Nije se još vratio s odmoraTristan je napisao/la:Dolazi li ovaj dingospo sutra?![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije se još vratio s odmoraTristan je napisao/la:Dolazi li ovaj dingospo sutra?![]()
Jok, veli cetnicka gofna u blTristan je napisao/la:Dolazi li ovaj dingospo sutra?![]()
Dolazi, navijat će za Borac, da se uliže Srbima da ga izaberu za selektora.Tristan je napisao/la:Dolazi li ovaj dingospo sutra?![]()
Mislim da nije, skoro je Propuhu u jednoj emisiji rekao "ti si musliman, kad je akšam"Duranti je napisao/la:Jel Amar Osim musliman?
skoroalen je napisao/la:Mislim da nije, skoro je Propuhu u jednoj emisiji rekao "ti si musliman, kad je akšam"Duranti je napisao/la:Jel Amar Osim musliman?
Možda i jest, zbog imena, al nije neki mu'min.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
jos se nista ne znaDuranti je napisao/la:Jel Amar Osim musliman?
Ako to bude neki uslov za selektorsku fotelju, i hadždž će obavit'.TobeYarabi je napisao/la:jos se nista ne znaDuranti je napisao/la:Jel Amar Osim musliman?
husrefov urin je poput lave..topi sve pred sobomrasavoje je napisao/la:Kako se tope ovi bodovi na minusu.
a lutvo je jehovin svjedokskoroalen je napisao/la:Ako to bude neki uslov za selektorsku fotelju, i hadždž će obavit'.TobeYarabi je napisao/la:jos se nista ne znaDuranti je napisao/la:Jel Amar Osim musliman?
Izvinjavam serasavoje je napisao/la:Veliko h.
Vidj'o sam ja Amara u Fahdovoj, nas covjekskoroalen je napisao/la:Mislim da nije, skoro je Propuhu u jednoj emisiji rekao "ti si musliman, kad je akšam"Duranti je napisao/la:Jel Amar Osim musliman?
Uzmi Sabrin posaorasavoje je napisao/la:Kako se tope ovi bodovi na minusu.
Krao obuću?Sabinho je napisao/la:Vidj'o sam ja Amara u Fahdovoj, nas covjekskoroalen je napisao/la:Mislim da nije, skoro je Propuhu u jednoj emisiji rekao "ti si musliman, kad je akšam"Duranti je napisao/la:Jel Amar Osim musliman?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.