Sto su to usitniliTobeYarabi je napisao/la:opletiii![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sto su to usitniliTobeYarabi je napisao/la:opletiii![]()
![]()
koja je ovo dzamija, da se i ja uclanimMocMahale444 je napisao/la:
Sto su to usitnilikornjaca dance, gledaj ove brace
![]()
5:20Sariel1987 je napisao/la:
da sam krokodil sad bi ti glavu odgrizo
To je bilo vec. Pitaj ove svoje kone.TobeYarabi je napisao/la:koja je ovo dzamija, da se i ja uclanimMocMahale444 je napisao/la:
Sto su to usitnilikornjaca dance, gledaj ove brace
![]()
![]()
![]()
Kakva ba akademija...joker90 je napisao/la:Uistinu mudro zboriš i slažem se, nije kod nas nikad ni bilo šta za razyebat! Zato su Željkanova djeca nekad bila poznata nadaleko, pisali o njima svi, a sad Hadžikamatarovićev dom za penzionere!lisander je napisao/la: Kod vas se nema sta razj.ebat, Mongoloidove pare otisle s vjetrom![]()
Zna. Samo ta osoba nece da napise ovdje.svrakino1921 je napisao/la:jel zna neko hoceli izabrat danas selektora
HvalaSabinho je napisao/la:Zna. Samo ta osoba nece da napise ovdje.svrakino1921 je napisao/la:jel zna neko hoceli izabrat danas selektora
Izabran je on ima mjesec dana,samo eto moraju cekati da im se fol ne kaze da nisu nista radili i nisu nikog trazili.(sto i nisu u sustini)Ovo su samo formalnosti neke bezvezne.svrakino1921 je napisao/la:jel zna neko hoceli izabrat danas selektora
Ako amav bude selektor treba istog momenta blokirat savez i ebat mater svima u zgradi fujjjZenzo je napisao/la:Amar Osim je novi selektor.
P.S. Na proljece rekonstrukcija terena na Grbavici specijalno za reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.