FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

otpravnik_vozova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la otpravnik_vozova » 06 sep 2010, 06:35

nikad_izvini je napisao/la:Iako je izbrisano, pročitao sam :mrgreen:

Gdje sam ja to napisao da u mom srcu nema mjesta za BiH ? Na teferiče ne idem jer mi idu na jetru :mrgreen:
Svaka čast!

Ovakvom yebenom savezu nedam ni marke a da ne govorim o cvajama ili još gore o istim X 2?

P.S Da hoće Bog dati prolom oblaka :mrgreen: cijeli dan... :D
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 06 sep 2010, 09:06

Gledam ovu sliku koja ide uz vijest o gostovanju u Brezi na stranici.

Nisam mogao da ne primjetim detalj da su igracu Leotara koji je onako ko pravi Hercegovac povisok dali Viscin dres hehehe dosao mu ko curici nekoj majicica kratka do pupka sa onim malim rukavicima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 sep 2010, 13:15

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 06 sep 2010, 13:32

Zato kisa pada , Osim zadovoljan :D
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

caviar
Kontakt:

Post Postao/la caviar » 06 sep 2010, 15:19

auu... ne ide ovo na dobro. Amar zadovoljan :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 sep 2010, 15:21

Cijena ulaznice za siroki je 10 KM pa ko bude isao da bude spreman, Mesa napustio grenobl, Alen Mesanovic i zvanicno u Hrvatskom dragovoljcu, Eldar Hasanovic u Velezu....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

caviar
Kontakt:

Post Postao/la caviar » 06 sep 2010, 15:31

pile87 je napisao/la:Cijena ulaznice za siroki je 10 KM pa ko bude isao da bude spreman, Mesa napustio grenobl, Alen Mesanovic i zvanicno u Hrvatskom dragovoljcu, Eldar Hasanovic u Velezu....
Izvini, ali ko je Eldar Hasanovic ?!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 sep 2010, 15:44

pile87 je napisao/la:Cijena ulaznice za siroki je 10 KM pa ko bude isao da bude spreman, Mesa napustio grenobl, Alen Mesanovic i zvanicno u Hrvatskom dragovoljcu, Eldar Hasanovic u Velezu....
Nikako mi ne idu neke stvari u glavu,da igraci poput Eldara Hasanovica ili recimo malog Duraka odlaze u druge klubove u nasoj ligi...pogotovo sto smo skloni u zadnje vrijeme dovoditi mladje igrace kod nas,a ovi su jos nasa skola...nikako mi nije vjerovatno da nismo imali interesa ili npr. da su ti klubovi mogli dati bolje uslove nego mi...mali Eldar je dugo trenirao sa nama,pa je otisao negdje da se oproba,a evo ga sada u Velezu,nije mi nimalo drago zbog toga.
S druge strane drago mi je da je Osim zadovoljan ovim mini pripremama,a pogotovo mi se svidja rezultat protiv Karlovca...ozbiljno se radi i to je sjajno,valjda ce proraditi golovi u gostima ili ako ista cvrstina u odbrani...Isto tako nadam se da ce utakmica u Brezi promovisati jednog mladog napadaca,vec u par utakmica i Nikolic i Pehilj su strijelci i bilo bi dobro da nastave tim putem na ovakvim prijateljskim susretima...to je za njih prava promocija i svaka takva predstava ih priblizava klupi za rezerve,odakle bi mogli dobiti pravu sansu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

caviar
Kontakt:

Post Postao/la caviar » 06 sep 2010, 15:53

boccaccio je napisao/la:
Nikako mi ne idu neke stvari u glavu,da igraci poput Eldara Hasanovica ili recimo malog Duraka odlaze u druge klubove u nasoj ligi...pogotovo sto smo skloni u zadnje vrijeme dovoditi mladje igrace kod nas,a ovi su jos nasa skola...nikako mi nije vjerovatno da nismo imali interesa ili npr. da su ti klubovi mogli dati bolje uslove nego mi...mali Eldar je dugo trenirao sa nama,pa je otisao negdje da se oproba,a evo ga sada u Velezu,nije mi nimalo drago zbog toga.
S druge strane drago mi je da je Osim zadovoljan ovim mini pripremama,a pogotovo mi se svidja rezultat protiv Karlovca...ozbiljno se radi i to je sjajno,valjda ce proraditi golovi u gostima ili ako ista cvrstina u odbrani...Isto tako nadam se da ce utakmica u Brezi promovisati jednog mladog napadaca,vec u par utakmica i Nikolic i Pehilj su strijelci i bilo bi dobro da nastave tim putem na ovakvim prijateljskim susretima...to je za njih prava promocija i svaka takva predstava ih priblizava klupi za rezerve,odakle bi mogli dobiti pravu sansu.

