Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BelminM23
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BelminM23 » 16 nov 2017, 00:56

invincible1921 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Amara bih volio vidjeti u našoj ligi, pomoglo bi njegovo znanje dosta, ali kao selektora moje svetinje, ne mogu si to zamisliti.
Da li si navijac zeljenicara? Ako jesi nakon natpisa na ovoj temi slobodno se idi objesi
Nije mi tata lopov. :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 nov 2017, 00:56

MEHO KODROOOOO!!!! :opaopa: :thumbup:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 16 nov 2017, 00:56

RedBullSA je napisao/la:Ako mogu da objasne ovi sto slave na osnovu cega je to Meho Kodro kvalitetan izbor i bolji od Osima ili od bilo kojeg ozbiljnog trenera?
Zato sto je igrao za Barsu ili zato sto je trenirao Sarajevo. Nema nikakav drugi razlog.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 nov 2017, 00:57

invincible1921 je napisao/la:Ovi sto spominju cireve i slicne guposti samo pokazauju svoje komplekse koje su iskazali sto put do sad.

Mislim da je Amar puno kvalitetniji izbor, ali dobro ako savez misli da je Kodro bolji onda ok zelim u svu srecu i da se plasiramo na EURO. Iskreno sam misljenja da Kodro nece izdrzati kavalifacije do kraja jer ko da gledam cim padnu rezultati otici ce sa pricom da mu se neko mijesa u poso i da ima svasta ispod ciliam....daj Boze da tako ne bude.

Bilo kako bilo ako i zvanicno bude sve mu najbolje zelim ko sto bi i bilo kojem drugom selektoru :bih: :bih: :bih:
Slazem se da cirevima ovdje nema mjesta iako bi kolega Neandertalac uzivao da se desilo suprotno.
U to nemam sumnje. :D
Meho zasluzuje cestitke i po meni je manje los izbor a vjeruj mi da bi i Amaru koliko got to nevjerovatno zvucalo dao podrsku da je izabran.
Iako bi mi u meni cir stvarno radio. :D
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 16 nov 2017, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 16 nov 2017, 00:58

Kako ce biti prejako da ovo ispadne ipak samo vijest da ohladi glave, pa sutra zvanicna odluka bude da je ipak Amar novi selektor :mrgreen:

Da budem iskren, nisam zadovoljan. Ova repka zahtjeva strucnu, provjerenu osobu, a nazalost to nije ni Kodro. Medjutim, obzirom da Kodro moze sebi pronaci angazman, a ovaj drugi ni to ne moze bez nekog jakog lobija, onda je je manje zlo pobijedilo. Sad nek Amar komotno dodje u Zeljeznicar i nek nama nevjernicima nastavi nabijati komplekse :kafa:

EDIT: Savez je i dalje nesposoban i nisu ni pokusali ukljuciti neku trecu opciju. Cak i ako na kraju bude Kodro selektor, ne smije im se ovo oprostiti.
Zadnja izmjena: mire96, dana/u 16 nov 2017, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

RedBullSA
Kontakt:

Post Postao/la RedBullSA » 16 nov 2017, 00:58

BSBosna je napisao/la:
RedBullSA je napisao/la:Ako mogu da objasne ovi sto slave na osnovu cega je to Meho Kodro kvalitetan izbor i bolji od Osima ili od bilo kojeg ozbiljnog trenera?
Zato sto je igrao za Barsu ili zato sto je trenirao Sarajevo. Nema nikakav drugi razlog.
Dok god su takve stvari bitne kod nas, biti ce nam ovako kao i dosad :puke: U svakom slucaju je Osim bio bolji izbor.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 nov 2017, 00:58

Znači na kraju ipak Meho. Sretno Meho i da budeš bolji od Meše.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 nov 2017, 00:59

Ne slave oni sto je Kodro selektor vec sto Osim nije.
Ma izbor je bio od "dva zla" manje.
I meni je draze sto je izabran Kodro jer mi Amar djeluje totalno neotesan i pojam mu je sastavit prostu recenicu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 nov 2017, 00:59

Nek mu je sa srecom, ali moglo je ovo dosta bolje. Za to bolje treba lova koju ovi izgleda nemaju pa daj sta das.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 nov 2017, 01:02

slika

Slavljenickaaa
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

RedBullSA
Kontakt:

Post Postao/la RedBullSA » 16 nov 2017, 01:04

Dzoni je napisao/la:Ne slave oni sto je Kodro selektor vec sto Osim nije.
I meni je draze sto je izabran Kodro jer mi Amar djeluje totalno neotesan i pojam mu je sastavit prostu recenicu.
Slazem se da ni Amar nije neko fenomenalno rijesenje bar na papiru, al kvalitetniji od Kodre sigurno. A da je uslov da je neki sminker gospodin ili nesto, mislim da to nije relevantno bas pri izboru, ima jos puno trenera cudnog karaktera i da nemaju tzv pricu ali su opet dobri u svom poslu i uspjesni.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 nov 2017, 01:05

Pričajte vi šta hoćete, najviše bih volio da nas Sušić i danas dan vodi, to bi značilo samo jedno, da nismo propustili nijedno takmičenje, pa tako ni ovo predstojeće. Pristao bih i na Mehmeda, ali naravno uz svjetsko prvenstvo, nažalost, ništa od toga nije moguće, moramo gledati nekog drugog, ko god da bude, želim mu svu sreću. Ne mogu tražiti neke nevidiljive probleme, želim samo rezultate. Ovo što ću proslaviti ako Amar Osim ne bude selektor, to ću uraditi samo zbog svog gušta, a ako bude, kažem opet, želim mu svu sreću. Kod reprezentacije nema puno vremena za zezanciju, da žrtvuješ starije provjerene igrače zbog nekih mlađih i tako upropastiš jedan ciklus. Prvenstva su svake dvije godine i mora se jako igrati, samo na rezultat. Sa ovim proširenjem europskog prvenstva moramo ići na svako, jer kalibar smo 24. reprezentacije europe, a za svjetsko prvenstvo, što bude, baraž je prihvatljiviji. Grupa je sasvim pristojna uz nebrukanje, dok neplasman je prava bruka. :salut:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 16 nov 2017, 01:05

