FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 15 nov 2017, 21:35

carapa je napisao/la:Najsmjesnija i najbolidnija grupa na dunjaluku.
Jedni nam ulijetali u grad, picke sute, drugi na tribinu, picke opet sute, ali kad se spomene Jasmin odmah su Indir i Indirovci spremni da ga brane.
Grupa koja je prodala ime kluba, grada a i svoje vlastito za par oprostenih kaznica.Sramota me s kim sam dijelio tribinu.
I sutra kada bi nam klub ugasili ti isti levati bi branili one koji su nam to ucinili.
Svaka cast Tuzlo, svaka cast Carsijo.
Zalosno. Mnogi navijaci imaju bas takvo misljenje kao sto si napisao. Proci ce dugo vremena da se ta sramota sapere.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 nov 2017, 21:41

Sto Fukare prate Jedinstvo Atlas, pa njihov sponzor je Husic.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 nov 2017, 22:47

Jedni nam ulijetali u grad, picke sute, drugi na tribinu, picke opet sute, ali kad se spomene Jasmin odmah su Indir i Indirovci spremni da ga brane.
Grupa koja je prodala ime kluba, grada a i svoje vlastito za par oprostenih kaznica.Sramota me s kim sam dijelio tribinu.
I sutra kada bi nam klub ugasili ti isti levati bi branili one koji su nam to ucinili.
svaka cast tebi.
jebte nije pojedinac grupa.pojedinci dodju i prodju.
al da ovako popljujes citavu grupu.
i jeko picka?
svaka cast solinasu i beduinu ljudi bar i javno kazu sta misle pod svaku cijenu.
ovo vako, mojne badza... a pricas o pickama. drug ko god da si.. ;)

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 nov 2017, 22:49

tuzlak1987 je napisao/la:Sto Fukare prate Jedinstvo Atlas, pa njihov sponzor je Husic.
koje fukare???sta pricas ti?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 nov 2017, 22:52

Guest007 je napisao/la:Eno Husara pise kako ce Krpa otic
nek ideeeeeee ioanko je igro nikako :lol: :crazy:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 nov 2017, 23:05

Tuzna i zalosna istina...meni se vjeruj srce cijepa kad vidim sjever i sta su uradili od grupe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 nov 2017, 23:10

dobro nam je,taman tako kako smo i zasluzili.. ;) :thumbup:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 16 nov 2017, 02:00

Ko je ba ulijeto u grad i na tribinu? Ko je uletio u grad matereti?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 nov 2017, 03:47

Vidim Poturalic se spominje ali ja ga ne bih volio vidjeti kod nas. Majstor za fulati zicere. Prvu federalnu aktivno pratim i po meni ono sto bi nama moglo valjati su slijedeci igraci: Denis Cana-zadnji vezni (Bosna.V), Dino Dizdarevic-desno krilo (Bosna.V), Belmin Kobilica-centralni vezni (Rudar.K), Obren Cvijanovic-desno krilo (Zvijezda.G), Geodon Guzina-napadac (Zvijezda.G), Nikola Leko-ofanzivni vezni (Capljina). Problem je sto mi skautinga nikako nemamo pa zato i neznamo dovesti igraca :puke:
Sloboda Tuzla

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 nov 2017, 07:55

Sta ovo sad husara prica i skahic ide :o :urnebes:
I krpa ordaga i ko jos :o
Ako ne udara suplju il je to na onom fonu sta ste culi.
Pa to je rastjerat sve sto valja a ne sto ne valja :urnebes:
Mislim ako je istina tuga brte :facepalm:
Ako cemo mi po federalnoj trazit pojacanja ebo ti to :damn: joj :cry:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 nov 2017, 08:01

Decki mi smo u gabuli kuknjava :lol: :damn:

