FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 14 nov 2017, 21:22

solinas je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Sve sto mi treba vec imam,hvala ti...kao i svake godine,ja sam svoje obavio.
Pa ne kontam za sta ti treba zvanični Fan shop sa tri artikla a smeta sto se to na drugom mjestu ima kupiti
Zato sto novac ne ide u kasu FK Sloboda...I vecina novca koji se do sada ostavljao tamo,ne zavrsi gdje treba.
Pa gdje ide novac ne kontam
Jel mislis da od godišnjih i dresova UG uzme sebi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 14 nov 2017, 21:26

Ne mislim ja nista,uostalom,svaki normalan klub ima,i trebao bi da ima,zvanicnu klupsku radnju,fan shop u kojoj bi mogao da kupis od a do z,sve u vezi kluba,sa urednim racunom...,a ne da po nekakvim ug da se smucas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 nov 2017, 21:28

solinas je napisao/la:Ne mislim ja nista,uostalom,svaki normalan klub ima,i trebao bi da ima,zvanicnu klupsku radnju,fan shop u kojoj bi mogao da kupis od a do z,sve u vezi kluba,sa urednim racunom...,a ne da po nekakvim ug da se smucas.
A pečat ? Ok shvatam sad.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 nov 2017, 21:42

Hitman22 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ne mislim ja nista,uostalom,svaki normalan klub ima,i trebao bi da ima,zvanicnu klupsku radnju,fan shop u kojoj bi mogao da kupis od a do z,sve u vezi kluba,sa urednim racunom...,a ne da po nekakvim ug da se smucas.
Ma ja. Hoce covjekb da zna kome idu pare na racun za nesto kupljeno. Kasa i fiskalni racun je zakon. Zna se da ide na racun i da nece zalutati usput negdje.
Eno imaju na Korzu poslovni prostor u vlasnistvu opcine, pa neka razgovaraju da im se dodjeli. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 nov 2017, 21:44

Probisvjet je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
Ma ja. Hoce covjekb da zna kome idu pare na racun za nesto kupljeno. Kasa i fiskalni racun je zakon. Zna se da ide na racun i da nece zalutati usput negdje.
Eno imaju na Korzu poslovni prostor u vlasnistvu opcine, pa neka razgovaraju da im se dodjeli. :salut:
Bolje da daju Slobodi na koristenje,nego da propada....
Vi kao da niste kupovali sezonce zadnjih godina.......dodjes,platis,dadne ti papir da se potpises,upise ti ime i prezime,i hajde cao....dobijes neki papir,kao na blok racun,da si platio.......kako se moze krasti kod nas,to su prikaze.........racun,racun,racun,improvizacija,mrs

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 14 nov 2017, 22:56

Nerealno je ocekivati da jedan od najboljih igraca lige ostane u klubu koji ce se borit za opstanak, njemu je sad zadnji voz da ode negdje u inostranstvo sto mu ja od srca zelim. Momak je zasluzio sve najbolje.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 14 nov 2017, 22:58

benTzley je napisao/la:Nerealno je ocekivati da jedan od najboljih igraca lige ostane u klubu koji ce se borit za opstanak, njemu je sad zadnji voz da ode negdje u inostranstvo sto mu ja od srca zelim. Momak je zasluzio sve najbolje.
Ako prodjemo u polufinale, velike su sanse da ostane ukoliko ne pronadje inostrani angazman ;)
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 14 nov 2017, 23:10

Guest007 je napisao/la:
benTzley je napisao/la:Nerealno je ocekivati da jedan od najboljih igraca lige ostane u klubu koji ce se borit za opstanak, njemu je sad zadnji voz da ode negdje u inostranstvo sto mu ja od srca zelim. Momak je zasluzio sve najbolje.
Ako prodjemo u polufinale, velike su sanse da ostane ukoliko ne pronadje inostrani angazman ;)
Ja sam optimista uvijek al ne toliki da mislim da mozemo osvojiti kup ove sezone. Na zimskoj pauzi ces tesko dovesti kvalitetnog igraca jer takvi imaju klubove i igraju a i ako postoji tesko ces ga dovesti u klub koji se bori za opstanak.

Ja se nadam da ce se uspjeti dovesti igraci koji ce makar da nam pruze sigurniju ligu za opstanak i koji ce nas odvojiti od Viteza, Celika i Goska kvalitetom jer na osnovu rezultata mi smo s tim timovima u rangu.

