remi i pobjeda, ili dvije pobjedemuhamedhulk je napisao/la:dva remija u sezoni = 2 boda. pobjeda i poraz = 3 boda. sta je bolje?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
remi i pobjeda, ili dvije pobjedemuhamedhulk je napisao/la:dva remija u sezoni = 2 boda. pobjeda i poraz = 3 boda. sta je bolje?
Traktorista...Riziko je napisao/la:Ja se nadam velikim incidentima na sarajevskom derbiju...
i tribine na sestomnarodniheroj je napisao/la:Halo ba kakva priča o stadionima i terenima u ovoj kaljuži. Šipci grade 5 stadiona a mi se lafo prcamo oko toga![]()
Riziko je napisao/la:Ja se nadam velikim incidentima na sarajevskom derbiju...
Kad se kaze bez favorita to se odnosi na neku zalutalu frljoku koja nekim cudom moze zavrsiti u necijem golu, a posto se nikad ne zna cijem onda je bez favorita. Porsli derbi solidan bio imalo se sta vidjeti, ali iskljucivo zbog naseg vodstva....skoroalen je napisao/la:Al fakat, koliko je ovo šablonski derbi, najbolje se vidi u brojkama. Jedna pobjeda kona više, gol razlika bara-bara. Ne pamtim kad je zadnji put neko otiš'o na dvije pobjede razlike. Željo uzeo zadnji derbi, što u startu daje dobre šanse da naredni uzima Sarajevo, al' nakon 3-4 remija. Koliko god derbi mečevi u suštini bili neizvjesni i bez favorita, ovo je ipak smiješno.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
30 godina cega???Pantelija je napisao/la:NEGO, NE REKO SE NAM KONE, OTKUD DA ONI SLAVE 30 GODINA?
IMA LI slika neka, ima li neki dokument, nesto
Jeste li proslavili rodjendan hehehehe. Primili go i odmah cijeli stadion grmi srbija, srbija ahahahhahaha jel ih neko osine po guzici odmah krece pomaganje za istocnim susjedima.Riziko je napisao/la:Ja se nadam velikim incidentima na sarajevskom derbiju...
Nama ima 30 godina od nastanka a vama brat bratu koliko od zavrsetka rata jer vam je 90 % grupe porjeklom iz istocne bosne natjerano vamo prema seheru i ne znam odakle vama trancika. Hahahahahahahahahahahha FOCA RULES!TobeYarabi je napisao/la:30 godina cega???Pantelija je napisao/la:NEGO, NE REKO SE NAM KONE, OTKUD DA ONI SLAVE 30 GODINA?
Ako je vjerovati wikšonji.invincible1921 je napisao/la:Kad se kaze bez favorita to se odnosi na neku zalutalu frljoku koja nekim cudom moze zavrsiti u necijem golu, a posto se nikad ne zna cijem onda je bez favorita. Porsli derbi solidan bio imalo se sta vidjeti, ali iskljucivo zbog naseg vodstva....skoroalen je napisao/la:Al fakat, koliko je ovo šablonski derbi, najbolje se vidi u brojkama. Jedna pobjeda kona više, gol razlika bara-bara. Ne pamtim kad je zadnji put neko otiš'o na dvije pobjede razlike. Željo uzeo zadnji derbi, što u startu daje dobre šanse da naredni uzima Sarajevo, al' nakon 3-4 remija. Koliko god derbi mečevi u suštini bili neizvjesni i bez favorita, ovo je ipak smiješno.
Ako neko ima statisku nek postavi koliko je tekmi i golova do sada bilo...ja mislim da je broj ublizu
tacno je ovo...uNbx je napisao/la:Ako je vjerovati wikšonji.invincible1921 je napisao/la:Kad se kaze bez favorita to se odnosi na neku zalutalu frljoku koja nekim cudom moze zavrsiti u necijem golu, a posto se nikad ne zna cijem onda je bez favorita. Porsli derbi solidan bio imalo se sta vidjeti, ali iskljucivo zbog naseg vodstva....skoroalen je napisao/la:Al fakat, koliko je ovo šablonski derbi, najbolje se vidi u brojkama. Jedna pobjeda kona više, gol razlika bara-bara. Ne pamtim kad je zadnji put neko otiš'o na dvije pobjede razlike. Željo uzeo zadnji derbi, što u startu daje dobre šanse da naredni uzima Sarajevo, al' nakon 3-4 remija. Koliko god derbi mečevi u suštini bili neizvjesni i bez favorita, ovo je ipak smiješno.
Ako neko ima statisku nek postavi koliko je tekmi i golova do sada bilo...ja mislim da je broj ublizu
na qurcu na qurcu te nosim te nosimZeljo92 je napisao/la:AMAR AMAR OSIM OSIM!
Ma viste mi svi stare sarajevake porodice, tu ste od 92.Sandokan87 je napisao/la:Nama ima 30 godina od nastanka a vama brat bratu koliko od zavrsetka rata jer vam je 90 % grupe porjeklom iz istocne bosne natjerano vamo prema seheru i ne znam odakle vama trancika. Hahahahahahahahahahahha FOCA RULES!TobeYarabi je napisao/la:30 godina cega???Pantelija je napisao/la:NEGO, NE REKO SE NAM KONE, OTKUD DA ONI SLAVE 30 GODINA?
Hajd fino prebroji od gašenja od strane United Force, koliko ima godina, ili ste toliki mitomani da te fakte ne priznajete. UGAŠENI STE DEBILI.Sandokan87 je napisao/la:Nama ima 30 godina od nastanka a vama brat bratu koliko od zavrsetka rata jer vam je 90 % grupe porjeklom iz istocne bosne natjerano vamo prema seheru i ne znam odakle vama trancika. Hahahahahahahahahahahha FOCA RULES!TobeYarabi je napisao/la:30 godina cega???Pantelija je napisao/la:NEGO, NE REKO SE NAM KONE, OTKUD DA ONI SLAVE 30 GODINA?
Do sutra.Zeljo92 je napisao/la:ZIVIO NAM OSIM DRAGI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.