Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Željkan je grad iz metropole!uNbx je napisao/la:Dobro kaeš, mi smo iz grada, a Željkan...
Bjezi budaloskripar96 je napisao/la:Rasprodali ljudi tribinu od 400 mjesta u gradu od pola miliona ljudi.
EUFORIJA
Jel ta tribina s konzumacijom hrane? Kurve, janjetina, Željo.MortemHz je napisao/la:Bjezi budaloskripar96 je napisao/la:Rasprodali ljudi tribinu od 400 mjesta u gradu od pola miliona ljudi.
EUFORIJA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lafo ti smješan. Znači za sutra je štampano 5.900 karata, i sve će biti rasprodane. Dakle na stadionu Grbavica će na utakmici naših juniora biti više od 6.000 ljudi. Vi kao prvo nemate uopšte kapacitet stadiona za 6 hiljada gledalaca, i ovaj koji imate napunite jednom u 5 godina. I "ono" našlo nešto provocirati.skripar96 je napisao/la:Rasprodali ljudi tribinu od 400 mjesta u gradu od pola miliona ljudi.
EUFORIJA
A jesi mi lud. Covjek ko da nikad na prepucavanja us'o nije. Ko prvo mi imamo manje od 20 000 stanovnika. Kad bi Sarajevski klubovi imali odnos gledatelja-stanovnika kao mi svako kolo bi Kosevo punili. Uspoređuješ kruške i jabuke. Nadam se da će mali skretničari utrpati filijalu sutra. Sretno [emoji4]Monci je napisao/la:Lafo ti smješan. Znači za sutra je štampano 5.900 karata, i sve će biti rasprodane. Dale na stadionu Grbavica će na utakmici naših juniora biti više od 6.000 ljudi. Vi kao prvo nemate uopšte kapacitet stadiona za 6 hiljada gledalaca, i ovaj koji imate napinite jednom u 5 godina. I "ono" nšlo nešto provocirati.skripar96 je napisao/la:Rasprodali ljudi tribinu od 400 mjesta u gradu od pola miliona ljudi.
EUFORIJA
Za navijače Torpeda pitanje, na koliko utakmica, osim protiv Želje ste imali 6 milja navijača ove, pa i prošle sezone?
Pito sam tVas nešto Torpederi?Pantelija je napisao/la:MA PUSTI MONCIJA, ne smije na svojoj temi da pise, pa ovdje dosao ozbiljnu pricu da prosipa a duguju vodovodu 80 000
imaju 45 uposlenika a mi 80+ , znaci neko nelegealno radial haj sta ces
monci hoces par ip adresa da ti prodamjaki su likovi, amarovi ljudi
Vidi, vidi, mali se.digaoMonci je napisao/la:Pito sam tVas nešto Torpederi?Pantelija je napisao/la:MA PUSTI MONCIJA, ne smije na svojoj temi da pise, pa ovdje dosao ozbiljnu pricu da prosipa a duguju vodovodu 80 000
Reci koliko jePantelija je napisao/la:Vidi, vidi, mali se.digaoMonci je napisao/la:Pito sam tVas nešto Torpederi?Pantelija je napisao/la:MA PUSTI MONCIJA, ne smije na svojoj temi da pise, pa ovdje dosao ozbiljnu pricu da prosipa a duguju vodovodu 80 000
a njegovi ga otjerali iz kuće
prvo sefuj u kući pa onda na par tema malo jačih, pa onda Dodji na temu koja obiluje humorom i muškim testosteronom... Trebaš ojačati i vodu platiti
ona emisija nije bila ravnopravna, trojica pitara na jednog njihovog udarili, jadni Zaka ne može dvije sastavitPantelija je napisao/la:ona emisija je pokazala svu njihovu intelektualnu inferiornost naspram nas... Jednostavno to je taj njihov DNK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.