Mehaga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hajd sad da budemo do kraja korektni..Virtu4l je napisao/la:Baš suprotno, drago mi je što nije Amar.damir_82 je napisao/la:Tebi baš krivo što nije Amar ili su ti ovo kao stvarno ozbiljni argumenti protiv Mehe?
Kodro nema pojma i za to nisu potrebni nikakvi argumenti, pogledaš mu CV i sve ti je jasno. Pa taj je uzeo kapitensku traku jednom Zvjezdanu Misimoviću i dao je onome koji je najviše lobirao za njega, kabadahiji i siledžiji, i siguran sam da je i sad lobirao za njega. Zbog toga se Miske oprostio od reprezentacije i sreća pa su ga Ćiro i Džeko ubijedili da se vrati. Inače bi i danas čekali na prvo veliko takmičenje.
Kodro je najgori mogući izbor i pola trenera iz naše lige su bolji od njega.
Prijasnja pitanjadubrovnik je napisao/la:Pa nemoj te usporedbe hebo ga ti. Necemo na toj razini raspravljati. Amar se evo vratio takodjer. Nisu ga htjeli prosli put pa ga evo opet. Jos je u komisiji od 4 imao jednu siguricu. Znaci vise niko nije bio za njega osim tate.MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti kad ne znas da odgovoris, onda pocenes postavljati pitanja.
Kakav Mesa ba, Amar je za njega Alex F.
S tim da je Mesa za Mehu gosp.Fabio Capello. Jeste papak zamisli da neko postupi prema tebi tako lose a ti se vratis kao LesiNema obraza ali zna da mu je to jedina sansa u zivotu da vodi neki solidan tim kao sto je nasa repka. Eto vam on a vrlo brzo ce biti pljuvanje po njemu.
Osim toga nisam vidio pitanje na koje bih trebao odgovoriti. Na komentar sam odgovorio komentarom. Meni FKZ i FKS i njihovi uspjesi u BiH PL nisu mjerilo ni za sto. Ostavi mene van te price.
Kako igra ono Jovetic? Nisam pratioVirtu4l je napisao/la:Jesam, još tamo neke 2008. godine kada si ti bio ponosni osnovac
Što opet nema nikakve veze sa temom, zar ne? Misketu se sve i svašta zamjeralo, ali bio je nezamjenjiv i nad takvim igračima se ne smije trenirati strogoća. Kodro je to uradio i direktno ugrozio reprezentaciju.damir_82 je napisao/la:Hajd sad da budemo do kraja korektni..
Tebi su dakle par titula u BiH, toliki plus jednom kandidatu, da drugog treba odmah popljuvati?!
O Spahicu smo nekad davno pričali i znaš i sam da dijelimo mišljenje, ali te moram napomenuti da se Miske odmah vratio u reprezentaciju i to kod Muzurovica kad je jedini od potpisnika se vratio u ekipu.. E hajd sad da procjenjujemo karaktere ljudi, pa da malo i Misketu zamjerimo kad glumi uvrijeđenu mladu, kako zbog trake, tako zbog konstatacije da je došao na okupljanje sa viškom kilograma, povreda u revanšu protiv Portugala nakon kritika Cire poslije prve utakmice itd... I tad se Miske opraštao...
Znaš da pamtim dosta stvari, i da nisam baš balavac koji od juče prati reprezentaciju..
Nego kažeš Meho je papak jer se vraća u reprezentaciju uprkos tjeranju u prethodnom mandatu, a Amar nije jer se vratio u Želju?MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti kad ne znas da odgovoris, onda pocenes postavljati pitanja.
S tim da je Mesa za Mehu gosp.Fabio Capello. Jeste papak zamisli da neko postupi prema tebi tako lose a ti se vratis kao LesiNema obraza ali zna da mu je to jedina sansa u zivotu da vodi neki solidan tim kao sto je nasa repka. Eto vam on a vrlo brzo ce biti pljuvanje po njemu.
Ajde druze drzi se i laku noc. Oprosti sto nisam primjetio pitanje i odgovorio na njega. I jos uvijek nisam. Za sada je sreca na mojoj strani. Ali nemoj gubiti nadu, mozda ovi iz RS-a ne prihvate Kodru. Ovdje je samo komisija dala sud, sada su na redu pravi igraci.MocMahale444 je napisao/la:Prijasnja pitanjadubrovnik je napisao/la:Pa nemoj te usporedbe hebo ga ti. Necemo na toj razini raspravljati. Amar se evo vratio takodjer. Nisu ga htjeli prosli put pa ga evo opet. Jos je u komisiji od 4 imao jednu siguricu. Znaci vise niko nije bio za njega osim tate.MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti kad ne znas da odgovoris, onda pocenes postavljati pitanja.
Osim toga nisam vidio pitanje na koje bih trebao odgovoriti. Na komentar sam odgovorio komentarom. Meni FKZ i FKS i njihovi uspjesi u BiH PL nisu mjerilo ni za sto. Ostavi mene van te price.![]()
Ti si to zakljucio i odma mora znaciti da je istina, citas li ti ikad sta piseslagno s tim white powder.
Tebe boli briga za Zelju, fks i plBiHBolit ce tebe briga kad nas Meho unisti ko kondukter kartu.
Pa i u reprezentaciji mu je ovo drugi izbor zaredom.damir_82 je napisao/la:Nego kažeš Meho je papak jer se vraća u reprezentaciju uprkos tjeranju u prethodnom mandatu, a Amar nije jer se vratio u Želju?MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti kad ne znas da odgovoris, onda pocenes postavljati pitanja.
