evo placem od smijehauNbx je napisao/la:Tae bilo majstore, ni tamo ne moš titulu uzet sa Slobodom?solinas je napisao/la:Momci je li igrao neko ovaj PES 2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
evo placem od smijehauNbx je napisao/la:Tae bilo majstore, ni tamo ne moš titulu uzet sa Slobodom?solinas je napisao/la:Momci je li igrao neko ovaj PES 2017
Chinaglija, ti ne mozes ni domine srusiti da se ne upisas u gace, ...
sine, ja sam takvima kao ti krao uzinu u osnovnoj i srednjoj skoli
Joj ne spominji ga brate, bio mi se popeo na glavu da sam nesto rekao za Cimirota.uNbx je napisao/la:Plačem ocam, ...
@Sabke
Šta nam je sa siljevcem, ocem, majkom, kraljicom?
I mene je narezilio par puta, konto valjda da se šprdam s njim, a meni on brutalno legendaran.Sabinho je napisao/la:Joj ne spominji ga brate, bio mi se popeo na glavu da sam nesto rekao za Cimirota.uNbx je napisao/la:Plačem ocam, ...
@Sabke
Šta nam je sa siljevcem, ocem, majkom, kraljicom?Inace volio bih da nekad napise nesto, postovi su mu legendarni.
uNbx je napisao/la:Tae bilo majstore, ni tamo ne moš titulu uzet sa Slobodom?solinas je napisao/la:Momci je li igrao neko ovaj PES 2017
KraljaSabinho je napisao/la:Strasan okrsaj @chini vs @solinas
Chinaglija, ti ne mozes ni domine srusiti da se ne upisas u gace, ...sine, ja sam takvima kao ti krao uzinu u osnovnoj i srednjoj skoli
nisamuNbx je napisao/la:Došo tobe kad je upiso faks.
Znao sam daš se javit, lijane.TobeYarabi je napisao/la:nisamuNbx je napisao/la:Došo tobe kad je upiso faks.
prozvo si meuNbx je napisao/la:Znao sam daš se javit, lijane.TobeYarabi je napisao/la:nisamuNbx je napisao/la:Došo tobe kad je upiso faks.
Nije valjda da nisi dosad provalio?TobeYarabi je napisao/la: prozvo si mep.s. sad znam ko si
Zenzo je napisao/la:
![]()
Pitari obiljezite se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.