PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
admine posalji ove partizanske bandite na smetliste historije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Kein partizanen banditen.
J.e.bem ti učiteljicu i nastavnicu BosanskogAlipasino je napisao/la:Meni zaoNas samih kad vidim ko Nas mrzi,zasto pa jednostavno ste toliko mali,jadni,bezveze da Nas vrjedza to sto Nas neko mrzi kojeg se samo sjetimo kad ovako nesto glupo procitamo,cuj mrze Nas,koji odron.Cuj mi vas mrzimo ja inteligencije,zamisli TU glavu koja mrzi,zamisli koji je to muflon.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja jos ne mogu vjerovati da je savez odobrio da meč prve utakmice kupa FK Željezničara bude pomjeren za sedam dana od prvobitnog termina. Ovo je mislim presedan u kupu BiH. Opet ponavljam, ne bi se ni trunke bunio da je neki validan razlog. Tipa da je neuslovan teren zbog vremenskih neprilika, ili da klub igra neku bitnu utakmicu u Europi. Il nesto slicno tome. Al da je razlog zbog juniora, to je apsurd. Jos uzmes u obzir da su im mozda 2 juniora starteri, a nek eto 4 zavrse utakmcu. Nidje veze..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MocMahale444
Pantelija je napisao/la:J.e.bem ti učiteljicu i nastavnicu BosanskogOldSchool je napisao/la:Meni zaoNas samih kad vidim ko Nas mrzi,zasto pa jednostavno ste toliko mali,jadni,bezveze da Nas vrjedza to sto Nas neko mrzi kojeg se samo sjetimo kad ovako nesto glupo procitamo,cuj mrze Nas,koji odron.Cuj mi vas mrzimo ja inteligencije,zamisli TU glavu koja mrzi,zamisli koji je to muflon.
Srpskohrvatski jezik Alpa je ucio

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Koga ba ma ko zna jel ziva,Ali sta ako hoces raspitacu se,e cuj ono Nas mrzi, al fakat koja sisa moras bit pa mrzit,ma sisa je mila majka,koja jajara moras bit i rec nekom i to u mnozini,mi vas mrzimo.
Tuzlaci vas mrze, mi vas yebemo. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zagor je napisao/la:Ja jos ne mogu vjerovati da je savez odobrio da meč prve utakmice kupa FK Željezničara bude pomjeren za sedam dana od prvobitnog termina. Ovo je mislim presedan u kupu BiH. Opet ponavljam, ne bi se ni trunke bunio da je neki validan razlog. Tipa da je neuslovan teren zbog vremenskih neprilika, ili da klub igra neku bitnu utakmicu u Europi. Il nesto slicno tome. Al da je razlog zbog juniora, to je apsurd. Jos uzmes u obzir da su im mozda 2 juniora starteri, a nek eto 4 zavrse utakmcu. Nidje veze..

Isti takav 'presedan' se desio u 1/8 finala. Leotar-Zvijezda 09
Zbog juniora Leotara il ZvijezdeNikicN je napisao/la:Zagor je napisao/la:Ja jos ne mogu vjerovati da je savez odobrio da meč prve utakmice kupa FK Željezničara bude pomjeren za sedam dana od prvobitnog termina. Ovo je mislim presedan u kupu BiH. Opet ponavljam, ne bi se ni trunke bunio da je neki validan razlog. Tipa da je neuslovan teren zbog vremenskih neprilika, ili da klub igra neku bitnu utakmicu u Europi. Il nesto slicno tome. Al da je razlog zbog juniora, to je apsurd. Jos uzmes u obzir da su im mozda 2 juniora starteri, a nek eto 4 zavrse utakmcu. Nidje veze..![]()
![]()
![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pitari iskoristili situaciju kad su braća po kafanama i gledaju repkitzu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Vole procitaj 1. recenicu njegovog posta. A uostalom ne znam da je iko rekao da je zbog juniorske Lige Prvaka odgodjenoPenaltiky je napisao/la:Zbog juniora Leotara il ZvijezdeNikicN je napisao/la:Zagor je napisao/la:Ja jos ne mogu vjerovati da je savez odobrio da meč prve utakmice kupa FK Željezničara bude pomjeren za sedam dana od prvobitnog termina. Ovo je mislim presedan u kupu BiH. Opet ponavljam, ne bi se ni trunke bunio da je neki validan razlog. Tipa da je neuslovan teren zbog vremenskih neprilika, ili da klub igra neku bitnu utakmicu u Europi. Il nesto slicno tome. Al da je razlog zbog juniora, to je apsurd. Jos uzmes u obzir da su im mozda 2 juniora starteri, a nek eto 4 zavrse utakmcu. Nidje veze..![]()
![]()
![]()
![]()

- TobeYarabi
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Pitari iskoristili situaciju kad su braća po kafanama i gledaju repkitzu.

torcida ne prati repku

Tzv. Mučki provokatoriRigoletto je napisao/la:Pitari iskoristili situaciju kad su braća po kafanama i gledaju repkitzu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozda zbog juniorske LP? Teren ce svakako biti los, jer vrijeme dolazi 'gadno' za travu 
Nadam se da ce im se obiti o glavu gust raspored..

Nadam se da ce im se obiti o glavu gust raspored..

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To je Željkanu njihova borba protiv sistema, režima i saveza donijela i omogućila! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala brateSariel1987 je napisao/la:Pozdrav svima posebno svrakinom
ti si uvijek bio za primjer ovdje, nek se ugledaju maloPenaltiky je napisao/la:Tzv. Mučki provokatoriRigoletto je napisao/la:Pitari iskoristili situaciju kad su braća po kafanama i gledaju repkitzu.
Hvala, športski selam za Mostar!Rigoletto je napisao/la:ti si uvijek bio za primjer ovdje, nek se ugledaju maloPenaltiky je napisao/la:Tzv. Mučki provokatoriRigoletto je napisao/la:Pitari iskoristili situaciju kad su braća po kafanama i gledaju repkitzu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
športski šelam 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.