Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la dubrovnik » 15 nov 2017, 13:35

Enigma je napisao/la:Sada sam sjedio sa tipom koji je zna desavanja
u savezu(radi u savezu)Babin sin će biti selektor to je završena priča još od Kipra sve ovo prepucavanje oko izbora je samo mazanje očiju javnosti
Da su ga bogdo odmah nakon Cipra postavili na mjesto selektora. Sada bi nam sve bilo puno jasnije.

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 15 nov 2017, 13:35

Nerazumijem ove koji traže bojkot , meni je iskreno svjedno ko će biti trener .Ali bi pito gdje su ostali kandidati dali je uopste neko zainteresiran da vodi ovu repku

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 nov 2017, 13:36

AnelMid je napisao/la:Nerazumijem ove koji traže bojkot , meni je iskreno svjedno ko će biti trener .Ali bi pito gdje su ostali kandidati dali je uopste neko zainteresiran da vodi ovu repku

nema tu price u privatnoj prciji,samo se oci mazu,davno je to odluceno vec...
zato i ovi tekstovi sad.
samo bojkot!

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 15 nov 2017, 13:36

Budimo realni, Osim je pet puta bolji izbor od Kodre. Dosta nam je vise dobrih igraca iz reprezentacije koji nisu nista ostvarili ko treneri pa onda dolaze na reprezentaciji da vjezbaju. Nije mozda ni Amar aman ti zaman kapacitet al je barem pet puta bolji od Kodre.
🔵⚪

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 nov 2017, 13:37

0oo0 je napisao/la:Budimo realni, Osim je pet puta bolji izbor od Kodre. Dosta nam je vise dobrih igraca iz reprezentacije koji nisu nista ostvarili ko treneri pa onda dolaze na reprezentaciji da vjezbaju. Nije mozda ni Amar aman ti zaman kapacitet al je barem pet puta bolji od Kodre.
Svaka cast na realnosti :urnebes: :urnebes: :urnebes:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 nov 2017, 13:37

0oo0 je napisao/la:Budimo realni, Osim je pet puta bolji izbor od Kodre. Dosta nam je vise dobrih igraca iz reprezentacije koji nisu nista ostvarili ko treneri pa onda dolaze na reprezentaciji da vjezbaju. Nije mozda ni Amar aman ti zaman kapacitet al je barem pet puta bolji od Kodre.
Jesi li navijac Zelje ? Ovo nije Zeljo ovo je drzava svih nas .
I ja mislim da je Kemal Hafizovic bolji 10 puta od Osima
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 nov 2017, 13:37

AnelMid je napisao/la:Nerazumijem ove koji traže bojkot , meni je iskreno svjedno ko će biti trener .Ali bi pito gdje su ostali kandidati dali je uopste neko zainteresiran da vodi ovu repku
Na to sve za platu od 10-15.000 € !

Ali hajde objasnit ti to ovim sto prate sve lige svijeta i znaju trenere koji nam trebaju, pogotovo strance.
- Zeljeznicar -

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 nov 2017, 13:38

Enigma je napisao/la:Volio bi da neko ovdje napravi anketu dali ćete bojkovati repku ako Amar bude izabran 3 odgovora Da Ne svejedno mi je ...da se baš vidi šta javnost misli o tome
Od mene ce imati podrsku od dana kada ga proglase selektorom do prve pogreske.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 15 nov 2017, 13:39

avenija je napisao/la:
Jesi li navijac Zelje ? Ovo nije Zeljo ovo je drzava svih nas .
I ja mislim da je Kemal Hafizovic bolji 10 puta od Osima
Zeljo nema nikakve veze sa ovim, najvise bih volio da Amar dodje nazad u Zelju. Govorim da kad ga stavis pored Kodre, onda se tu nema sta birat, sve je jasno ko dan.
🔵⚪

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 15 nov 2017, 13:39

I od mene im je bojkot.... živim u Mostaru s kim sam god pričao na ovu temu 100% ljudi je reklo bojkot....ali ja u svemu ovom vidim i dobru stvar..Savez je sam sebi zadao udarac izborom Amawa... zašto to kažem..pa zato sto ce svaku tekmu plaćati 10 20 milja franaka zbog baklji( za te pare su mogli dovest boljeg selektora) zato što su sa ovim isli u rat sa navijačima a vidjeli smo kako je prošla garnitura saveza završila.
MUSVDG

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 nov 2017, 13:39

Zenzo je napisao/la:

