Hvala ti Osime, sto se jos nisi u HDZ uclanio?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Al u qrcu razabuEvander je napisao/la:Da je UEFA zelila da nas trajno kazni, kaznila bi nas. Sve je uradjeno po njihovim direktivama.
Cijela nacija, šesnaest forumasa. On iz Kalesije jedini protivsolinas je napisao/la:Nije on lopov i prevarant ali ovim guranjem Osima na ustrb cijele nacije osim par debila iz doline cupova kojima je samo bitno sto je "zeljin"pa makar ugasili savez, Ivica je pljuno sam sebe. Samo mrznju navlaci (a boli njega k )
Amara ne zeli niko, ni navijaci ni igraci, niti "ozloglaseni "BHF.
Za te momke Meho je bio zadnja nada a sada se mozemo samo pitati kakva ce biti reakcija. ...
Savez napolje, mrzim te Zeljo,
Ko popisan mi ovdje Mehaga hahahahaTobeYarabi je napisao/la:zna li neko prevesti ove dvije recenice![]()
I tad bi mogli samo jedan stadion u BiH napuniti, onaj o kojem su pisali svi svjetski mediji poslije utakmice sa Belgijom.zamorano1plus8 je napisao/la:ako dodje amar, morace ulaznice spustit na petaka da bi uspijeli napuniti stadion
normalno da je ko popisan jer ga vec drugi put yebu retardi iz saveza..ovo sto je rekao znaci otprilike sledece: ''struka je rekla svoje, ali stari lopov i osudjeni prevarant ivan osim, zeli uhljebiti retardiranog sina i to radi uz pomoc nestrucnih ''ljudi'' u savezu''mohikanac123 je napisao/la:Ko popisan mi ovdje Mehaga hahahahaTobeYarabi je napisao/la:zna li neko prevesti ove dvije recenice![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
CrkniTobeYarabi je napisao/la:normalno da je ko popisan jer ga vec drugi put yebu retardi iz saveza..ovo sto je rekao znaci otprilike sledece: ''struka je rekla svoje, ali stari lopov i osudjeni prevarant ivan osim, zeli uhljebiti retardiranog sina i to radi uz pomoc nestrucnih ''ljudi'' u savezu''mohikanac123 je napisao/la:Ko popisan mi ovdje Mehaga hahahahaTobeYarabi je napisao/la:zna li neko prevesti ove dvije recenice![]()
Samo dokaz koliko si neuk i koliko pojma nemas.mohikanac123 je napisao/la:Hadzibegic je poznat skoro do Visokog. Cuj njemu zahvaliti hahahahah
Može li neko od navijaca Sarajeva ovo objasniti?Meho Kodro smijenjen, Uščuplić vodi ekipu na Otoci
21. 04. 2015. u 10:15:20
Fudbalski klub Sarajevo u nastavak sezone ulazi s novim šefom stručnog štaba, nakon što je otkaz dobio Meho Kodro, dosadašnji šef struke ekipe iz Titove 38/b.
Kodro je na klupi Bordo tima naslijedio Dženana Uščuplića, a debitirao je pobjedom nad Slavijom. Odlično je Kodro odradio prvi dio sezone, a potom su uslijedili lošiji rezultati u drugom dijelu sezone, zbog čega je Kodro i smijenjen.
Bordo tim će na Otoci s klupe predvoditi Dženan Uščuplić.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Mostarska i 35 gostiju.