Gledao sam komplet utakmicu, Jokic nije skupio muda da krene u reklet!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
COYS je napisao/la:Ono kada Jokic naleti na elite defendera![]()
![]()
Gledao sam komplet utakmicu, Jokic nije skupio muda da krene u reklet!Juka je tata
Pa kažu da je Istok taraba u odnosu na Zapad.East vs. West: The East is 43-41 against the West in interconference games.
Bukvalno svake sezone ovako krene, i do kraja ih naravno zapad lagano otpuse. Istok je u ovom stoljeću samo jednom imao bolji omjer od zapada u regularnoj sezoni, u ovoj deceniji nijednom.jose je napisao/la:Pa kažu da je Istok taraba u odnosu na Zapad.East vs. West: The East is 43-41 against the West in interconference games.
MElloo je napisao/la:BUŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiii
sve cestitke jusufu, aliLillard je napisao/la:Jokić nadigran.. opet.
Koliko si ti opterecen Lonzom, bukvalno bi sve dao samo da mali propadnelumani je napisao/la:Lonzo or Rubio![]()
Da cujem
Evil Genius II je napisao/la:sve cestitke jusufu, aliLillard je napisao/la:Jokić nadigran.. opet.
Epidaurus je napisao/la:Koliko si ti opterecen Lonzom, bukvalno bi sve dao samo da mali propadnelumani je napisao/la:Lonzo or Rubio![]()
Da cujem
![]()
Kako cu ti se smijat kad te mali popisa ko i svi igraci kojima si nesto prognozirao
Koga ti upozoravas ? Valjda ima normalniji nacin za upozorenja kao sto rade drugi moderatori a ne da nazivas covjeka retardiranimEpidaurus je napisao/la:Lebrontard smatraj se upozorenim.
Mržnja prema Jamesu će ti naškodit, olabavi maloKingJamesMVP je napisao/la:MElloo je napisao/la:BUŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma pusti Lonzotarda zato je obriso komentar dje sam napiso da se i Lonzotard smiri. A sto je najgore bez razloga sere al dozvoljava podjebavanje od Besica i slicnihBobadilla je napisao/la:Koga ti upozoravas ? Valjda ima normalniji nacin za upozorenja kao sto rade drugi moderatori a ne da nazivas covjeka retardiranimEpidaurus je napisao/la:Lebrontard smatraj se upozorenim.
Yebote kome su dali moderatoraEpidaurus je napisao/la:Lebrontard smatraj se upozorenim.
Pa ovo je sprd Knicksa kao organizacijeinvincible1921 je napisao/la:Melo bio veliki uteg oko vrata..![]()
Porzingis, Nkitila , THJ![]()
![]()
Evo, ja ću te upozoriti bez ikakvih "tardacija" i "izama". Bešić je svakako narednih sedam dana u Banovićima, a ukoliko nastaviš sa nepoštivanjem moderatora (konkretno, Epidaurusa), vjerovatno ćeš i ti posjetiti taj divni bosanskohercegovački gradić u kome nećeš boraviti samo sedam dana.rookielbj je napisao/la:Ma pusti Lonzotarda zato je obriso komentar dje sam napiso da se i Lonzotard smiri. A sto je najgore bez razloga sere al dozvoljava podjebavanje od Besica i slicnihBobadilla je napisao/la:Koga ti upozoravas ? Valjda ima normalniji nacin za upozorenja kao sto rade drugi moderatori a ne da nazivas covjeka retardiranimEpidaurus je napisao/la:Lebrontard smatraj se upozorenim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.