Kako ih nije sramota Ivice, plakali su da nam spasi reprezentaciju i savez i sada mu zabijaju nož u leđa izabirajuči umjesto Amara čovjeka koji mu ne može ni cipele dbrisat što se stručnosti . karizme i svega ostalo tiče. Ivice molim te podnesi ostavke na sve funkcije u savezu i pusti ih da se valjaju u sopstvenom blatu a ni jedan pravi navijač Želje više neče navijati za reprezentaciju dok je Kodro selektor jer je izabran samo zbog toga da to ne bi bio Amar.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 nov 2017, 01:06

dubrovnik je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ovi sto spominju cireve i slicne guposti samo pokazauju svoje komplekse koje su iskazali sto put do sad.

Mislim da je Amar puno kvalitetniji izbor, ali dobro ako savez misli da je Kodro bolji onda ok zelim u svu srecu i da se plasiramo na EURO. Iskreno sam misljenja da Kodro nece izdrzati kavalifacije do kraja jer ko da gledam cim padnu rezultati otici ce sa pricom da mu se neko mijesa u poso i da ima svasta ispod ciliam....daj Boze da tako ne bude.

Bilo kako bilo ako i zvanicno bude sve mu najbolje zelim ko sto bi i bilo kojem drugom selektoru :bih: :bih: :bih:
Slazem se da cirevima ovdje nema mjesta iako bi kolega Neandertalac uzivao da se desilo suprotno.
U to nemam sumnje. :D
Meho zasluzuje cestitke i po meni je manje los izbor a vjeruj mi da bi i Amaru koliko got to nevjerovatno zvucalo dao podrsku da je izabran.
Iako bi mi u meni cir stvarno radio. :D
Pa nemam sta likovat :) Bio sam za Amara imam svoje misjenje i dalje tvrdim da je bolji ,al stas mu sad :) Da je i Nikic izabran podrzo bi ga ha ja :)

Al et ponavljam mislim da kodro nece docekat kraj kvala iako je to bas tesko uspjet na klupi nase rep
=\_1921_/=

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 nov 2017, 01:06

Ja vala slavim što više neću morati gledati ovu facu:
slika
Nadam se da je ovaj brzi google search bio posljednji put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 nov 2017, 01:07

RedBullSA je napisao/la:
Slazem se da ni Amar nije neko fenomenalno rijesenje bar na papiru, al kvalitetniji od Kodre sigurno. A da je uslov da je neki sminker gospodin ili nesto, mislim da to nije relevantno bas pri izboru, ima jos puno trenera cudnog karaktera i da nemaju tzv pricu ali su opet dobri u svom poslu i uspjesni.
Jedan se usavrsava u Svicarskoj a drugi godinama mahala po Bosni..Ne mozes ih porediti..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 nov 2017, 01:10

To sto neki pisu da nam je drago zato sto je meho vodio Sarajevo, ma daj ba, kakve gluposti. Isto sto cemo mi reci za vas da hocete Osima jer je zeljovac. Kakvi uspjesi u ovoj nasoj ligi. To okaci macku o rep. Ja prvi ne bih volio vidjeti Musemica na klupi repke da je bio kandidat , jer mislim da nije za ti funkciji. Meho je u ovom izboru bio najbolje rjesenje, Sarajevo je pod njegovom palicom igralo najljepsi fudbal poslije rata. A druga stvar sto su ga nasi ublehasi iz uprave otjerali...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 16 nov 2017, 01:11

Koja je životinja Meho? :kafa:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

RedBullSA
Kontakt:

Post Postao/la RedBullSA » 16 nov 2017, 01:13

avenija je napisao/la:
RedBullSA je napisao/la:
Jedan se usavrsava u Svicarskoj a drugi godinama mahala po Bosni..Ne mozes ih porediti..
Sta se bolan usavrsava, covjek jedino u karijeri sto je vodio je Real Sociedad i to neke mladje kategorije cisto ga ljudi ispostovali, i sad vodi neki klub u svicarskoj drugoj ligi i to neki bauk..Sad ce vjerovatno doci prica Amar vodio klubove po nasim livadama posto je to prica ovih nasih ljudi uvijek standardna, a dodjose momci sa nasih livada pa poderase vels u kojem igraju kao neke mlade zvijezde iz engleske lige.Mi smo uvijek najbolji u tome da pljuljemo nase

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 nov 2017, 01:14

bojamora je napisao/la:Kako ih nije sramota Ivice, plakali su da nam spasi reprezentaciju i savez i sada mu zabijaju nož u leđa izabirajuči umjesto Amara čovjeka koji mu ne može ni cipele dbrisat što se stručnosti . karizme i svega ostalo tiče. Ivice molim te podnesi ostavke na sve funkcije u savezu i pusti ih da se valjaju u sopstvenom blatu a ni jedan pravi navijač Želje više neče navijati za reprezentaciju dok je Kodro selektor jer je izabran samo zbog toga da to ne bi bio Amar.
Jel moguće ovoliko gluposti nabacati u nekoliko kratkih redova...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, HariTz i 49 gostiju.