Bravo. Dosadili sa prepucavanjem Sarajevo-Zeljo. 3 % države navija za ta dva kluba a ovdje nas ubise glupostimaRimes87 je napisao/la:Moze li malo bez prepucavanja na klupskoj osnovi? Dojadili ste i bogu i narodu.
Sent from my D6603 using Tapatalk

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bravo. Dosadili sa prepucavanjem Sarajevo-Zeljo. 3 % države navija za ta dva kluba a ovdje nas ubise glupostimaRimes87 je napisao/la:Moze li malo bez prepucavanja na klupskoj osnovi? Dojadili ste i bogu i narodu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Eh jasta ce.calcio je napisao/la:Mozda bude obratno?BoixosNois1899 je napisao/la:Jedva čekam Amar da preuzme pa kad krene odmah od prve utakmice niz brdo da sa užitkom gledam kako ga pljuju isti ovi što ga uzdižu sad.
Amara za selektora da uzmemo Europsko! 'ta će Njemačka!
samoposmatram je napisao/la:
Ova tvoja predpostavljanja su samo teorije zavjere. Obicni spin koji nema veze sa istinom, na osnovu koje bi se moglo uci u diskusiju.
Ma niko ga ne mrzi nego raja hoce da konacno dobijemo selektora koji ce nas dic, ovo sto se desava okolo i mozda nacin na koji ce bit izabran je to sto vjerovatno mnoge iritira.artemis77 je napisao/la:Zašto tolika mržnja prema Amaru?
Realnost kaže da smo spali na nivo Amara Osima, ybg.Vratnik10 je napisao/la:Ma niko ga ne mrzi nego raja hoce da konacno dobijemo selektora koji ce nas dic, ovo sto se desava okolo i mozda nacin na koji ce bit izabran je to sto vjerovatno mnoge iritira.artemis77 je napisao/la:Zašto tolika mržnja prema Amaru?
DrFilgud je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:
Ova tvoja predpostavljanja su samo teorije zavjere. Obicni spin koji nema veze sa istinom, na osnovu koje bi se moglo uci u diskusiju.
Evo, od 7:35.
ovo je jedina izjava kodre koja je meni vjerodostojna. A ti ako pruzis kontraargument, u kom kodro izjavljuje da ce prihvatiti poziciju, ja cu uvaziti.
Ja ne sporim da je neko razgoavrao s njim, ali mislim da je njegov stav bio poznat puno prije danasnjeg dana, i da se u tom smislu manipulise.
Filgud, nemoj se vise blamirati.DrFilgud je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:
ovo je jedina izjava kodre koja je meni vjerodostojna. A ti ako pruzis kontraargument, u kom kodro izjavljuje da ce prihvatiti poziciju, ja cu uvaziti.
Ja ne sporim da je neko razgoavrao s njim, ali mislim da je njegov stav bio poznat puno prije danasnjeg dana, i da se u tom smislu manipulise.
Da ti odgovorim pitanjem - Kodro lazov, koji ih je zavlacio?samoposmatram je napisao/la:DrFilgud je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:
Misimovic manipulira?
Ako trenutno imas klub koji treniras, sigurno neces javno govoriti o novim angazmanima i unositi nemir u ekipu.DrFilgud je napisao/la: Da ti odgovorim pitanjem - Kodro lazov, koji ih je zavlacio?
Moguce i da je Misimovic izmanipulisan, zelen je on za ove nase hohstaplere.
Ma moze se i tako interpretirati, svako ima svoj pogled na stvari.Goalgetter je napisao/la:Ako trenutno imas klub koji treniras, sigurno neces javno govoriti o novim angazmanima i unositi nemir u ekipu.DrFilgud je napisao/la: Da ti odgovorim pitanjem - Kodro lazov, koji ih je zavlacio?
Moguce i da je Misimovic izmanipulisan, zelen je on za ove nase hohstaplere.
OK, ali ja sam postavio materijalni dokaz Kodrinog stava. Sve drugo su pretpostavke, medjutim, bez pretpostavki nema diskusije.samoposmatram je napisao/la: Opet pises predpostavke.
Nevezano, mislim da je Kodro donjeo pravu odluku. Koliko god ga srce bolilo za domovinom
Pretenciozno je reci da je ono sto ti kazes jedina istina. Mislim na ovaj dio koji se odnosi na osvajanje titula.Bordo79 je napisao/la:Jedina istina da je amar osvajao "titule" zna se kako i na koji nacin. Istina je da niti u jednom klubu nije nista uradio osim u zelji ali i to se zna na koji nacin je stizao do titula. Nama treba znalac i autoritet a to Amar zasigurno nije, kao sto nije ni Kodro. U krajnjoj liniji, mentalitet nasih igraca je takav da je svejedno da dodje i Anceloti imat ce rezultate kao i Braco gumena glava.
Inače imamo sjajne domaće stručnjake.calcio je napisao/la:Posto nema ankete na ss.ba...
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, Balorda, Blackwargreymon, budzak, Confiance, Edo1922, Fudo, GG3, Google Adsense [Bot], Micron, Shogun, signalidunapark, smajke, zgembo89 i 143 gosta.