Ali hajde objasnit ti to ovim sto prate sve lige svijeta i znaju trenere koji nam trebaju, pogotovo strance.
zato je babo udomio nezaposlenog sina,
eee dosta ste vi suplju udarali,sad samo bojkot do raspada ako treba!
ovakva privatna prcija ne treba nikom osim vama.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 nov 2017, 13:40

dubrovnik je napisao/la:
Enigma je napisao/la:Sada sam sjedio sa tipom koji je zna desavanja
u savezu(radi u savezu)Babin sin će biti selektor to je završena priča još od Kipra sve ovo prepucavanje oko izbora je samo mazanje očiju javnosti
Da su ga bogdo odmah nakon Cipra postavili na mjesto selektora. Sada bi nam sve bilo puno jasnije.
Da, da su ga stavili tada kao vatrogasca, bilo bi legitimno i da ostane selektor nakon neuspjeha. Ovako, tipicno sitnosicardzijsko, bezmudo, korupcionasko manipulisanje priglupim narodom.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 nov 2017, 13:41

Enigma je napisao/la:I od mene im je bojkot.... živim u Mostaru s kim sam god pričao na ovu temu 100% ljudi je reklo bojkot..
:bih: :bih:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 15 nov 2017, 13:41

Svi kojima ova drzava i reprezentacija nesto znaci su za Osima i nisu ni za kakve bojkote... :bih:
Ostali i nisu navijaci ove reprezentacije... nego obicni poltroni koji su tu samo kad je dobro...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 nov 2017, 13:41

Pa bolan nije razglaseno, jel to tesko svatiti? Ovima u savezu ne odgovara da bude strani selektor koji ima svoju rijec.
Jedan Azerbejdzan nema u savezu 1 mil za selektora ali ih nadje, skupi se od sponzora od jakih korporacija. Jedan Azerbejdzan nema postenog igraca u selekciji ali dovede jaca imena od nas.

Svako bi ti vodio BIH za pare. Pare se mogu naci. Postoji niz trenera kojima bi ovo bio izazov i koji bi imali zelju da vode bih jer su svjesni da imamo neki kvalitet i da bi to njima bilo odlicno za karijeru jer bi imali realne sanse da odu na veliko natjecanje.

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 15 nov 2017, 13:42

Zenzo je napisao/la:

I ja to kažem ko će bolan za 15000€ voditi repku jedne države gdje će te za svaku pobjedu dizati u nebo a za svaki poraz j....i majku . Mislim da su ovdje jednostavno pre velika očekivanja .

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 nov 2017, 13:42

Kompromis je napisao/la:Svi kojima ova drzava i reprezentacija nesto znaci su za Osima i nisu ni za kakve bojkote... :bih:
Ostali i nisu navijaci ove reprezentacije... nego obicni poltroni koji su tu samo kad je dobro...
eto nek tebi znaci.
nosi je kuci. i drzavu i reprezentaciju, supljatori jedni, ebla vas ta patetika!
sto ga niset kod sebe udomili??? pa mu platu dali tu mizernu 30 milja mjesecno?

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 15 nov 2017, 13:42

TMovac je napisao/la:
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Cuj bojkot njih saka jada :urnebes:
Za tvoj Info ovo je stav pojedinca a ne grupe ili sake jada kako si naveo. Sam izbor kao i prijedlog kandidata me podsjeca na lokalne izbore gdje samo seljaci i maloumnici podrzavaju iste ljude preko 20 godina a ovi ih muzu li muzu ;)
e cuj bojkot repke minder navijaca :tokralju: :tokralju: :tokralju: Reci mi kako ces ti ili bilo ko drugi time nastetiti savezu? Da li ce time savez imati neku vrstu finansijkog ili bilo kojeg drugog gubitka? Naravno da ne. Jedino na gubitku ste vi.
Ko kaze da im zelim nastetiti? Samo ne zelim da nesto podrzavam sto mislim da je neispravno kao sam izbor i prijedlog kandidata na nacin na koji se biraju a da li je to osim, pape ili neko drugi puca mi k.rac cija je legenda ja zelim sve najbolje za nasu repku a ne da postanemo prcija o kojoj se raspravlja kod seja u restoranu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 nov 2017, 13:43

dubrovnik je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Bilmezi iz saveza nemaju pametan potez sto se tice selektora. Ni Amaw ni Kodro nisu te licnosti. Onda dajte Barbareza kojeg zeli vecina BHF. Jel' savez zeli baklje i nove kazne u slucaju neuspjeha i stavljanjem svojih "strucnjaka" po babi i stricevima?
Barbarez je najmanje bolno rjesenje. Mnogi bi mu i oprostili ako ne napravi rezulatat jer je zaduzio BHF i nasu reprezentaciju.
Ako dodje Amaw poslije prvog neuspjeha ce nastati haos.
Care. Pa ovo sto ti sugeriras je ruzno. Amar je nogometni trener a Sergej to i nije.
BHF je tu da navija a ne da izabire trenera. Sergej bi u najboljem slucaju mogao biti samo pomocnik.
Ima UEFA licencu trenersku.
Pored toga nama treba vodja koji ce podignuti ekipu.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 nov 2017, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 nov 2017, 13:43

Valjda ovaj poluprofesionalni trener neće biti izabran. Ali ako bude, opet će se naravno navijati i pratiti. Mada je dosta raje i izgubilo interesovanje zbog lopovskog saveza i amaterskih odluka.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.