Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pa o cemu li pričaju dva sata u pm
Ivica se nije nit pojavio na sjednici citam na sajtovima... hmm sta je reci
MUSVDG
Fakat sta rade cjeli dan, kao da je zasjedanje UN i Nato-a.
- Zeljeznicar -
- robertkosar
- Kontakt:
Ovi gore pisu da ga je zdrmao srcani ma jok mozdani izgledaEnigma je napisao/la:Ivica se nije nit pojavio na sjednici citam na sajtovima... hmm sta je reci

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Malo kafa, a neko bogami i kahvu, neformalni razgovori, trac partije, pauza za topli obrok. ....ima tu materijala vazdan da presjede a tek zakuska kasnije. .pihhhZenzo je napisao/la:Fakat sta rade cjeli dan, kao da je zasjedanje UN i Nato-a.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sad će Dubrovnik@ da se poliže sa tim idiotima
Ili možda okrene ploču sada kad je cilj postignut, ipak je on za dijalog

Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 16 nov 2017, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Razlika izmedju vrijedjanja porodice i parodije na stanje u savezu, gdje sam zelio na ovaj nacin prikazati da satima sjede tamo i nista ne rade.scootzzZzTM87 je napisao/la:Zdrmao ti staru dabogdaJavierBosnia je napisao/la:Da nije Ivicu srcani zdrmao?
Da vrijedjam Ivicu, daleko od toga, nema videa na YT koji nisam poslusao njegove komentare prije ili poslije utakmica.
Drago mi je sto ste se nasli uvrijedjeni kao da vam je babo, a to ti je bosnjo, dok se Edinu psovala citava familija i uza i sira, nije se obracala paznja. Susica i Mesu se vrijedjalo jos vise, ali ne diraj nam Osima ljubav nasu iz doline cupova. Aj zdravo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Ne samo iz doline cupova, nego iz YUGOSLAVIJE majmune jedan balavi, a to sto pricas da si pogledao, nisi ti nista pogledao, inace ne bi ovo pisao. Zdrao
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Šteta što su samo 2 imena bila u igri. I to ispodprosjecni treneri. Ali opet je Kodro bolji izbor od Amara.
Sa kim cu da se polizem? E sram te bilo pokvarenjak jedan!Neandertalac je napisao/la:Sad će Dubrovnik@ da se poliže sa tim idiotima![]()
Pa nije jos cilj postignut. Kada se izabere selektor onda je posao obavljen. Ako si "zadovoljan"
mojim radom sredi da drugi put vodim kampanju tvoga favorita. Ili prijatelja.
Budi velik u porazu. Ako se situacija okrene ja cu pokazati svoje lice. Sekundom izbora novog selektora nema vise potrebe za dokazivanjem nicega. Samo gubitnici ne znaju kada je kraj.

- Neandertalac
- Kontakt:
Pa ja ti čestitao još sinoć, cijeni me bar malo. To ne znači da ću zaboraviti "kampanju", drvlje i kamenje. Sretno vam pa tu smo da ovako uletim, analiziram, valjda se smije. Podrška naravnodubrovnik je napisao/la:Sa kim cu da se polizem? E sram te bilo pokvarenjak jedan!Neandertalac je napisao/la:Sad će Dubrovnik@ da se poliže sa tim idiotima![]()
Pa nije jos cilj postignut. Kada se izabere selektor onda je posao obavljen. Ako si "zadovoljan"
mojim radom sredi da drugi put vodim kampanju tvoga favorita. Ili prijatelja.
Budi velik u porazu. Ako se situacija okrene ja cu pokazati svoje lice. Sekundom izbora novog selektora nema vise potrebe za dokazivanjem nicega. Samo gubitnici ne znaju kada je kraj.

Edit. Za malo da zaboravim. Drug je šta sada?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Pa da, osuđeni kriminalac na nivou YUGOSLAVIJE, ne samo BiH!scootzzZzTM87 je napisao/la:Ne samo iz doline cupova, nego iz YUGOSLAVIJE majmune jedan balavi, a to sto pricas da si pogledao, nisi ti nista pogledao, inace ne bi ovo pisao. Zdrao

Sa mamine ili tatine strane ?Mig_Mig je napisao/la:Eo tetak mi javi, da je ipak Amar selektor
(sala)

- Zeljeznicar -
I to vec mjesec dana se prave kao da su imali neki izbor trenera, a oduvijek samo 2 kandidata.jasmin10 je napisao/la:Šteta što su samo 2 imena bila u igri. I to ispodprosjecni treneri. Ali opet je Kodro bolji izbor od Amara.

Evo svalerka iz Tuzle radi u Sarajvu mi javi da je gospodin Osim otiso u Palmu na fuka,dakle nije mu nista.
CacineZenzo je napisao/la:Sa mamine ili tatine strane ?Mig_Mig je napisao/la:Eo tetak mi javi, da je ipak Amar selektor
(sala)

Max Allegri
Ali procitao sam ovaj sastav koji odlucuje o selektoru, da ne budem pregrub, Amarov pujdo ima vise veze sa fudbalom od pojedinih. ..to je strasno ljudi. .
Sta kaze onaj. ..neki iz RS. ..predsjednik odbora za zaposljavanje ljudi sa invaliditetom. ..pri takozvanom rs-u. .(tako nesto otprilike)
I ono covjek nam bira selektora. ..
Sta kaze onaj. ..neki iz RS. ..predsjednik odbora za zaposljavanje ljudi sa invaliditetom. ..pri takozvanom rs-u. .(tako nesto otprilike)
I ono covjek nam bira selektora. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Ovi se kolju kao da se bira izmedju Mourinha i Pepa. Ja sam bio za stranca ili nekog našeg najboljeg stručnjaka ali u igri su bila 2 amatera.Vucevich je napisao/la:I to vec mjesec dana se prave kao da su imali neki izbor trenera, a oduvijek samo 2 kandidata.jasmin10 je napisao/la:Šteta što su samo 2 imena bila u igri. I to ispodprosjecni treneri. Ali opet je Kodro bolji izbor od Amara.
Kako god, sretno Kodro.
- Neandertalac
- Kontakt:
A Hase je odigrao samo jednu utakmicu za reprezentaciju, proševao 11 igraca, sudije, klupu sa rezervnim, devetnaest fotografa i zabio go nakon kojeg samovoljno izlazi ispracen ovacijama. Molili ga godinama da se vrati on nije htio.BordoArmy88 je napisao/la:Pa da, osuđeni kriminalac na nivou YUGOSLAVIJE, ne samo BiH!scootzzZzTM87 je napisao/la:Ne samo iz doline cupova, nego iz YUGOSLAVIJE majmune jedan balavi, a to sto pricas da si pogledao, nisi ti nista pogledao, inace ne bi ovo pisao. Zdrao

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!