FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 15 nov 2017, 16:00

nosi tog panja u Sajmon Hejn, jedan je bogotac :tokralju:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 nov 2017, 16:42

Yebo ga bog I Azmir Husic vise.
Za sve vam je drugi kriv.
Ko Senadu brani da dadne Bratstvu 50 000 km, a Poturalicu 10 000 na ruke za ugovor I 2500 km platu. ..
Ko mu brani. .....Nije Husic kriv sto je Sloboda niko I nista nije on kriv sto Senad nema pare. ...
I Zvijezda hoce momka traze pojacanja. ...
Je li nam Husic doveo ove antitalente u Slobodu neznaju dva pasa sastaviti. .nije Senad ih doveo. ...
Bratstvo nikada nece uci u PL to zna I Poturalic. .
Sloga ce uci sigurno sada ili za godinu. ..nije bitno. .
Sloboda nemoze momku reci mi necemo ispasti ili procicemo Slogu 100 posto. ..Nemamo momku sta ponuditi. .I niko nije kriv zs to osim nas samih. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 15 nov 2017, 16:50

Lakija prenijelo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 nov 2017, 16:54

Tebi je smijesno sto Sloboda mora strahovati od tuzlanske mjesne zajednice da joj ne ukrade igraca iz federalne. ..E sila smo u pm. .....
Boli tebe k.tebi je sve potaman namirio vas je Imamovic dnevnicama.
Cuj lakija prenijelo. ...Je li vas stid

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 nov 2017, 16:55

Ja stvarno ne znam kojeg dobrog igraca NGUO moze dovesti u sadasnjoj situaciji, budimo realni, mogli su ponovo dovesti Krpica jer su naslijedili novac kojeg vise nemaju, a sto se tice ovog Poturalica ako je dobar sigurno mu ovi ne mogu nista dati osim da mu pise u CV da je igrao za Slobodu iz Tuzle koja je trenutno nikad gora, bez para, sa nikad gorim upravnim odborom zv, NGUO, klubom bez navijaca, skupstinom sa poltronima itd.......
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 nov 2017, 17:20

Skver je napisao/la:Ja stvarno ne znam kojeg dobrog igraca NGUO moze dovesti u sadasnjoj situaciji, budimo realni, mogli su ponovo dovesti Krpica jer su naslijedili novac kojeg vise nemaju, a sto se tice ovog Poturalica ako je dobar sigurno mu ovi ne mogu nista dati osim da mu pise u CV da je igrao za Slobodu iz Tuzle koja je trenutno nikad gora, bez para, sa nikad gorim upravnim odborom zv, NGUO, klubom bez navijaca, skupstinom sa poltronima itd.......
Sta ti je ovo NGUO :urnebes:
Nikad Grandiozniji Upravni Odbor :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 nov 2017, 17:23

SmajilKaric je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa to je tako, oni zele da budu faktor u BIH fudbalu. Mi zelimo da budemo u PL. Poturalic je sada u kantonu nesto sto je najinteresantnije.
Mi da imamo novac kao i oni oni nista tu ne bi mogli. Oni imaju hendikep jer ne igraju PL pa neki igraci nece tamo da idu. Mi kada bi ponudili iste pare on bi dosao u Slobodu.

Ali od ljeta nas nista ne izvlaci ako ne bude novca. To sto oni zele istog igraca kao i Sloboda treba gledati kao da ga zele i Sarajevo ili Zrinjski. Jer oni nisu nikakva nasa filijala vec sportski rival.

Ako ce nasa uprava na taj nacin kukati onda su obicne curice. To je njihov neuspjeh ako ne uzmu igraca, neka to ne prebacuju na nas i usadjuju nam neku mrznju. Gledaj svoje dvoriste.

To je upravo ono što mnogi ne žele da shvate, jer najlakše je drugog okriviti, a posebno Azmira ako želimo istog igrača. Mnogi neće da se pomire da čovjek želli da napravi nešto, htio je to sa nama, nisu mu dali pojedinci, sada to želi tamo gdje mu niko ne smeta. Msm čak da bi ga manje blatitli da je uloži u Čelik, SA ili Selju, nego što je Sloga u pitanju, a samo zato što je to Tuzlanski klub i što Tuzlanskim vladarima ne odgovara uspjeh drugoga...
Ja ponavljam mnogo je slucajnosti da eto za kojeg god igraca Sloboda pokaze interes odmah je taj igrac interes i AH, zasto ne pokazuje interes prema nekim igracima kojima je Zrinjski pokazao interes ili Sarajevo, Seljo
Cu,sto ne traži nekog za kojeg je velika cetvorka pokazala interes :urnebes: :urnebes: ...pa vjerojatno sto ne može sa njima da se nadmece al sa ovom buranijom tipa Sloboda, krupa, Celik, mladost sigurno moze...al pisi ti ovdje sto cesce.... svaki put me nasmijes :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 15 nov 2017, 17:30

Ali od ljeta nas nista ne izvlaci ako ne bude novca. To sto oni zele istog igraca kao i Sloboda treba gledati kao da ga zele i Sarajevo ili Zrinjski. Jer oni nisu nikakva nasa filijala vec sportski rival.