Mislim da je jedini razlog sto je ovaj momak (Eldar Hasanovic) otis`o u drugi klub ta da ce on dobiti sansu da igra u tom klubu na visem nivou nego sto bi to bilo u Zelji. Dakle, da je ostao sigurno ne bi zadugo dobio priliku da igra u Premier ligi u Zeljinom dresu, a ovako, u Velezu ce to biti ostvarivo. Mislim da je to dobar potez Zelje, ali pod uslovom da je samo posudjen... Ostalo bi bilo apsurdno...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 sep 2010, 16:56

caviar je napisao/la:Mislim da je jedini razlog sto je ovaj momak (Eldar Hasanovic) otis`o u drugi klub ta da ce on dobiti sansu da igra u tom klubu na visem nivou nego sto bi to bilo u Zelji. Dakle, da je ostao sigurno ne bi zadugo dobio priliku da igra u Premier ligi u Zeljinom dresu, a ovako, u Velezu ce to biti ostvarivo. Mislim da je to dobar potez Zelje, ali pod uslovom da je samo posudjen... Ostalo bi bilo apsurdno...
Nemoze biti posudjen kad nije ni potpisao sa nama.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 06 sep 2010, 16:59

caviar je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Mislim da je jedini razlog sto je ovaj momak (Eldar Hasanovic) otis`o u drugi klub ta da ce on dobiti sansu da igra u tom klubu na visem nivou nego sto bi to bilo u Zelji. Dakle, da je ostao sigurno ne bi zadugo dobio priliku da igra u Premier ligi u Zeljinom dresu, a ovako, u Velezu ce to biti ostvarivo. Mislim da je to dobar potez Zelje, ali pod uslovom da je samo posudjen... Ostalo bi bilo apsurdno...
Nije posudjen, vec je postipsao za Velez kao njihov igrac... dosao je na prosloj polusezoni i trenirao sa ekipom i davao cak izjave za medije da jedva ceka da zaigra u plavom dresu, ali nakon toga je izigrao sve (po drugi put) i otisao na probu negdje u Tursku... i eto nije zadovoljio i sad nek igra u Velezu (ovim nemam namjeru da minimiziram klub iz Mostara)... kako su samo glupi ovi mladji igraci... niko nece da prati primjer Stilica, Bekrica, Jahica, Cocalica, Vladavica, pa da saceka malo u PL, da sazrije kao igrac pa da ode u neku jacu ligu... al jok, sad svi hoce da su sa 17 zvijezde... i neka ne naprave karijere... tako im i treba... dzaba im njihov potencijal, kad hoce da im prije zore svane... nek ih savjetuju menadzercici kojima je bitna samo cifra, a koliko ce to valjat za njihov napredak, ko te pita... al nema vezze... mi imamo alternative, pa i bolje od njih samih, a oni nek mijenjaju klubove i trace karijeru po osrednjim klubovima... i nisu za bolje...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 sep 2010, 17:13

