07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Ma to je,sto bi Splicani rekli,obicna 'pila naopako'.Jasta ce neg ici na pobjedu. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Lijepo je biti na stadionu i gledati tekmu,ali ipak ja više volim kod kuće.Omerbavarac je napisao/la:Kazu izbili neredi, potraznja za ulaznicama.mirza_9 je napisao/la:Kako ide prodaja ulaznica, ima li gužve ispred poslovnica?
Valjda će biti objektivan.Elegant je napisao/la:Sudit ce nam Felix Brych (GER)

Ja mislim ako mi budemo vodili da će Platini narediti da se nadoknadi 10 minuta dok ne zabiju gol,ući će i pomoćne i glavni sudija da zabiju gol.

FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
ja vjerujem svabi vise nego rodjenom bratu...kad se spomene njemacka drzava treba ustati i zato sam siguran da nas nece pokrasti!
a ako pak bude suprotno jedna velika iluzija ce mi biti srusena
a ako pak bude suprotno jedna velika iluzija ce mi biti srusena

Ma ja bi bio zadovoljan i bodom da budem iskren. Ali imamo priliku da budemo 6 poena ispred najveceg favorita grupe...To se ne moze propustit.harry_90 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce zavrsit nerijeseno pu pu..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BH_Patriot
- Kontakt:
Smjesi nam se velika sansa, da favorita iz grupe udaljimo od prvog mjesta.
NE DAJ SE BOSNO !!
Naravno da bi to bilo odlicno da bjezimo pijetlovima 6 boda,al tu su Bjelorusi koji mogu nama i Francuzima (su vec) pomrsli racune,da ne zaboravimo Rumuniju,koja nam nikad nije godila,tu je sad i neugodna Albanija,koja je kako znamo uzelo bod u Rumuniji... Sve u svemu nece nam biti lahko do kraja (ako ne dobijemo suspenziju) ...Cartman je napisao/la:Ma ja bi bio zadovoljan i bodom da budem iskren. Ali imamo priliku da budemo 6 poena ispred najveceg favorita grupe...To se ne moze propustit.harry_90 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce zavrsit nerijeseno pu pu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ako mi npr dobijemo i onda nas suspenduju u oktobru, da li mislite da nece platini biti na udaru javnosti iz cijelog svijeta ? ionako je bio zbog irske, sad opet kao kasne 6 bodova pa suspenzija da pomogne svojima ..
sta svijet zna jesmo li mi u krizi il ne

ser del barça es el millor que hi ha !
Na Kosevu BIH moze pobjediti i Brazil,imamo takve napadace da svakoj reprezentaciju mogu zabiti 2-3 komada... ne treba previse respektovati Francusku,jer cemo u tom slucaju biti orjentisani na cuvanje rezultata sto nije dobro! treba igrati napadacki za gol vise,samo tako mozemo doci do zeljenog rezultata! vjerujem da ce Susic ici na pobjedu,uostalom Francuska je najlosija u posljednih 50 godina i ako sad to ne iskoristimo ne znam kad cemo!..
Platini se nece naci na udaru javnosti,jer savez nas mora imat jednog predsjednika,a ne trojica .. Koliko znamo nasi su dali rijec da ce se to ispuniti prije nekoliko godina,a jos nisu ispunili,znaci nije do Platinija i ostalih vec do nasih u savezu ... ko da ce se javnost u svijetu dici zbog jedne BiHScof1eld je napisao/la:ako mi npr dobijemo i onda nas suspenduju u oktobru, da li mislite da nece platini biti na udaru javnosti iz cijelog svijeta ? ionako je bio zbog irske, sad opet kao kasne 6 bodova pa suspenzija da pomogne svojima ..![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ova se utakmica mora dobiti, igramo na domacem terenu pred svojim navijacima koji ce imati ogromnu podrsku sa Koseva.Lagano nece biti, ali ocekujem maksimalno zalaganje i borbenost svoh igraca do zadnje minute, da budu maksimalno skocentrisani. Imamo dobar tim, dobre pojedince koji mogu odluciti pitanje pobjednika. Ovo nam je jedna velika sansa da pobjegnemo na vrh sa 6. bodova. Ja jednostavno vjerujem u ove momke da ce ostaviti srce na terenu i da ce uspijeti pobijediti. Francuzi su toliko izgubljeni da bi ih trebali nacuturuiti sa 2-3 gola razlike, iskreno bih bio zadovoljan i sa 1:0, kasnije bi mogli zaliti za izgubljenim bodovima protiv pijetlova.
Sretno Ljiljani !!!
Sretno Ljiljani !!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Poznavajuci nas mentalitet nevidim da mozemo do 3 boda, daj boze da se varam! Nisam pesimista ali imam osjecaj da cemo izgubiti i to dobro! (nesto poput madjarske i grcke u zenici)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
o cemu ba ti pricas,pa ne moze se uporediti ova sadasnja reprezentacija BIH s aonom koja je izgubila od Madjarske i Grcke..sad imamo jednog Dzeku i Ibisevica,odlicnog Pjanica,Misimovica...ako ne mozemo sada dobiti ovakvu Francusku na punom Kosevu,ne znam kad cemo onda....Fudo je napisao/la:Poznavajuci nas mentalitet nevidim da mozemo do 3 boda, daj boze da se varam! Nisam pesimista ali imam osjecaj da cemo izgubiti i to dobro! (nesto poput madjarske i grcke u zenici)
Ma u utorak mozemo vrlo lahko i izgubit i pobijedit. Iakko je Francuska i rastrzana nekako i oslabljena opet imaju dobar tim koji svakog moze pobijedit. Iskreno se nadam da ce nasi "letit" terenom, presing pravit, igrat agresivno i na njih, i na loptu, i u takvoj igri imamo vecu sansu da dobijemo. Ono sto nebih volio je da i prepustimo sredinu terena onda ce nas ubit kao i svaka malo bolja tehnicki potkovana ekipa.
Kako idu karte za utakmicu zna li iko, i hoce li se moci kupiti na dan utakmice, mislim hoce li biti.
Kako idu karte za utakmicu zna li iko, i hoce li se moci kupiti na dan utakmice, mislim hoce li biti.