Ako ce nasa uprava na taj nacin kukati onda su obicne curice. To je njihov neuspjeh ako ne uzmu igraca, neka to ne prebacuju na nas i usadjuju nam neku mrznju. Gledaj svoje dvoriste.[/quote]

To je upravo ono što mnogi ne žele da shvate, jer najlakše je drugog okriviti, a posebno Azmira ako želimo istog igrača. Mnogi neće da se pomire da čovjek želli da napravi nešto, htio je to sa nama, nisu mu dali pojedinci, sada to želi tamo gdje mu niko ne smeta. Msm čak da bi ga manje blatitli da je uloži u Čelik, SA ili Selju, nego što je Sloga u pitanju, a samo zato što je to Tuzlanski klub i što Tuzlanskim vladarima ne odgovara uspjeh drugoga...[/quote]
Ja ponavljam mnogo je slucajnosti da eto za kojeg god igraca Sloboda pokaze interes odmah je taj igrac interes i AH, zasto ne pokazuje interes prema nekim igracima kojima je Zrinjski pokazao interes ili Sarajevo, Seljo[/quote]
Cu,sto ne traži nekog za kojeg je velika cetvorka pokazala interes :urnebes: :urnebes: ...pa vjerojatno sto ne može sa njima da se nadmece al sa ovom buranijom tipa Sloboda, krupa, Celik, mladost sigurno moze...al pisi ti ovdje sto cesce.... svaki put me nasmijes :D[/quote]
cuj ne moze da se nadmece, pa zar on nije svemoguc, multimilioner koji moze sve, a da to je samo tako u vasim ocima :urnebes: :urnebes: :urnebes: zeljo ima grande misketa a vi imate grande sisoju

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 nov 2017, 17:38

Poturalic-Nisam navijac Slobode ni Sloge. Ko ponudi bolje uslove tamo idem.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 nov 2017, 17:42

Jesmo grohnuli u svakom mogućem smislu. Mramore ključaj temu. Aco briši je i banuj nam IP adrese svima.

Faraone, gasi klub ranije da se ne koprcamo, neće ti se niko usprotiviti svakako, vidiš i sam da nas nema, i da imaš dosta svojih pristalica koji će te podržati u tome, vire im nogice iz tebe.
Nek ide sve u q et. Mrš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 nov 2017, 18:10

Kakvi bolidi I bolesnici. ...Klub nam otisao u kurcic frajer nesto sisoje husic smajlkaric. ...
Ono ismijava se tip. ....
:wtf:
Da li ste normalni fakat :?:
Nas ako Sloga izbaci I ne pobjedimo Vitez ne krivite nikoga. ....
Ustvari kritike I frustracije izbacite na pravu adresu. ..
Rudarska 2....I gospodina predsjednika nikada jaceg upravnog odbora.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 nov 2017, 19:06

samo nastavi Smajile Karicu, niko se nece ubit jer je Sloboda 10 na tabeli, niti bi trebao

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 15 nov 2017, 19:44

Chinaglia je napisao/la:samo nastavi Smajile Karicu, niko se nece ubit jer je Sloboda 10 na tabeli, niti bi trebao
Sloboda ispasti neceeee!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 nov 2017, 19:45

SmajilKaric je napisao/la: Sloboda ispasti neceeee!!!!!
Jel to veliki uspjeh za TZ sport?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 nov 2017, 19:47

SmajilKaric je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:samo nastavi Smajile Karicu, niko se nece ubit jer je Sloboda 10 na tabeli, niti bi trebao
Sloboda ispasti neceeee!!!!!
Pusten si na forum i pored toga sto si banovan pod drugim nikom pa te molim da budes korektan. Nema potrebe za trolanjem, dobio si drugu sansu i ocekujem da je iskoristis.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 nov 2017, 19:59

Jel' Irfan Redzepagic menager Poturalicu i do kada ima ugovor sa Bratstvom?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 nov 2017, 20:10

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ja stvarno ne znam kojeg dobrog igraca NGUO moze dovesti u sadasnjoj situaciji, budimo realni, mogli su ponovo dovesti Krpica jer su naslijedili novac kojeg vise nemaju, a sto se tice ovog Poturalica ako je dobar sigurno mu ovi ne mogu nista dati osim da mu pise u CV da je igrao za Slobodu iz Tuzle koja je trenutno nikad gora, bez para, sa nikad gorim upravnim odborom zv, NGUO, klubom bez navijaca, skupstinom sa poltronima itd.......
Sta ti je ovo NGUO :urnebes:
Nikad Grandiozniji Upravni Odbor :rol: :rol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 nov 2017, 20:25

Ljetos sam nekad u junu pred sezonu pisao ovdje za ovog Poturalica da bi trebalo dovesti momka. Dzabe kad kod nas niko ne prati fudbal ni na kantonu kamoli sta više. Ne dovodi se igrac kad proradi nego se dovede kad se procjeni da ce se to desiti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 15 nov 2017, 21:21

Eno Husara pise kako ce Krpa otic
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 15 nov 2017, 21:29

Najsmjesnija i najbolidnija grupa na dunjaluku.
Jedni nam ulijetali u grad, picke sute, drugi na tribinu, picke opet sute, ali kad se spomene Jasmin odmah su Indir i Indirovci spremni da ga brane.
Grupa koja je prodala ime kluba, grada a i svoje vlastito za par oprostenih kaznica.Sramota me s kim sam dijelio tribinu.
I sutra kada bi nam klub ugasili ti isti levati bi branili one koji su nam to ucinili.
Svaka cast Tuzlo, svaka cast Carsijo.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.