HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Zna li se kakav raspored vremena odigravanja projateljskih utakmica HKK Širokog
turnir Široki
Cibona - cedevita
Široki - Čapljina
3 i 4.9. ja mislim
poslije tiga turnir kod Cedevite, a onda u Mostaru
i vjerojatno između još koja utakmica
Cibona - cedevita
Široki - Čapljina
3 i 4.9. ja mislim
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Što se cedevitinog turnira tiče uopće se neće igrati , a MO je još pod velikim upitnikom , vjerojatno će biti crnogorska turneja .Kevin je napisao/la:turnir Široki
Cibona - cedevita
Široki - Čapljina
3 i 4.9. ja mislim
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
sa Igokeom i Borcem prijateljske vjerojatno 10 i 11.9.
prva pripremna utorak 31.8. s Alkarom
- eric_cantona
- Kontakt:
gdje se igra? i u koliko sati?Kevin je napisao/la:prva pripremna utorak 31.8. s Alkarom
i je li otvorena za javnost?

mislim da da..eric_cantona je napisao/la:gdje se igra? i u koliko sati?Kevin je napisao/la:prva pripremna utorak 31.8. s Alkarom
i je li otvorena za javnost?
na Pecari u 18 kad je trening, al napisat cu do utorka tocno sta i kako
da ne zaboravim, znaci nakon toga, subota i nedjelja turnir u Širokom
17h Cibona - cedevita
20h Široki - Čapljina
Rivali kako napreduju pripreme

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Rivali kako napreduju pripreme![]()

neam pojma, sutra prva prijateljska pa cemo vidit
večeras u 18h sa Alkarom na Pecari, otvorena utakmica za sve
Ta nismo više u vremenu Jokinog strahovanja od svega i svačega pa da se pola tekmi igra zatvorenog tipa . Inače ispratio sam par treninga i ako me osjećaj ne vara mislim da ćemo imati jednu zanimljivu i borbenu ekipu koja se nebi baš lako trebala predavati , od pojačanja moram istaći Morovića koji za sad izgleda STRAŠNO e sad kako će to biti u sezoni bumo vidili .Kevin je napisao/la:večeras u 18h sa Alkarom na Pecari, otvorena utakmica za sve
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- eric_cantona
- Kontakt:
jel bio itko na utakmici? rezime hocu 

http://sportsport.ba/bh_kosarkap-42416.htmeric_cantona je napisao/la:jel bio itko na utakmici? rezime hocu
onako, nije lose...odmah smo poveli ispočetka i vodili, po meni tada je najbolji bio Planinić, vidi se da smo još neuigrani, da fali utakmica pa se nikako nismo mogli odvojiti na značajniju razliku.
Kasnije smo odigrali puno bolje, preolmili i otisli na dobru razliku.
Morovic je dobro odigrao, Peršić, Pilepić je dobar..ono..sve isto ko i lani, borbeni su i sve..al mlada ekipa, trebat ce strpljenja, Grga nije igrao
Odigrana i druga pripremna nakon Alkara večeras pobjedili Čapljinu 20-ak i nešto razlike , Boris Barać je večeras pokazao o kakvom se biseru radi , sutra finale protiv Cedevite a za 3 mjesto Cibona i Čapljina , inače Čapljina je po meni trenutno broj 1 u ligi 13 e sad hoće li bit promjena u drugim klubovima vidjet ćemo. Igrali svih 12 igrača što će i ove godine očito biti naš način , puno rotacija i puno snage na terenu , uz Baraća večeras odličan Peršić .
Slazem se,Barac daleko najbolji.Njega trebamo cuvati.Samo nek sto duze ostane u Širokom ,mislim da moze postici puno vecu cijenu nego brat,a znamo sta to znaci za nas klub.Jedva cekam doigravanje za prvaka BIH da opet osvojimo prvenstvokksiroki je napisao/la:Odigrana i druga pripremna nakon Alkara večeras pobjedili Čapljinu 20-ak i nešto razlike , Boris Barać je večeras pokazao o kakvom se biseru radi , sutra finale protiv Cedevite a za 3 mjesto Cibona i Čapljina , inače Čapljina je po meni trenutno broj 1 u ligi 13 e sad hoće li bit promjena u drugim klubovima vidjet ćemo. Igrali svih 12 igrača što će i ove godine očito biti naš način , puno rotacija i puno snage na terenu , uz Baraća večeras odličan Peršić .

- eric_cantona
- Kontakt:
Cedevita osvojila turnir, pobijeda jedan poen razlike, imali smo i napad za pobjedu, ali nismo uspjeli
Ekipa dosta obecava. Morovic je jako dobar (drago mi je da sam napokon i vidio uzivo kako igra), Pilepic je ubacio par lijepih trica, al najvise raduje napredak mladih nasih igraca, Baraća, Planinića, Bilinovca.
Bit će ovo dobra sezona, nadam se
Ekipa dosta obecava. Morovic je jako dobar (drago mi je da sam napokon i vidio uzivo kako igra), Pilepic je ubacio par lijepih trica, al najvise raduje napredak mladih nasih igraca, Baraća, Planinića, Bilinovca.
Bit će ovo dobra sezona, nadam se
Bio sam n tekmi, kapa do poda momcima!!! Oduševili su me zalaganjem i pristupom, mladi igraju sve više i i više, BRAVO VELA!!!! Cujem da bi mogao doći neki CRNI, i to bi bilo to

Dobra utakmica,morović me iznenadio,dobar je bio skroz,samo šteta za oni zadnji napad...pilepić ubaci 2 trice,,,peršić mi je danas bio slab...a jbt odakle cedevita isčupa onog pettweya...garant bit će među 5 najboljih u ligi i po koševim i po skokovima...zvijer
Kako nece iscupati kada su masne pare u pitanju...Covjek je dominirao u Ventspilsu...Dabar je napisao/la:Dobra utakmica,morović me iznenadio,dobar je bio skroz,samo šteta za oni zadnji napad...pilepić ubaci 2 trice,,,peršić mi je danas bio slab...a jbt odakle cedevita isčupa onog pettweya...garant bit će među 5 najboljih u ligi i po koševim i po skokovima...zvijer
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ja zadovoljan viđenim...
klapica fina..bore se..grizu...
klapica fina..bore se..grizu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.