Ima ba Boga,kako se sad sve vraca francuzima zbog one ruke protiv irske ,desetak poraza zaredom ,nadam se da ce se tako i nastaviti

Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
Pa zar npr dzeko nema taj nas mentalitet, eh ja bi bas reko da ima, a misimovic je igrao i tada!!bosnas_ je napisao/la:o cemu ba ti pricas,pa ne moze se uporediti ova sadasnja reprezentacija BIH s aonom koja je izgubila od Madjarske i Grcke..sad imamo jednog Dzeku i Ibisevica,odlicnog Pjanica,Misimovica...ako ne mozemo sada dobiti ovakvu Francusku na punom Kosevu,ne znam kad cemo onda....Fudo je napisao/la:Poznavajuci nas mentalitet nevidim da mozemo do 3 boda, daj boze da se varam! Nisam pesimista ali imam osjecaj da cemo izgubiti i to dobro! (nesto poput madjarske i grcke u zenici)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
protiv grka nas je i sudija **** postenoFudo je napisao/la:Pa zar npr dzeko nema taj nas mentalitet, eh ja bi bas reko da ima, a misimovic je igrao i tada!!bosnas_ je napisao/la:o cemu ba ti pricas,pa ne moze se uporediti ova sadasnja reprezentacija BIH s aonom koja je izgubila od Madjarske i Grcke..sad imamo jednog Dzeku i Ibisevica,odlicnog Pjanica,Misimovica...ako ne mozemo sada dobiti ovakvu Francusku na punom Kosevu,ne znam kad cemo onda....Fudo je napisao/la:Poznavajuci nas mentalitet nevidim da mozemo do 3 boda, daj boze da se varam! Nisam pesimista ali imam osjecaj da cemo izgubiti i to dobro! (nesto poput madjarske i grcke u zenici)
.
[/quote]protiv grka nas je i sudija **** posteno[/quote]
pa tad je sudio grk s kipra, a igrali protiv grcke, kako nas nece za****
pa tad je sudio grk s kipra, a igrali protiv grcke, kako nas nece za****

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
tad je na klupi sjedio furac ciro,i tad su igraci slijedili njegovo ponasanje,prepotentno,danas sjedi safet koji nije furac i koji ce spustiti ali naloziti igrace da oru teren !Fudo je napisao/la:Pa zar npr dzeko nema taj nas mentalitet, eh ja bi bas reko da ima, a misimovic je igrao i tada!!bosnas_ je napisao/la:o cemu ba ti pricas,pa ne moze se uporediti ova sadasnja reprezentacija BIH s aonom koja je izgubila od Madjarske i Grcke..sad imamo jednog Dzeku i Ibisevica,odlicnog Pjanica,Misimovica...ako ne mozemo sada dobiti ovakvu Francusku na punom Kosevu,ne znam kad cemo onda....Fudo je napisao/la:Poznavajuci nas mentalitet nevidim da mozemo do 3 boda, daj boze da se varam! Nisam pesimista ali imam osjecaj da cemo izgubiti i to dobro! (nesto poput madjarske i grcke u zenici)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Ma 'ta ce Francuska. 

- Slatinash_7
- Kontakt:
ako hoce neko iz Tz da ide na tekmu ima prevoz za jos 4 osobe,20 maraka i idemo na sjever jos 20 treba dat za kartu,mi cemo obezbjediti karte nek se javi na 062433313 ili na pp ako je lakse
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.