FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 12:57

Probisvjet je napisao/la:Sloboda vise nije NASA. Nije ni gradska, ni Mackova, ni Asmirova, ni Jasminova. Vidjecete uskoro ko vedri i oblaci, menadjeri su je prisvojili, krimosi.
Ono jucer sto sam licno vidio i cuo, pa ybt mi bi sada najradije trazili da nas ugase. Sramota i strahota. Iz ovoga se necemo izvuci ni kada bi se Asmir vratio.
Sačekaj malo! Ko je to dozvolio. Ko aminovao ko nije spriječio ?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 12:59

tuzlak1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Al eo ovdje se vec godinu nadjebavamo jedni protiv drugih....moji,tvoji,vako,nako....al stvarno kad se podvuce crta ovaj klub je zreo za gasenje....ovo SIGURNO nece na dobro....e sad ima ta varijanta mrcvarenja ,uvaljivanja drva i pranja para narednih godina i to sve da bi se saka lesinara jos jednom pogostila mrtvom strvinom
Ma dodje manager, npr dovede ti polumrtvog Osmanagica koji ne moze naci klub nigdje i kaze malo para Osmanagicu, malo meni, malo vama. Pisemo jednu cifru, dobija se druga. Dobro svima.
Naveo si mozda i jedini primjer gdje nije istina. Osmanagic nema managera zastupa sam sebe jer lično mu poznajem oca i 100% nikakve veze sa ovim sto pise Probisvjet Osmanagic nema. Ostali vjerovatno velika većina DA
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2017, 13:09

Hitman22 je napisao/la: Naveo si mozda i jedini primjer gdje nije istina. Osmanagic nema managera zastupa sam sebe jer lično mu poznajem oca i 100% nikakve veze sa ovim sto pise Probisvjet Osmanagic nema. Ostali vjerovatno velika većina DA
Pa dobro trebao sam nazvati igrac XY, slazem se. Ali meni ova ekipa tako izgleda, da je svako svoje doveo, a da opstanak u ligi samo i naredne sezone vodi istom. Uprava je dala ugovore svemu i svakome, upustili se u nesto da ko rezultatski ganjaju? A dobili smo svi zajedno jedno veliko nista.

Ja ne znam sta je upravi, jesul oni retardirani? Sportski gdje pare 90% i idu su povukli svaki potez pogresan. Dobrog poteza na sportskom planu nisu imali. Ili to namjerno sve rade?
Jel tu ima neki plan? Npr kao Krupa da se dovode mladi igraci koje mozes prodati. Nema. Mi smo nakupili sve neke igrace koji su prava slika igraca prevaranata. Jedino dobro sto je ostalo, a sto su zatekli su ovi bivsi juniori Slobode, a danas prvotimci.

Dragi Senade ako ti je u cilju da klub opstane dovedi sebi neku desnu ruku koja se razumije u situaciju i koja poznaje fudbal i rastjeraj sve ostale.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2017, 14:22

Hitman22 je napisao/la: Naveo si mozda i jedini primjer gdje nije istina. Osmanagic nema managera zastupa sam sebe jer lično mu poznajem oca i 100% nikakve veze sa ovim sto pise Probisvjet Osmanagic nema. Ostali vjerovatno velika većina DA
Pa dobro trebao sam nazvati igrac XY, slazem se. Ali meni ova ekipa tako izgleda, da je svako svoje doveo, a da opstanak u ligi samo i naredne sezone vodi istom. Uprava je dala ugovore svemu i svakome, upustili se u nesto da ko rezultatski ganjaju? A dobili smo svi zajedno jedno veliko nista.

Ja ne znam sta je upravi, jesul oni retardirani? Sportski gdje pare 90% i idu su povukli svaki potez pogresan. Dobrog poteza na sportskom planu nisu imali. Ili to namjerno sve rade?
Jel tu ima neki plan? Npr kao Krupa da se dovode mladi igraci koje mozes prodati. Nema. Mi smo nakupili sve neke igrace koji su prava slika igraca prevaranata. Jedino dobro sto je ostalo, a sto su zatekli su ovi bivsi juniori Slobode, a danas prvotimci.