Tako da cemo tesko moci dobiti u dvomecu Siroki, Krupu ili Zeljeznicar i poslije zimske pauze.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 nov 2017, 00:38

solinas je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Od UG prijatelji Slobode treba traziti da javno pitaju upravu zasto se nemozemo uclaniti u klub....
Zasto mjesecima lazu za fan shop. Zasto Ordagic nije produzio ugovor.
Zasto ne znamo da li se uplacuje reprogram. ...
Da nam dokazu javno I transparentno.
Da upitaju upravu ko ce da odgovara za fijasko sa "pojacanjima ".
Da pitaju gradsku upravu zasto imamo najruzniji I najneuslovniji stadion u drzavi.
Da pitaju kada ce omladinski pogon biti pod klubskom kontrolom.
Ovo je moj apel njima budite ono sto trebate I zastupajte klub a ne vladajucu partiju I njihove interese.
Ako je Sloboda klub svih nas a Tusanj stadion svih nas,probudite se vrijeme je
1. Proces omogucivanja svim navijacima Sloboda da se uclane u klub je u toku.
2. Fan shop se moze ocekivati u skorijoj buducnosti.
3. Pregovori sa Amerom Ordagicem su u toku.
4. Reprogram se uplacuje i biti ce uskoro financijski izvjestaj.
5. Bivsi sef strucnog staba Vlado Jagodic je imao odrijesene ruke kada su transferi u pitanju.
6. Omladinski pogon ce u sto skorije vrijeme biti pod klupskom kontrolom, vec duze vremena se radi na tome.

Na pitanje o stadionu ne bi smjeli postaviti vrhovnom vodji
Hadzic,Jahic,Ziljkic,kikaci boys,Hairulahovic,Tandir,nisu zelje Vlade Jagodica,nego vrha FK Sloboda,i menadzera oko njih.
Kao i za sve drugo sto pisah skoro godinu,i ovo ce ti se samo dokazati,vremenom.
a ovaj tvoj post cu sacuvati,na ljeto ili da ti se izvinem,ili da te hraknem. :D
Kazem do ljeta,jer smatram da je skoro godinu i pol dovoljno,da ispune te stvari,koje spominju od kako su preuzeli klub....i svaki put...u toku je...rjesava se......a mi tonemo li tonemo
ma ovaj post je bio nacin na koji bi oni odgovorili na pitanja :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 nov 2017, 00:49

Ja se iskreno nadam da ce otici u zimskom prelaznom roku. Očekujem od njega puno a za cijelu polusezonu je srednja zalost. Kad ga nema drugi se moraju boriti puno vise. On da bi bio najbolji mora imati Zebu pored sebe koji je mamac za branice protivnika pa on dobije malo vise prostora ali kad je sam imali smo prigodu gledati.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 nov 2017, 02:10

Hitman22 je napisao/la:
Ja se iskreno nadam da ce otici u zimskom prelaznom roku. Očekujem od njega puno a za cijelu polusezonu je srednja zalost. Kad ga nema drugi se moraju boriti puno vise. On da bi bio najbolji mora imati Zebu pored sebe koji je mamac za branice protivnika pa on dobije malo vise prostora ali kad je sam imali smo prigodu gledati.
U prevodu nema s kim igrati momak.
Svi znaju ko je Ordagic i kada njega zatvoris popisaj se na ostatak naseg veznog reda.
U ono vrijeme imao si Zebu, Veselinovica, Ordagica neznas odakle sijeva ponekada. ..
Naravno da je imao vise prostora.
Ko ce danas da mu cuva ledja. ..Jaha. ...Ziljkic. ...Hairulahovic. ..ma budi ozbiljan :D

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 15 nov 2017, 13:52

Husein Poturalić, sjajni mladi napadač Bratstva iz Gračanice, mogao bi na polusezoni da promijeni klub. Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, za usluge ovog fudbaleri zainteresovan je federalni prvoligaš ekipa Sloge iz Simin Hana, ali i ekipa Slobode iz Tuzle. Naimem Slavko Petrović je gledao ovog fudbalera, u duelu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine kada je ekipa sa Tušnja savladala upravo ekipu Bratstva, a pogodak i sjajnu partiju je pružio upravo Poturalić koji je bio nerješiva enigma za odbranu Tuzlaka. Poturalić bi tako pojačao navalni red Tuzlaka, gdje ove sezone ima najviše problema. Sa druge strane ekipa Sloge iz Simin Hana želi dodatno da pojača svoju napadačku liniju pred drugi dio sezone gdje je cilj plasman u Premijer ligu. Poturalić je ove polusezone za ekipu Bratstva odigrao trinaest utakmica, te se sedam puta upisao u listu strijelaca, dok je u kupu Bosne i Hercegovine na dva susreta postigao tri gola.

