NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Faul na Irvingu jeste sporan, ali sada govoriti da su sudije pobijedile GSW nema smisla baš... njih limitirati na 88 poena nije nimalo lako i ne treba umanjivati zasluge Stevensa i ekipe za ovu pobjedu.
14 !!!
14 !!!
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Pa jedino sto je sigurno je to da su sudije poklonile Bostonu, prije svega Kyrieu jedno 4 slobodna bacanja na kraju. Ovaj zadnji faul ni komentarisat ne treba. Kako god Stevens je carobnjak, ovakvu odbranu slozit sa ovakvim rosterom je cudo.
Kakve to veze ima, kad je ovako povuci-potegni jedna odluka ti sje.be sve. Zato nea sporta da sudije mogu direktno uticat na ishod utakmice koliko u kosarci, u fudbalu moze takodje ali ne k'o kosarci.josipmusa je napisao/la:Sigurno su sudije spustile GS na ispod 90 poena
ma dajte ba
Idemo cp3
-
- Kontakt:
Tačno što neko napisa sramota za NBA. Nisam nešto puno zadnjih godina pratio ali ove sezone suđenje je katastrofa. Što je najgore nije da vuku za nekoga nego su pravo loši.
A i Durant je usrao sa onim zadnjim pokušajem. Ima 14 sekundi do kraja, on puca u drugoj sekundi težak šut i naravno promašuje.
Ali nema veze, dobra je utakmica bila. Nadam se da Irvingu nije toliko potrebna ona maska jer mu baš smeta i stalno se puni znojem. 14 pobjeda u nizu. Dobro su se povratili nakon one povrede Haywarda u prvoj utakmici.
A i Durant je usrao sa onim zadnjim pokušajem. Ima 14 sekundi do kraja, on puca u drugoj sekundi težak šut i naravno promašuje.
Ali nema veze, dobra je utakmica bila. Nadam se da Irvingu nije toliko potrebna ona maska jer mu baš smeta i stalno se puni znojem. 14 pobjeda u nizu. Dobro su se povratili nakon one povrede Haywarda u prvoj utakmici.
Ma nema sta Boston je zasluzeno dobio,ajmo dalje.
Kod warriorsa svasta nesto nije stimalo izostao je i Curry, Celticsi prejaki u odbrani dovoljno dobri u napadu.
Odlicna partija Browna,Horford,Kyrie preuzeo odgovornost na kraju dobro puco penale,Tatum dobar.
Zasluzeno cestitke.
Kod warriorsa svasta nesto nije stimalo izostao je i Curry, Celticsi prejaki u odbrani dovoljno dobri u napadu.
Odlicna partija Browna,Horford,Kyrie preuzeo odgovornost na kraju dobro puco penale,Tatum dobar.
Zasluzeno cestitke.
trebao je i žvaljo dobit tehničku nakon onog koša i lajanja na klupu Bostona pa šta !?
dobit nakon -26 bez šuta ovakav GSW i to umanjivat radi sudijske jedne koja i jest i nije je baš LAME !
dobit nakon -26 bez šuta ovakav GSW i to umanjivat radi sudijske jedne koja i jest i nije je baš LAME !
Navlače cijelu utakmicu Bostonu, i onda dopuštaju sebi da im Durant aplaudira u lice bez pozivanja tehničke. Pa nemoj se barem sramotit brate dragi.
E čuj ovog iznad mene jedne sudijske greške. Ljudi baš ne znaju uživat u pobjedi. Boli te qurac, pobijedili ste šta se imaš lažno moralisat
E čuj ovog iznad mene jedne sudijske greške. Ljudi baš ne znaju uživat u pobjedi. Boli te qurac, pobijedili ste šta se imaš lažno moralisat

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- kyrieirving
- Kontakt:
Drago mi sto se Paul vratio.Da je bio tu cjelo vrijeme Houston bi imo 1 poraz.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Vidi se da nisi nikad na sudu bioBrokula je napisao/la:Navlače cijelu utakmicu Bostonu, i onda dopuštaju sebi da im Durant aplaudira u lice bez pozivanja tehničke. Pa nemoj se barem sramotit brate dragi.

Igra Cp3 beton
5 asistencija za 7 minuta
Ah ljepote, nea patnje kad Harden sjede
5 asistencija za 7 minuta
Ah ljepote, nea patnje kad Harden sjede
- kyrieirving
- Kontakt:
Odlican za sad.Vec sledecu igraju protiv ozbiljne ekipe tu cemo vidjet malo vise posto sunsi nisu nikakvo mjerilo sto potvrdjuje i hardenov stopostotan sutalemsa je napisao/la:Igra Cp3 beton

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Ma dobro, samo konacno ima ko vrtit akcije kad Brada sjedi, 8 asistencija Chrisa 9 minuta do kraja druge cetvrtinekyrieirving je napisao/la:Odlican za sad.Vec sledecu igraju protiv ozbiljne ekipe tu cemo vidjet malo vise posto sunsi nisu nikakvo mjerilo sto potvrdjuje i hardenov stopostotan sutalemsa je napisao/la:Igra Cp3 beton

-
- Kontakt:
90 poena za 2 četvrtine. Fenomenalno.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Barkley i njegov hejt prema Bostonu 
Barem znam zbog čega nas alem ne voli

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 17 nov 2017, 08:40, ukupno mijenjano 4 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Alem i njegov hejt prema Bostonu :rol
A neki dan još brani Lonza
08.03.2017= 16.11.2017.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što me kvota odma, sad drugi post, briši ovoBernardBarnjak je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Alem i njegov hejt prema Bostonu :rol
08.03.2017= 16.11.2017.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Chuckster barem prizna kad je bio u krivu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Barkley i njegov hejt prema Bostonu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Što me kvota odma, sad drugi post, briši ovoBernardBarnjak je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Alem i njegov hejt prema Bostonu :rol
08.03.2017= 16.11.2017.
Alem sada spava. Dok se on probudi bit ce kasno

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Vidim Kyrie i dalje bog clutcha i Boston najjaca ekipa istoka.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne samo istoka izgledaKawhi je napisao/la:Vidim Kyrie i dalje bog clutcha i Boston najjaca ekipa istoka.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.