Au dzasmine recu ja hakali da te ostavi na miru.damir_82 je napisao/la:Nego kažeš Meho je papak jer se vraća u reprezentaciju uprkos tjeranju u prethodnom mandatu, a Amar nije jer se vratio u Želju?MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti kad ne znas da odgovoris, onda pocenes postavljati pitanja.
Pa i dvojica koju si najviše podržavao su u određenom trenutku postupili slično, i može se reći da su trenirali strogoću na Misketu, ako već tako posmatraš stvari..Virtu4l je napisao/la:Što opet nema nikakve veze sa temom, zar ne? Misketu se sve i svašta zamjeralo, ali bio je nezamjenjiv i nad takvim igračima se ne smije trenirati strogoća. Kodro je to uradio i direktno ugrozio reprezentaciju.damir_82 je napisao/la:Hajd sad da budemo do kraja korektni..
Tebi su dakle par titula u BiH, toliki plus jednom kandidatu, da drugog treba odmah popljuvati?!
O Spahicu smo nekad davno pričali i znaš i sam da dijelimo mišljenje, ali te moram napomenuti da se Miske odmah vratio u reprezentaciju i to kod Muzurovica kad je jedini od potpisnika se vratio u ekipu.. E hajd sad da procjenjujemo karaktere ljudi, pa da malo i Misketu zamjerimo kad glumi uvrijeđenu mladu, kako zbog trake, tako zbog konstatacije da je došao na okupljanje sa viškom kilograma, povreda u revanšu protiv Portugala nakon kritika Cire poslije prve utakmice itd... I tad se Miske opraštao...
Znaš da pamtim dosta stvari, i da nisam baš balavac koji od juče prati reprezentaciju..
Amara i Mehu zaista ne mogu upoređivati, bez veze mi je, Amar je u jednoj sezoni imao pobjeda koliko Meho u čitavoj karijeri. Opet ponavljam, drago mi je što Amar nije selektor, zbog Želje naravno.
Samo mi dolazak Kodre zaista nema smisla, pa Husref je veći stručnjak od njega.
Amar se vrati u Želju u trenutku kad je bez posla i to je ljubav prema klubu.. Otjeran zbog rezultata nakon više od dvije godine na klupi..MocMahale444 je napisao/la:Au dzasmine recu ja hakali da te ostavi na miru.damir_82 je napisao/la:Nego kažeš Meho je papak jer se vraća u reprezentaciju uprkos tjeranju u prethodnom mandatu, a Amar nije jer se vratio u Želju?MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti kad ne znas da odgovoris, onda pocenes postavljati pitanja.
Amar je s Zeljom cinio cuda a ovaj je vodio repku 2 (dvije) tekme. Amar se vratio u Zeljo sto voli taj tim i ima plavu krv. Ovaj se vratio jer mu je repka vrhunac nakon sto su ga nogirali ko zadnju vaginu.
Gdje ces porediti Amara i Zelju s repkom i Mehomnigdje veze iskreno.
@Focak halali i laganim tempom.
damir_82 je napisao/la:Amar se vrati u Želju u trenutku kad je bez posla i to je ljubav prema klubu.. Otjeran zbog rezultata nakon više od dvije godine na klupi..MocMahale444 je napisao/la:Au dzasmine recu ja hakali da te ostavi na miru.
Amar je s Zeljom cinio cuda a ovaj je vodio repku 2 (dvije) tekme. Amar se vratio u Zeljo sto voli taj tim i ima plavu krv. Ovaj se vratio jer mu je repka vrhunac nakon sto su ga nogirali ko zadnju vaginu.
Meho se (možda) vraća u reprezentaciju u trenutku kad ima stabilan posao, i to nije ljubav prema reprezentaciji.. Otjeran jer nije pristao da igra prijateljsku utakmicu za koju nije imao pojma..
To je za pljunuti po njemu.. Interesantno Hamus.. Interesantno..
Hahaha.. Kako se samo izvlači iz konteksta.. I spinuje usput..MocMahale444 je napisao/la:damir_82 je napisao/la:Amar se vrati u Želju u trenutku kad je bez posla i to je ljubav prema klubu.. Otjeran zbog rezultata nakon više od dvije godine na klupi..MocMahale444 je napisao/la:Au dzasmine recu ja hakali da te ostavi na miru.
Meho se (možda) vraća u reprezentaciju u trenutku kad ima stabilan posao, i to nije ljubav prema reprezentaciji.. Otjeran jer nije pristao da igra prijateljsku utakmicu za koju nije imao pojma..
To je za pljunuti po njemu.. Interesantno Hamus.. Interesantno..
Amar se vrati kad je bez poslajoj karanfile biseru nas. Nece se vracati valjda kad ima posao dzasmine. Meho se vraca iz 2 lige koju ti poredis s repkom
zanimljivo vopra.
![]()
jel ovo neki prank skrivena kamera i folovi ? Nama (Zeljovcima) je zao repke zato se ce je voditi jazavac s dna kace a ne insan koji zna (Amar)damir_82 je napisao/la:Hahaha.. Kako se samo izvlači iz konteksta.. I spinuje usput..
Nigdje nisam poredio nijednu ligu, pa ni Švicarsku drugu sa reprezentacijom.. Ne lupaj napamet..
Lijepo sam pitao čemu dvostruki aršini, i zašto se Meho pljuje zbog povratka u reprezentaciju, a pritom je Amar pošteđen pljuvanja zbog povratka u Želju..
Pa čovjek bez posla ide i u Japan i u Katar i u Švicarsku, a ne vraća se valjda tamo odakle su ga otjerali.. Ili je to jednostavno Amar može, Meho ne može.. Mehu ćemo pljunuti..?!
Nema to veze sa logikom i argumentom, već čistom frustracijom da Amar možda neće biti selektor reprezentacije BiH..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.