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 16 nov 2017, 08:08

fukaratz je napisao/la:Vidim Poturalic se spominje ali ja ga ne bih volio vidjeti kod nas. Majstor za fulati zicere. Prvu federalnu aktivno pratim i po meni ono sto bi nama moglo valjati su slijedeci igraci: Denis Cana-zadnji vezni (Bosna.V), Dino Dizdarevic-desno krilo (Bosna.V), Belmin Kobilica-centralni vezni (Rudar.K), Obren Cvijanovic-desno krilo (Zvijezda.G), Geodon Guzina-napadac (Zvijezda.G), Nikola Leko-ofanzivni vezni (Capljina). Problem je sto mi skautinga nikako nemamo pa zato i neznamo dovesti igraca :puke:
Prijatelju te sto si gore nabrojao uz Civica bi bili pojačenje i za Zelju, ali vjeruj da nijedan nece nigdje.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2017, 08:20

fukaratz je napisao/la:Vidim Poturalic se spominje ali ja ga ne bih volio vidjeti kod nas. Majstor za fulati zicere. Prvu federalnu aktivno pratim i po meni ono sto bi nama moglo valjati su slijedeci igraci: Denis Cana-zadnji vezni (Bosna.V), Dino Dizdarevic-desno krilo (Bosna.V), Belmin Kobilica-centralni vezni (Rudar.K), Obren Cvijanovic-desno krilo (Zvijezda.G), Geodon Guzina-napadac (Zvijezda.G), Nikola Leko-ofanzivni vezni (Capljina). Problem je sto mi skautinga nikako nemamo pa zato i neznamo dovesti igraca :puke:
Dovest sto vise ovih sa ovog spiska i vidjeti imal jos gdje kakvih dobrih igrača po ovim seoskim ligama...moralo bi biti...kako smo do sada pogadjali....samo iz seoskih liga dovoditi....to je recept

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2017, 08:22

spiska je napisao/la:
Prijatelju te sto si gore nabrojao uz Civica bi bili pojačenje i za Zelju, ali vjeruj da nijedan nece nigdje.
Zbog cega nece nigdje.... Imaju neke strasne ugovore ili vole zvijezdu vise od sebe....i kako ti to sa sigurnošću tvrdis

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 nov 2017, 08:32

Jbg bas su najbolji od najgorih rijesili da dignu sidro. Ako se namjere nekih igraca da odu ostvare onda je stvarno potop. Vise mi nije jasno jel' se to radi najerno ili... Nesto se sprema, a nema na vidiku da je dobro. Cekat cemo, to smo jedino u mogucnosti. U opcini ne mogu dokuciti nista, kakvi su planovi za Slobodu. Prije se nesto moglo i saznati, sada cute ko zaliveni. Ne mos ni otpoceti razgovor o tome. Nesto nije nikako dobro.
Bože na hajr i na dobro.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 nov 2017, 09:02

Pa vidimo svi da ne valja.
Al nikako kuknjava :lol:
Al bar da izadju i javno kazu takva i takva situacija je..
Gore ovako nista se ne desav.niko nista. i onda ko maljem u glavu.
Lagano ulazimo u stanje kad je svejedno.lagaaaano

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 nov 2017, 09:13

A gledaj skoro se neko raspitivo za skahu ovde na forumu jelde?to je ta linija znaci ima istine jao jaoo :roll:
Mojne samo sad price ebo i skahu nista ne valja.bolji sale gor s gradine sto sleti s prakse u papucicama jele kuknjava

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 nov 2017, 09:53

Sariel1987 je napisao/la:A gledaj skoro se neko raspitivo za skahu ovde na forumu jelde?to je ta linija znaci ima istine jao jaoo :roll:
Mojne samo sad price ebo i skahu nista ne valja.bolji sale gor s gradine sto sleti s prakse u papucicama jele kuknjava
Ja sam se raspitivao za Skahu trebalo mi cumur dole unijeti. :urnebes:
Sta sam ti reko nekidan, :roll:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 16 nov 2017, 09:53

Sariel1987 je napisao/la:A gledaj skoro se neko raspitivo za skahu ovde na forumu jelde?to je ta linija znaci ima istine jao jaoo :roll:
sta hoces, macak nam je sredio indirektnu zamjenu sale za kostica....vidicemo koga ce uspjet dovesti za ordagu :kafa:
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 nov 2017, 10:06

solinas je napisao/la:
Ja sam se raspitivao za Skahu trebalo mi cumur dole unijeti. :urnebes:
Sta sam ti reko nekidan, :roll:
ne ba ozbiljno,ko da je neko vec pito kakav vam je skaha..
znaci davno se pregovaralo kuknjava :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.