boccaccio je napisao/la:Nikako mi ne idu neke stvari u glavu,da igraci poput Eldara Hasanovica ili recimo malog Duraka odlaze u druge klubove u nasoj ligi...pogotovo sto smo skloni u zadnje vrijeme dovoditi mladje igrace kod nas,a ovi su jos nasa skola...nikako mi nije vjerovatno da nismo imali interesa ili npr. da su ti klubovi mogli dati bolje uslove nego mi...mali Eldar je dugo trenirao sa nama,pa je otisao negdje da se oproba,a evo ga sada u Velezu,nije mi nimalo drago zbog toga.
Eldar je trenirao izvjestan period sa nama, Amar je uvidio njegove mogucnosti i cuo za njegove mane i ni jednom za vrijeme provedeno na Grbavici nije mu ponudio ugovor, nakon toga odlazi u drugu tursku ligu na probu ( nije zadovoljio ), zatim ga zavitlavaju u slobodi i on odlazi u Velez ( u dobrim je odnosima sa Vladavicem ), da li je Brko progrijesio ili ne pokazace vrijeme...Moje je misljenje da nije pogrjesio ali necu da pisem o tome ovdje ispace da pljujem momka ipak se radi o njegovim privatnim stvarima.
Dosta smo puta komentarisali situaciju sa tim mladim igracima i generalno djelimo misljenje o tome al ne bih rekao da se na nekog ono bas racuna jer su svi potisali po meni relativno kratke ugovore s obzirom da se radi o mladjim igracima ugovor od dvije godine je pa recimo kratak ako ozbiljno racunas na nekoga.U zadnje tri utakmice racunajuci i onu protiv leotara zabili smo 13 golova a nismo primili niti jedan, sto uljeva odredjenu dozu optimizma pred siroki, cini mi se da je dodatnu sigurnost u odbrani donio Markovic a sto se te klupe tice mislim da je najblizi Pehilj i da bi jako brzo mogao dobiti sansu, doduse Nikolic je tek bio stigao pa mu je vjerovatno i trebalo vise vremena da se malo uklopi al nebitno ko od njih dvojice bitno je da nastave zabijati na ovakvim utakmicama i time grade sebi mjesto u ekipi i cekaju priliku.
Bice zanimljivo u Brezi( veliki broj najvijaca Zelje ) hoce li biti domacina da navijaju za Rudar ili ce svi za Zelju.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 sep 2010, 18:32

KADETI

1. Željezničar 5 5 0 0 23:3 15

2. Zrinjski 5 3 1 1 10:4 10

3. Radnik 5 3 0 2 9:6 9

4. Široki Brijeg 5 3 0 2 9:7 9

5. Sarajevo 5 3 0 2 8:7 9

6. Velež 5 1 2 2 3:7 5

7. Olimpik 5 1 2 2 4:12 5

8. Rudar 5 1 1 3 6:11 4

9. Slavija 5 1 1 3 6:13 4

10. Leotar 5 0 1 4 5:13 1

LISTA STRIJELACA: 12 - Armin Hodžić (Željezničar), 5 - Rijad Bajić, Belmin Vila (Željezničar), Zahir Makaš (Radnik), 4 - Romano Vlaho (Zrinjski),....
DOMINIRAMO!!!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 06 sep 2010, 18:50

Ne znam zašto ljudi imaju običaj kada čuju da je neki naš igrač iz mlađih kategorija otišao negdje vani, kritikovati i govoriti kako je sramota da ti igrači idu negdje drugo, kako im se ne pruža prilika u Želji i slično. Zašto niko ne pomišlja da ti igrači možda nisu KVALITETA za Želju? Možda su loši igrači kojima u našem Klubu jednostavno nije mjesto.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 sep 2010, 19:04

vala eldar nije vrijedan nikakve rasprave.hvala prijatno! ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 sep 2010, 19:32

Varea slomio nogu, Pinjuh se nije oporavio (al nije ni od neke koristi), u Vukovaru: Ćorić zglob otišao, Brekalo arkada, Perajica i Ljubić ozljeđeni.. :lol:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 sep 2010, 19:34

nime_tm87 je napisao/la:Varea slomio nogu, Pinjuh se nije oporavio (al nije ni od neke koristi), u Vukovaru: Ćorić zglob otišao, Brekalo arkada, Perajica i Ljubić ozljeđeni.. :lol:
Jadnicima se stvarno neda :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 sep 2010, 19:56

nime_tm87 je napisao/la:Varea slomio nogu, Pinjuh se nije oporavio (al nije ni od neke koristi), u Vukovaru: Ćorić zglob otišao, Brekalo arkada, Perajica i Ljubić ozljeđeni.. :lol:
Ne treba ih podcijeniti, Široki ima jednu od 3 najbolje ekipe u BiH, i ne treba im puno da dodju do povoljnog rezultata. Sigurno imaju veliki motiv za osvajanja sva 3 boda, vjerovatno zato što im slijede opet novcane kazne :mrgreen: Bod ko munara :!: :!:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 06 sep 2010, 21:02

Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 sep 2010, 21:05

cinclatorTM je napisao/la:Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.
Ako pobjedimo ti nemoj racunat' ta tri boda,mi hocemo :mrgreen:

U KOST
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lokomotifa, riki46, sassari, tiagofaria25 i 55 gostiju.