Dragi Senade ako ti je u cilju da klub opstane dovedi sebi neku desnu ruku koja se razumije u situaciju i koja poznaje fudbal i rastjeraj sve ostale.
Al' da taj pruzene ruke ima kapital. Iz prazne ne puca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 nov 2017, 14:22

tuzlak1987 je napisao/la:Dragi Senade ako ti je u cilju da klub opstane
:lolno:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 nov 2017, 17:21

Zainteresovani smo, navodno, za onog napadaca Bratstva Poturalica
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2017, 17:38

katarakta je napisao/la:Zainteresovani smo, navodno, za onog napadaca Bratstva Poturalica
To bi bio fin potez :thumbup: A mozda smo i u prednosti jer bi vise volio da ostane blizu ovdje ..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 nov 2017, 18:00

Probisvjet je napisao/la:Sloboda vise nije NASA. Nije ni gradska, ni Mackova, ni Asmirova, ni Jasminova. Vidjecete uskoro ko vedri i oblaci, menadjeri su je prisvojili, krimosi.
Ono jucer sto sam licno vidio i cuo, pa ybt mi bi sada najradije trazili da nas ugase. Sramota i strahota. Iz ovoga se necemo izvuci ni kada bi se Asmir vratio.
Ko su ti, americki marinci, foke?
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2017, 18:10

Skver je napisao/la:
Poslovni prijatelji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 18:26

Probisvjet je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Poslovni prijatelji.
Partneri zelis reci
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 nov 2017, 18:31

Probisvjet je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Poslovni prijatelji.
Toliko solventni da im ni babuka ne moze nista? Kontam neki nauruzani poslovni prijatelji, znam da kod babuke dolaze na noge bivsi komandanti, bivsi labudovi i ostali momci iz elitnih formacija.....pa kontam da tim poslovnim prijateljima ne moze niko nista, jaci su i od sudbine...
:mrgreen:
🔴⚫️

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 18:54

Pa ti odmah o babuki. Ovaj pise o Slobodi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 nov 2017, 19:04

Hitman22 je napisao/la:Pa ti odmah o babuki. Ovaj pise o Slobodi
Pa kaze da vam ni babuka ne moze nista....toliko ste jaki...sta ste dobili to yebote.....dalekometne rakete :urnebes:
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2017, 19:21

Hitman22 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Al eo ovdje se vec godinu nadjebavamo jedni protiv drugih....moji,tvoji,vako,nako....al stvarno kad se podvuce crta ovaj klub je zreo za gasenje....ovo SIGURNO nece na dobro....e sad ima ta varijanta mrcvarenja ,uvaljivanja drva i pranja para narednih godina i to sve da bi se saka lesinara jos jednom pogostila mrtvom strvinom
Ma dodje manager, npr dovede ti polumrtvog Osmanagica koji ne moze naci klub nigdje i kaze malo para Osmanagicu, malo meni, malo vama. Pisemo jednu cifru, dobija se druga. Dobro svima.
Naveo si mozda i jedini primjer gdje nije istina. Osmanagic nema managera zastupa sam sebe jer lično mu poznajem oca i 100% nikakve veze sa ovim sto pise Probisvjet Osmanagic nema. Ostali vjerovatno velika većina DA
Sta ba ja pisem za Osmanagica? DJe ba? :shock: Ko je Osmanagic?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 nov 2017, 20:43

Dobar vece.
Dolazim u miru.
Ne sekirajte se bice to sve u redu...

:salut:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 nov 2017, 21:21

Sariel1987 je napisao/la:Dobar vece.
Dolazim u miru.
Ne sekirajte se bice to sve u redu...

:salut:
Dobar pokušaj
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 nov 2017, 22:27

Znaci opet se gasimo, neprijatelj je prodro duboko u nasu teritoriju, znaci ni Azmir, ni fly emirates, ni wizz air nam ne mogu pomoci....cak ni macak i faraon nemaju vise ovlasti....yebote vanzemaljci su medju nama....
🔴⚫️

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 12 nov 2017, 22:36

. .u ovo doba smo se i u vrijeme Azmira gasili . . . a za Sencu necu ni da pomislim sta ce se sad dogoditi. Prosle godine se nije toliko osjetilo jer je ostalo još od onog Azmirovog, a sad nema ni toga . .

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 13 nov 2017, 00:41

Skver je napisao/la:Znaci opet se gasimo, neprijatelj je prodro duboko u nasu teritoriju, znaci ni Azmir, ni fly emirates, ni wizz air nam ne mogu pomoci....cak ni macak i faraon nemaju vise ovlasti....yebote vanzemaljci su medju nama....
Suti dobit ces poziv plava koverta obavjesni razgovor !
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 nov 2017, 10:25

Ja kao nepopravljiv optimista i borac imam takav neopisiv strah po pitanju kluba i igraca da ne mogu opisati rijecima. Do skora sam imao pozitivno misljenje o ovim igracima, gledajuci imena i iskustvo, ali ovo sto pokazuju je sramota i nesto neopisivo. Sami Bog zna u cemu je tu najveci problem i kakve sve kombinacije su u pitanju. Nasa posla, rekli bismo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 29 gostiju.