Karma je qrva, tad sudija sjeba Goffin-a u naletu, sjeba mu volju za ostatak meča i evo sad sve dođe na naplatu na završnom turniru

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
jasko88 je napisao/la:
Karma je qrva, tad sudija sjeba Goffin-a u naletu, sjeba mu volju za ostatak meča i evo sad sve dođe na naplatu na završnom turniru
Nope, Busta je bio prvi ispod crte a delPo drugi, samo delPo nije htio pa je Querrey druga zamjenajestamaji je napisao/la:nisam to znao, znao sam samo da je bio prvi ispod ćize ali ne i da je zbrisao kućibodi123 je napisao/la:Busta je prva zamjena, Querrey druga
Taman se nasli. Luzer i luzerka. Obaraju rekorde u uzastopnim pushagijama. Ona vec 12 ima masala. [emoji144]jestamaji je napisao/la:mladenovićka u thiemovom boksu juče
baš se usrećio
najbolji meč od nadal-federer u australiji naovamoronaldo99 je napisao/la:Ne znam,al meni je ovo.do sada najbolji mec na WTF ove god, Zverev ne da nista "dzabe" ne grijesi skoro nikako i onda napravi gresku na najbitnijem poenu
Uglavnom ocekujem slican tenis i u drugom setu vrlo je noguce da ce mo gledati opet 13-stu igru
jestamaji je napisao/la:najbolji meč od nadal-federer u australiji naovamoronaldo99 je napisao/la:Ne znam,al meni je ovo.do sada najbolji mec na WTF ove god, Zverev ne da nista "dzabe" ne grijesi skoro nikako i onda napravi gresku na najbitnijem poenu
Uglavnom ocekujem slican tenis i u drugom setu vrlo je noguce da ce mo gledati opet 13-stu igru
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.