Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Siri se lagano vijest da je Kodro novi selektor
Navodno neki dogovor veceras. Ima li istine
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Za castit si!JavierBosnia je napisao/la:Siri se lagano vijest da je Kodro novi selektor

- JavierBosnia
- Kontakt:
Mustuluk mustuluk ljepse zvuci hahahFliX je napisao/la:Za castit si!JavierBosnia je napisao/la:Siri se lagano vijest da je Kodro novi selektor
Molio bih sportsport.ba aplikaciju da se sama deinstalira sa mobitela ako bude planirala da mi pošalje notifikaciju da je Amar Osim novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Bilo ko, samo ne Amar Osim.

Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ako ti dodje ne otvaraj, virus garant.BelminM23 je napisao/la:Molio bih sportsport.ba aplikaciju da se sama deinstalira sa mobitela ako bude planirala da mi pošalje notifikaciju da je Amar Osim novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Zagrist' ću mobitel, da i ono malo ispaćnog stakla ode.Derdiyok je napisao/la:Ako ti dodje ne otvaraj, virus garant.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Izgleda gospodin Meho Kodro je novi selektor, sutra u Zenici zvanicno...
Sportsport.ba kasnite
Povedi nas Meho
Sportsport.ba kasnite

Povedi nas Meho

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To Meha gospodine 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
MEHO MEHO, MEHO MEHO KODRO MEHOO OOOO
Sta je brko brkanee, valja Lutvu ujutru u setnju voditi aa
Sta je brko brkanee, valja Lutvu ujutru u setnju voditi aa
- invincible1921
- Kontakt:
Eto mozete slavit nije Amar..mislim da bi bio bolji izbor, ali dobro zelim Kodri sve najbolje na klupi da bude najuspjesniji do sad 

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 16 nov 2017, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Kako se ovi s duplog sporta lijepe za forumase i odmah clanak izbace. F U J
Nadam se da nije patka i da ce Meho biti izabran, pa da i mi nakon toliko godina opet gledamo akcije kao sa stadiona Parkena u Danskoj!
Uz to se nadam da ce se uspjeti izboriti za pomocnike tipa Bajramovic, Barbarez, Misimovic, Papac je otpao zbog Zelje...i sl...ili bar neke priblizne ovima.
Evo neka mu Amar bude desna ruka
Sacekajmo pa cemo sutra vidjeti sta ce biti.
Kodro nakon sto ga je bagra otjerala: "Vratit cu se na klupu reprezentacije kad tad!"
Nadam se da nije patka i da ce Meho biti izabran, pa da i mi nakon toliko godina opet gledamo akcije kao sa stadiona Parkena u Danskoj!
Uz to se nadam da ce se uspjeti izboriti za pomocnike tipa Bajramovic, Barbarez, Misimovic, Papac je otpao zbog Zelje...i sl...ili bar neke priblizne ovima.
Evo neka mu Amar bude desna ruka

Sacekajmo pa cemo sutra vidjeti sta ce biti.
Kodro nakon sto ga je bagra otjerala: "Vratit cu se na klupu reprezentacije kad tad!"
Konacno nesto pozitivno. Meho je pravi covjek za nas. Nije sad ni on Hitzfeld al najbolja je solucija. Neka ga.
Dobro dosao Meha!
Dobro dosao Meha!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
BelminM23 je napisao/la:

Pucaju cirevi 

Kodro gospodin za mangupa Osima, kojem bi Boga pitaj uspio taj mangupluk da je zasjeo na klupu.
Nadam se da će savez smanjit svoj etno uticaj na covjeka, te seljacke politike koju je morao trpit i od Pitara na klupi FKS.
Povedi nas napadaču Barcelone!
Nadam se da će savez smanjit svoj etno uticaj na covjeka, te seljacke politike koju je morao trpit i od Pitara na klupi FKS.
Povedi nas napadaču Barcelone!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Iskreno, Amar mi djeluje puno inteligentniji i takticki potkovaniji od Mehe. Druga stvar - definitivno bolje poznaje stanje u nasoj ligi, iz koje ce biti neminovno traziti neke nove mlade snage.
Ako je vec bilo izmedju njih dvojice (tj. nikog kvalitetnijeg nismo mogli dovesti), a po mom misljenju nijedan od njih trenutno nije dostojan za ove pozicije, ja sam volio da je Amar imenovan... Ali eto, tako je-kako je.
Ako je vec bilo izmedju njih dvojice (tj. nikog kvalitetnijeg nismo mogli dovesti), a po mom misljenju nijedan od njih trenutno nije dostojan za ove pozicije, ja sam volio da je Amar imenovan... Ali eto, tako je-kako je.
Bolji izbor nego Osim, sretno Mehmede!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, denza, Normus90, zastitaIdentiteta i 24 gosta.