NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 02 sep 2010, 22:08

Isnar je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Od svih utakmica koje ce viti na TV,napravili ko fol ravnomijereno da svi budu,ali eto izgleda samo nas nece prenositi nigdje.
Niste ni izrazili zelju da vas se prenosi... svi bi da ih se u gostima prenosi, a kad je domaca u pitanju onda se svi usute... 8-)
Zvijezda se takmici u PL vec trecu sezonu i za to vrijeme nikada se niti jedan gostujuci trener nije zalio na sudjenje.Cak sta vise Zvijezda je vise puta bila ostecenja i svi mi u Gradaccu znamo kroz kakav smo sudijski pakao prosli pogotovo prosle sezone kada su ljudi iz saveza "nanijetili" da Zvijezdu izbace iz PL.Nasi ljudi u klubu a i mi navijaci iz Gradacca bi bili presretni kada bi barem jednu Zvijezdinu utakmicu prenosili nebitno da li je to u gostima ili kod kuce.Mislim da je to najmanje sto je Zvijezda zasluzila igrajuci vec trecu sezonu u PL.Nasi iz kluba sigurno nebi pravili probleme oko prenosa utakmica iz Gradacca ali ocigledno da ljudima iz BHTV interesantnije prenosoti utakmice Olimpika kojeg samo prati rodbina igraca nego kantonalni derbi izmedju Slobode i Zvijezde na kojem uvijek bude odlicna atmosfera.Nevjerovatno je da Olimpika tri puta prenosa,vjestacki klub bez tradicije ili novog premijerligasa Buducnost takodjer tri puta a da Zvijezdu nisu u mogucnosti niti jednom prenosoti.Mislim da bi se iz uprave Zvijezde trebali oglasiti po tom pitanju jer Gradacac i nije tako mali grad i nasi stanovnici placaju TV pretplatu i zasluzuju ravnopravan status sa ostalim mjestima.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 03 sep 2010, 08:50

Bosanski zmaj je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Od svih utakmica koje ce viti na TV,napravili ko fol ravnomijereno da svi budu,ali eto izgleda samo nas nece prenositi nigdje.
Niste ni izrazili zelju da vas se prenosi... svi bi da ih se u gostima prenosi, a kad je domaca u pitanju onda se svi usute... 8-)
Zvijezda se takmici u PL vec trecu sezonu i za to vrijeme nikada se niti jedan gostujuci trener nije zalio na sudjenje.Cak sta vise Zvijezda je vise puta bila ostecenja i svi mi u Gradaccu znamo kroz kakav smo sudijski pakao prosli pogotovo prosle sezone kada su ljudi iz saveza "nanijetili" da Zvijezdu izbace iz PL.Nasi ljudi u klubu a i mi navijaci iz Gradacca bi bili presretni kada bi barem jednu Zvijezdinu utakmicu prenosili nebitno da li je to u gostima ili kod kuce.Mislim da je to najmanje sto je Zvijezda zasluzila igrajuci vec trecu sezonu u PL.Nasi iz kluba sigurno nebi pravili probleme oko prenosa utakmica iz Gradacca ali ocigledno da ljudima iz BHTV interesantnije prenosoti utakmice Olimpika kojeg samo prati rodbina igraca nego kantonalni derbi izmedju Slobode i Zvijezde na kojem uvijek bude odlicna atmosfera.Nevjerovatno je da Olimpika tri puta prenosa,vjestacki klub bez tradicije ili novog premijerligasa Buducnost takodjer tri puta a da Zvijezdu nisu u mogucnosti niti jednom prenosoti.Mislim da bi se iz uprave Zvijezde trebali oglasiti po tom pitanju jer Gradacac i nije tako mali grad i nasi stanovnici placaju TV pretplatu i zasluzuju ravnopravan status sa ostalim mjestima.
e nek si mu se nabrojo svaka cast hehehe :D

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 03 sep 2010, 08:52

necko_gradacac je napisao/la:nerazumijem zasto niko osim Fatka ovdje nije OPTIMISTICAN ... negotivim nija Curguza ... **** ga .... ali igraci su TI koji trebaju da ginu na terenu... moje predvidjanje ....
Velez-Zvijezda .... 0-1 bod
Zvijezda-Celik ..... 3 boda
Slavija-Zvijezda ... 0 bodova
Zvijezda-Sarajevo ... 3 boda
moje predvidjanje izmedju 6 i 7 bodova .... ko misli drugacije neka kaze .... ja sam ubjedjen da cemo iz kola u kolo igrati sve bolje i bolje ...
a joj jarane gdje si dosad bio svi ko fol nesto vole zvijezdu a niko ziv im nepase u klubu nemam pojma kako onda neko nesto moze volit kad mu se nista u tome nesvidja

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 03 sep 2010, 11:13

ja sad nesto kontam..jel trebam ja u onaj boks kad bude Zvijezda-Sarajevo..a curguza nemojte dirat...jeste vidili kako se ciko skocko protiv drine...sve po PS...a iz ove 4 utakmice...mozemo uzeti bod protiv slavije,tri protiv celika i jedan protiv sarajeva...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 03 sep 2010, 11:56

ma možemo mi uzeti i 12 bodova, al' sve nešto kontam da nećemo, zašto je to tako, pa zato što smo te kvalitete i tačka

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 04 sep 2010, 11:44

Nece da nas prenose,planiraju nas izbaciti ove godine,pa da se nevide sudena u gostima,ali mi cemo im pobrkati planove kao i dosad,nece da gledaju atraktivan fudbal :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 sep 2010, 20:16

Zna li neko kako je zavrsila danas utakmica izmedju Borca i Zvijezde?

