Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Sir Oliver
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Koliko je para Denver dao Millsapu? Ne liči čovjek na sebe ...
Nemoj da neko spomene Jokica! Pa Juka ga zatvori kao levata!

Tako je Nurk
Kako dominira u odbrani
LOCK DOWN!

Jokara 4 poena, a i to mu je puno
Pet, ne lazi.mirzatele je napisao/la:Jokara 4 poena, a i to mu je puno

Ovaj faul u napadu je sumnjiv, jer nisam bas siguran da je Faried imao obje noge na parketu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Aaaaa jedva cekam da igraju u Denveru!kobe24 je napisao/la:Pet, ne lazi.mirzatele je napisao/la:Jokara 4 poena, a i to mu je punoDao jednu tricu na srecu i jedan horog iz ocaja, nakon sto mu je Juka perfektno ispratio svaki korak.
Ovaj faul u napadu je sumnjiv, jer nisam bas siguran da je Faried imao obje noge na parketu.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Cuj Jokic
Bosanska dahija ga unistIO. Kakac lock down D u reketu jbt. 

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 14 nov 2017, 06:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Sir Oliver
- Kontakt:
usra i šefa i stanicu u zadnjih par napada
Igra opusteno, ovi nemaju sanse da stignu. Tako da nista strasno. Odigrao je odlicno kad je najvise trebaloSir Oliver je napisao/la:usra i šefa i stanicu u zadnjih par napada
Jedan grad, jedna ljubav!
Bitno da je opet pokitao "ljubimca" Jokica
. odbrana u reketu 
Nikola ne smije krenuti na Juku

Nikola ne smije krenuti na Juku

Malo je pokvario dojam u zadnjoj cetvrtini, ali sve u svemu, tesko da je moglo bolje. Ostvarili su jako bitnu pobjedu, a on je Jokica strpao u dzep i pokazao da je bio nepravedno zapostavljen od strane sugavog Malonea. Malo me nervira sto bolje ne brani skok, a bilo je i nekoliko glupo izgubljenih lopti, ali ono najbitnije veceras se ipak ispunilo. Bravo Jusufe! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kaka brat igra odbanu na jokicu

Nebitno poeni, skokovi, ukradene lopte... prekucao je u odbrani !
Jokicu nije na pamet palo da krene preko Juke

Nebitno poeni, skokovi, ukradene lopte... prekucao je u odbrani !

Dobar veceras,
Sto se tice skoka, ne znam ni sam igra sve i puno se trosi, ko zna imal i snage da jos skace ko koza na svaku loptu.
Sto se tice skoka, ne znam ni sam igra sve i puno se trosi, ko zna imal i snage da jos skace ko koza na svaku loptu.
Meni se čini da ima neku mentalnu blokadu zbog one povrede, i da se boji da se neće opet ponoviti po ko zna koji put, pa svjesno ide malo mekanije.kobe24 je napisao/la:Malo je pokvario dojam u zadnjoj cetvrtini, ali sve u svemu, tesko da je moglo bolje. Ostvarili su jako bitnu pobjedu, a on je Jokica strpao u dzep i pokazao da je bio nepravedno zapostavljen od strane sugavog Malonea. Malo me nervira sto bolje ne brani skok, a bilo je i nekoliko glupo izgubljenih lopti, ali ono najbitnije veceras se ipak ispunilo. Bravo Jusufe!
Sve u svemu, još jedna dobra partija.
Samo zdravlja i biće akobogda dobra sezona.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma odlicna partija.
Nije sve u poenima. Kako ih je brat zatvorio u reketu
Strava
Mozda najjaca defanzivna partija ikad.

Mozda najjaca defanzivna partija ikad.
Obicno on dobro zagradi igraca kojeg cuva, ali sve rjedje kupi skokove. Mozda su u pitanju Stottsove upute, gdje ce on graditi reket, a Vonleh, Harkless i ostali da uzimaju skokove, ali malo ruzno izgleda da centar koji provodi po 30 minuta na parketu ima prosjek od 5-6 uhvacenih lopti.
Nece covjeka da trose,jer imaju defanzivnu zvijer i svjezu ubicu u napadu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Obicno on dobro zagradi igraca kojeg cuva, ali sve rjedje kupi skokove. Mozda su u pitanju Stottsove upute, gdje ce on graditi reket, a Vonleh, Harkless i ostali da uzimaju skokove, ali malo ruzno izgleda da centar koji provodi po 30 minuta na parketu ima prosjek od 5-6 uhvacenih lopti.
Prvi dio komentara i sve si objasnio , nema ništa ružno kada ispunjavaš trenerove zamisli....Nekako mi srce milo majku mu kako se lijepo pozdraviše Juka i Joka

Juka bravo za partiju , samo jako !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Matterhorn22, Muumii i 18 gostiju.