, što ni ti ne demantuješ, a što je bila moja poenta.
@zare
pjanic i diaby nisu ista pozicija, a iskreno, ja bih, gledajuci kvalitet i potencijal, dao tri igraca iz bosne za tog diaby-ja, to je jedna masina od covjeka!
Potpuno si u pravu samo na tri pozicije smo jači od njih a o brzini nemamo šta pričati.