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 04 sep 2010, 20:39

Bosanski zmaj je napisao/la:Zna li neko kako je zavrsila danas utakmica izmedju Borca i Zvijezde?
borac zvijezda 1:1 (0:1)

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 04 sep 2010, 21:05

zvijezdica je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Zna li neko kako je zavrsila danas utakmica izmedju Borca i Zvijezde?
borac zvijezda 1:1 (0:1)
znali se ko je dao golove??

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 sep 2010, 21:09

Vidović za Zvijezdu iz slobodnog udarca.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 04 sep 2010, 23:15

Danas je Zvijezda u Laktašima remizirala 1:1 sa Borcem iz Banja Luke.
Zvijezda je utakmicu veoma dobro otvorila i nije dozvolila Borcu takoreći prvo poluvrijeme da pređe centar. Igrač Zvijezde su bili pokretljiviji konkretniji igrajući od noge do noge kratkim pasovima . U prvom poluvremenu Izgledne prilike za Zvijezdu profulali su Tosunović koji je malo iskosa sa desne strane izašao pred golmana Borca i šutirao pravo u njga. Nakon toga na nabačaj Husejnbašića sa desne strane sam pred praznim golom spetljao se Husić i nije iskoristio 100%-tnu šansu. Nakon toga Vidović je bio u prilici sam ispred golmana Borca ali je profulao loptu. Zvijezda je gol postigla iz slobodnog udarca kojeg je sa oko 20 metara efektno realizovao Vidović. Na odmor se otišlo sa ovim rezultatom.
Drugo poluvrijeme oba trenera su izvršili po nekoliko izmjena. Borac je imao terensku inicijativu i nekoliko poluprilika a Zvijezda ponovo nije realizovala prave šanse. Prvo Šest izlazi sam pred golmana domaćina i plasira loptu direktno u njega, zatim "Srbijanac" traljavo šutira. Nakon toga "Srbijanac" stitiže prije golmana domaćih koji je napustio šesnaesterac, šutira direktno u njega, lopta se odbija do Šest koji fula prazan gol. Domaćin je izjednačio iz penala kojeg je skrivio Nuhanović.
Zvijezda je igrala u sljedećem sastavu:
Smajić
Nezić
Omeragić (od 46 min. Knežević)
Jusić ( od 70 min Mujčić)
Vasiljević
Mašić (od 80 min Šehrić9
Vidović ( od 46 min Nikić)
Đorić (od 46 min Nuhanović)
Husejnbašić (od 70 min. Delić)
Husić (od 46 min. Srijanac)
Tosunović (od 46 min. Šest)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 04 sep 2010, 23:29

Ovaj "Srbijanac", to je Aleksandar Šterleman, a Husić po običaju maša 100% :( :(
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2010, 23:30

Aleksandar Sterleman iz Srema?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 04 sep 2010, 23:39

Devil je napisao/la:Aleksandar Sterleman iz Srema?
Hvala na infu, nisam ovih dana u Gradačcu pa nisam pokupio ime!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2010, 00:26

Devil je napisao/la:Aleksandar Sterleman iz Srema?
Vidim da si upoznat gdje je igrao,mozes li reci o kakvom se igracu radi,posto je skoro dosao u Gradacac i malo toga znamo o njemu?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 sep 2010, 00:34

Mlad napadac mislim negde 20-21 godine jos nema neku preteranu rutinu sto se davanja golova tice.Gledao sam ga 1-2 puta uzivo i nije neki narocit utisak ostavio na mene,ima mnogo boljih napadaca u Telekom ligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2010, 11:40

Izgleda po ovom izvjestaju sa utakmice da smo nadigrali Borac,samo ne znam sa kakvom ekipom je igrao Borac.U svakom slucaju ovo je ohrabrujuce jer Borac je igracki sigurno najjaca ekipa u PL.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 05 sep 2010, 13:37

Bosanski zmaj je napisao/la:Izgleda po ovom izvjestaju sa utakmice da smo nadigrali Borac,samo ne znam sa kakvom ekipom je igrao Borac.U svakom slucaju ovo je ohrabrujuce jer Borac je igracki sigurno najjaca ekipa u PL.
Bravo strucnjak,Borac najjaca ekipa,ni po jednom segmentu,jel ti to zezas, :D :D :D

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 05 sep 2010, 19:24

Neka nas bude sramota ljudi moji ljudski Omladinac ima svoju Stranicu.....Dajte da sakupimo pare pa danemo covjeka ko ce je odrzavati ja sam ZA....

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 sep 2010, 19:27

jel istina da je Sanel Sehric otisao iz kluba ??
-RIVALDO-

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.