Koja slucajnost (sarkazam)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 nov 2017, 14:01

SmajilKaric je napisao/la:Husein Poturalić, sjajni mladi napadač Bratstva iz Gračanice, mogao bi na polusezoni da promijeni klub. Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, za usluge ovog fudbaleri zainteresovan je federalni prvoligaš ekipa Sloge iz Simin Hana, ali i ekipa Slobode iz Tuzle. Naimem Slavko Petrović je gledao ovog fudbalera, u duelu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine kada je ekipa sa Tušnja savladala upravo ekipu Bratstva, a pogodak i sjajnu partiju je pružio upravo Poturalić koji je bio nerješiva enigma za odbranu Tuzlaka. Poturalić bi tako pojačao navalni red Tuzlaka, gdje ove sezone ima najviše problema. Sa druge strane ekipa Sloge iz Simin Hana želi dodatno da pojača svoju napadačku liniju pred drugi dio sezone gdje je cilj plasman u Premijer ligu. Poturalić je ove polusezone za ekipu Bratstva odigrao trinaest utakmica, te se sedam puta upisao u listu strijelaca, dok je u kupu Bosne i Hercegovine na dva susreta postigao tri gola.

Moze se ovo rjesiti. Neka nasa uprava kao i sto Husic radi u SH izvadi iz svog novcanika pare i plati momka. Dosta je bilo vise foliranja nasim budzetskim parama i parama od sponzora. Ako hoces da vodis klub ulozi u klub. Ako ti je zao marke onda idi u kantonalnu i tu vodi klub.

U Spaniji se predsjednik bira tako sto se clanovima obrati sa programom, a najbitnije je to koliko ce svog novca i novca od banke da unese u klub. Ko ponudi vise dobija klub da vodi. A oni imaju princip funkcionisanja kluba slican ovom na Balkanu, klubovi nisu privatni vec vlasnistvo gradjana.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 nov 2017, 14:21

tuzlak1987 je napisao/la:
SmajilKaric je napisao/la:Husein Poturalić, sjajni mladi napadač Bratstva iz Gračanice, mogao bi na polusezoni da promijeni klub. Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, za usluge ovog fudbaleri zainteresovan je federalni prvoligaš ekipa Sloge iz Simin Hana, ali i ekipa Slobode iz Tuzle. Naimem Slavko Petrović je gledao ovog fudbalera, u duelu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine kada je ekipa sa Tušnja savladala upravo ekipu Bratstva, a pogodak i sjajnu partiju je pružio upravo Poturalić koji je bio nerješiva enigma za odbranu Tuzlaka. Poturalić bi tako pojačao navalni red Tuzlaka, gdje ove sezone ima najviše problema. Sa druge strane ekipa Sloge iz Simin Hana želi dodatno da pojača svoju napadačku liniju pred drugi dio sezone gdje je cilj plasman u Premijer ligu. Poturalić je ove polusezone za ekipu Bratstva odigrao trinaest utakmica, te se sedam puta upisao u listu strijelaca, dok je u kupu Bosne i Hercegovine na dva susreta postigao tri gola.

Moze se ovo rjesiti. Neka nasa uprava kao i sto Husic radi u SH izvadi iz svog novcanika pare i plati momka. Dosta je bilo vise foliranja nasim budzetskim parama i parama od sponzora. Ako hoces da vodis klub ulozi u klub. Ako ti je zao marke onda idi u kantonalnu i tu vodi klub.

U Spaniji se predsjednik bira tako sto se clanovima obrati sa programom, a najbitnije je to koliko ce svog novca i novca od banke da unese u klub. Ko ponudi vise dobija klub da vodi. A oni imaju princip funkcionisanja kluba slican ovom na Balkanu, klubovi nisu privatni vec vlasnistvo gradjana.
Ja se slažem. Zato treba tražiti hitno novog predsjednika jer ovaj da je htjeo do sad bi ulagao pa prema tome u potragu moramo hitno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 15 nov 2017, 14:36

tuzlak1987 je napisao/la:

Nije ovdje u pitanju da li se moze ili ne moze izglaviti pare, ovdje hocu da kazem da je za kojeg god smo igraca mi bili zainteresovani odmah je i SSH zainteresovana, bas prevelike slucajnosti :kafa: :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 nov 2017, 14:39

Pa to je tako, oni zele da budu faktor u BIH fudbalu. Mi zelimo da budemo u PL. Poturalic je sada u kantonu nesto sto je najinteresantnije.
Mi da imamo novac kao i oni oni nista tu ne bi mogli. Oni imaju hendikep jer ne igraju PL pa neki igraci nece tamo da idu. Mi kada bi ponudili iste pare on bi dosao u Slobodu.

