Na ku.rcu te nosim, nosimHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Amar Amar Osim Osim!!!!!! Pravi covjek za repku! Najtrofejniji trener i treba ako iko da vodi!
Nece je Cala voditi![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Na ku.rcu te nosim, nosimHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Amar Amar Osim Osim!!!!!! Pravi covjek za repku! Najtrofejniji trener i treba ako iko da vodi!
Nece je Cala voditi![]()
svi na &!!!HajdeZeljozabiGol je napisao/la:tobe vidio sam koliko je vas bio u bl tako da se poklopite..jos puno bolji termin i uslovi. a tebe je.beli osim iznoso da si trudan posto od duplih kruna![]()
jos ti mamica mlijeko sipa od trauma prije spavanja
ako slučajno i u snu pomisli da najtrofejniji BH trener , odmah da ustane i izvine se BajevićuHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Amar Amar Osim Osim!!!!!! Pravi covjek za repku! Najtrofejniji trener i treba ako iko da vodi!
Nece je Cala voditi![]()
Kakav je to avatar sta to zmarisbelosevic28 je napisao/la:
Nije lula mira garantMocMahale444 je napisao/la:Kakav je to avatar sta to zmarisbelosevic28 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:nakon sve slabijeg odaziva manjejaka da bodre njegovu prciju, misimovic je dosao na odlicnu ideju i pozove ih na &!!![]()
ocekuje se invazija![]()
![]()
![]()
nemoj se stiditi, reci raji koliko zelenila dnevno sprzis. Barem 2-3 jointa minimum smijem se kladitibelosevic28 je napisao/la:Nije lula mira garantMocMahale444 je napisao/la:Kakav je to avatar sta to zmarisbelosevic28 je napisao/la:
Idete mi na ****Zenzo je napisao/la:Koliko pjene radi Zeljeznicara i novog selekktora.
Hebi ga dok oni svi pokazu dali znaju ili ne, mi stariji necemo dozivjeti da vidimo repku na nekom takmicenju. Treba nam selektor koji ce nas odmah odvesti na prvenstvo. Amaw je obicna qrcina. Da mu ne bi para od Dzeke , qrac bi sta osvojio.muhamedhulk je napisao/la:Bas mi je drago ako Amaw bude izabran - dokazace koliko zna/ne zna
Ma jasno je da je Amar, vidi se po medijima koji svakodnevno štancaju njegove izjave i to. Spremaju teren.MocMahale444 je napisao/la:Amar 99% selektor, samo da ovi iz RS izaberu mu pomocnika.
Bice vise poziva igracima iz pl to je sigurno.
Dobro, samo ako nije tesko koliko je Kodro imao trofeja u nasoj ligi? Kad se vec bira izmedju Amara i Mehe.skoroalen je napisao/la:Ma jasno je da je Amar, vidi se po medijima koji svakodnevno štancaju njegove izjave i to. Spremaju teren.MocMahale444 je napisao/la:Amar 99% selektor, samo da ovi iz RS izaberu mu pomocnika.
Bice vise poziva igracima iz pl to je sigurno.
Nemam ništa protiv, logično je da se tražila jeftina i podobna opcija, samo je glupo navodit neke trofeje u našoj ligi kao referencu za vođenje reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.