Zasto?KavajLenard je napisao/la:Kako mislis?
Iz zaj3bancije ako na to mislis.
Nije ovo Grenvis.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zasto?KavajLenard je napisao/la:Kako mislis?
Fala, a koji si ti??Duranti je napisao/la:Sretan rođendan barabolegenda reala je napisao/la:
nije zaslužio
Nedostaje nam svima, i ko god se novi pojavi mi slutimo da je GrenvisKavajLenard je napisao/la:Otkud vam to da sam Greivis?
Cuo sam da je tinder najlaksi nacin za povaliti nestaKawhi je napisao/la:Zasto?KavajLenard je napisao/la:Kako mislis?
Nije ovo Grenvis.
Koji i zasto?Aerials je napisao/la:Kopijo Kavaja samo da te obavijestim da ti je prijavljen post. [emoji106]
Uvijek svi to misle za tebe. Zivis u njegovoj sjeni.KavajLenard je napisao/la:Otkud vam to da sam Greivis?
Probacu.KavajLenard je napisao/la:Cuo sam da je tinder najlaksi nacin za povaliti nestaKawhi je napisao/la:Zasto?KavajLenard je napisao/la:Kako mislis?
Nije ovo Grenvis.
Ne diraj mi klona.Aerials je napisao/la:Kopijo Kavaja samo da te obavijestim da ti je prijavljen post.![]()
Zbog otkrivanja identiteta.KavajLenard je napisao/la:Koji i zasto?Aerials je napisao/la:Kopijo Kavaja samo da te obavijestim da ti je prijavljen post. [emoji106]
Pa ja šta tebe briga, nije tvoje ime rekao.Kawhi je napisao/la:Ne diraj mi klona.
Kakva je vas dvojicu nesreća natjerala Kanea da nositeRamsey16 je napisao/la:Tu je i Greivis odavno
Ozbiljno? De otvori ppRamsey16 je napisao/la:Tu je i Greivis odavno
I svi su tu kao nekada.Ramsey16 je napisao/la:Tu je i Greivis odavno
Selma, dosta te!Aerials je napisao/la:Zbog otkrivanja identiteta.KavajLenard je napisao/la:Koji i zasto?Aerials je napisao/la:Kopijo Kavaja samo da te obavijestim da ti je prijavljen post. [emoji106]
Pa ja šta tebe briga, nije tvoje ime rekao.Kawhi je napisao/la:Ne diraj mi klona.
Ovo ti nije trebaloRamsey16 je napisao/la:Tu je i Greivis odavno
Njega mi nije bilo žao prijaviti, ali tebe jeste stvarno. Nije vam ovo ok nikako jbt.Kawhi je napisao/la:dosta te!
Pametan potezRamsey16 je napisao/la:Ne mogu da vam kazem. Ovaj sto mi je rekao za njeg ce me ubiti.
@Helco nismo gledali tekmu pa za kaznu ovog panja na avatar
Razočaran samRamsey16 je napisao/la:Ne mogu da vam kazem. Ovaj sto mi je rekao za njeg ce me ubiti.
@Helco nismo gledali tekmu pa za kaznu ovog panja na avatar
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.