Ali od ljeta nas nista ne izvlaci ako ne bude novca. To sto oni zele istog igraca kao i Sloboda treba gledati kao da ga zele i Sarajevo ili Zrinjski. Jer oni nisu nikakva nasa filijala vec sportski rival.

Ako ce nasa uprava na taj nacin kukati onda su obicne curice. To je njihov neuspjeh ako ne uzmu igraca, neka to ne prebacuju na nas i usadjuju nam neku mrznju. Gledaj svoje dvoriste.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 nov 2017, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 nov 2017, 14:42

Ma bez obzira ba na Husiceve pare Sloga je nista I niko ako ne mogu dati jednom Poturalicu pristojnu platu I da momak igra u PL a mozda I polufinalu kupa, neka se ubiju odma.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 nov 2017, 14:48

solinas je napisao/la:Ma bez obzira ba na Husiceve pare Sloga je nista I niko ako ne mogu dati jednom Poturalicu pristojnu platu I da momak igra u PL a mozda I polufinalu kupa, neka se ubiju odma.
Sve si rekao, i ako ga profulaju a ne dovedu neka se ubiju. Bolan davale se plate razo raznim ubhlehama para ima, a ako momka ne uspiju da angazuju ili ode u SH neka daju ostavke.

Kada se sjetim kako to Senco strucno rijesava dosao Subicu nije ga ni pitao odmah prekratio na pola njegova primanja, ni da je a ovome rekao. :urnebes: Prijetio pojedinim ljudima da ce zabraniti da dođu na utakmicu, novinarima i sve :)
Sloboda je moja nacija

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 nov 2017, 15:27

tuzlak1987 je napisao/la:Pa to je tako, oni zele da budu faktor u BIH fudbalu. Mi zelimo da budemo u PL. Poturalic je sada u kantonu nesto sto je najinteresantnije.
Mi da imamo novac kao i oni oni nista tu ne bi mogli. Oni imaju hendikep jer ne igraju PL pa neki igraci nece tamo da idu. Mi kada bi ponudili iste pare on bi dosao u Slobodu.

Ali od ljeta nas nista ne izvlaci ako ne bude novca. To sto oni zele istog igraca kao i Sloboda treba gledati kao da ga zele i Sarajevo ili Zrinjski. Jer oni nisu nikakva nasa filijala vec sportski rival.

Ako ce nasa uprava na taj nacin kukati onda su obicne curice. To je njihov neuspjeh ako ne uzmu igraca, neka to ne prebacuju na nas i usadjuju nam neku mrznju. Gledaj svoje dvoriste.

To je upravo ono što mnogi ne žele da shvate, jer najlakše je drugog okriviti, a posebno Azmira ako želimo istog igrača. Mnogi neće da se pomire da čovjek želli da napravi nešto, htio je to sa nama, nisu mu dali pojedinci, sada to želi tamo gdje mu niko ne smeta. Msm čak da bi ga manje blatitli da je uloži u Čelik, SA ili Selju, nego što je Sloga u pitanju, a samo zato što je to Tuzlanski klub i što Tuzlanskim vladarima ne odgovara uspjeh drugoga...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 15 nov 2017, 15:51

Mortus je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa to je tako, oni zele da budu faktor u BIH fudbalu. Mi zelimo da budemo u PL. Poturalic je sada u kantonu nesto sto je najinteresantnije.

To je upravo ono što mnogi ne žele da shvate, jer najlakše je drugog okriviti, a posebno Azmira ako želimo istog igrača. Mnogi neće da se pomire da čovjek želli da napravi nešto, htio je to sa nama, nisu mu dali pojedinci, sada to želi tamo gdje mu niko ne smeta. Msm čak da bi ga manje blatitli da je uloži u Čelik, SA ili Selju, nego što je Sloga u pitanju, a samo zato što je to Tuzlanski klub i što Tuzlanskim vladarima ne odgovara uspjeh drugoga...
Ja ponavljam mnogo je slucajnosti da eto za kojeg god igraca Sloboda pokaze interes odmah je taj igrac interes i AH, zasto ne pokazuje interes prema nekim igracima kojima je Zrinjski pokazao interes ili Sarajevo, Seljo

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.