Sačekaj malo! Ko je to dozvolio. Ko aminovao ko nije spriječio ?Probisvjet je napisao/la:Sloboda vise nije NASA. Nije ni gradska, ni Mackova, ni Asmirova, ni Jasminova. Vidjecete uskoro ko vedri i oblaci, menadjeri su je prisvojili, krimosi.
Ono jucer sto sam licno vidio i cuo, pa ybt mi bi sada najradije trazili da nas ugase. Sramota i strahota. Iz ovoga se necemo izvuci ni kada bi se Asmir vratio.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Naveo si mozda i jedini primjer gdje nije istina. Osmanagic nema managera zastupa sam sebe jer lično mu poznajem oca i 100% nikakve veze sa ovim sto pise Probisvjet Osmanagic nema. Ostali vjerovatno velika većina DAtuzlak1987 je napisao/la:Ma dodje manager, npr dovede ti polumrtvog Osmanagica koji ne moze naci klub nigdje i kaze malo para Osmanagicu, malo meni, malo vama. Pisemo jednu cifru, dobija se druga. Dobro svima.staragarda je napisao/la:Al eo ovdje se vec godinu nadjebavamo jedni protiv drugih....moji,tvoji,vako,nako....al stvarno kad se podvuce crta ovaj klub je zreo za gasenje....ovo SIGURNO nece na dobro....e sad ima ta varijanta mrcvarenja ,uvaljivanja drva i pranja para narednih godina i to sve da bi se saka lesinara jos jednom pogostila mrtvom strvinom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro trebao sam nazvati igrac XY, slazem se. Ali meni ova ekipa tako izgleda, da je svako svoje doveo, a da opstanak u ligi samo i naredne sezone vodi istom. Uprava je dala ugovore svemu i svakome, upustili se u nesto da ko rezultatski ganjaju? A dobili smo svi zajedno jedno veliko nista.Hitman22 je napisao/la: Naveo si mozda i jedini primjer gdje nije istina. Osmanagic nema managera zastupa sam sebe jer lično mu poznajem oca i 100% nikakve veze sa ovim sto pise Probisvjet Osmanagic nema. Ostali vjerovatno velika većina DA
Ja ne znam sta je upravi, jesul oni retardirani? Sportski gdje pare 90% i idu su povukli svaki potez pogresan. Dobrog poteza na sportskom planu nisu imali. Ili to namjerno sve rade?
Jel tu ima neki plan? Npr kao Krupa da se dovode mladi igraci koje mozes prodati. Nema. Mi smo nakupili sve neke igrace koji su prava slika igraca prevaranata. Jedino dobro sto je ostalo, a sto su zatekli su ovi bivsi juniori Slobode, a danas prvotimci.
Dragi Senade ako ti je u cilju da klub opstane dovedi sebi neku desnu ruku koja se razumije u situaciju i koja poznaje fudbal i rastjeraj sve ostale.
- Probisvjet
- Kontakt:
Al' da taj pruzene ruke ima kapital. Iz prazne ne puca.tuzlak1987 je napisao/la:Pa dobro trebao sam nazvati igrac XY, slazem se. Ali meni ova ekipa tako izgleda, da je svako svoje doveo, a da opstanak u ligi samo i naredne sezone vodi istom. Uprava je dala ugovore svemu i svakome, upustili se u nesto da ko rezultatski ganjaju? A dobili smo svi zajedno jedno veliko nista.Hitman22 je napisao/la: Naveo si mozda i jedini primjer gdje nije istina. Osmanagic nema managera zastupa sam sebe jer lično mu poznajem oca i 100% nikakve veze sa ovim sto pise Probisvjet Osmanagic nema. Ostali vjerovatno velika većina DA
Ja ne znam sta je upravi, jesul oni retardirani? Sportski gdje pare 90% i idu su povukli svaki potez pogresan. Dobrog poteza na sportskom planu nisu imali. Ili to namjerno sve rade?
Jel tu ima neki plan? Npr kao Krupa da se dovode mladi igraci koje mozes prodati. Nema. Mi smo nakupili sve neke igrace koji su prava slika igraca prevaranata. Jedino dobro sto je ostalo, a sto su zatekli su ovi bivsi juniori Slobode, a danas prvotimci.
Dragi Senade ako ti je u cilju da klub opstane dovedi sebi neku desnu ruku koja se razumije u situaciju i koja poznaje fudbal i rastjeraj sve ostale.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
tuzlak1987 je napisao/la:Dragi Senade ako ti je u cilju da klub opstane

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zainteresovani smo, navodno, za onog napadaca Bratstva Poturalica
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
To bi bio fin potezkatarakta je napisao/la:Zainteresovani smo, navodno, za onog napadaca Bratstva Poturalica

Ko su ti, americki marinci, foke?Probisvjet je napisao/la:Sloboda vise nije NASA. Nije ni gradska, ni Mackova, ni Asmirova, ni Jasminova. Vidjecete uskoro ko vedri i oblaci, menadjeri su je prisvojili, krimosi.
Ono jucer sto sam licno vidio i cuo, pa ybt mi bi sada najradije trazili da nas ugase. Sramota i strahota. Iz ovoga se necemo izvuci ni kada bi se Asmir vratio.
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Poslovni prijatelji.Skver je napisao/la:Ko su ti, americki marinci, foke?Probisvjet je napisao/la:Sloboda vise nije NASA. Nije ni gradska, ni Mackova, ni Asmirova, ni Jasminova. Vidjecete uskoro ko vedri i oblaci, menadjeri su je prisvojili, krimosi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Partneri zelis reciProbisvjet je napisao/la:Poslovni prijatelji.Skver je napisao/la:Ko su ti, americki marinci, foke?Probisvjet je napisao/la:Sloboda vise nije NASA. Nije ni gradska, ni Mackova, ni Asmirova, ni Jasminova. Vidjecete uskoro ko vedri i oblaci, menadjeri su je prisvojili, krimosi.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Toliko solventni da im ni babuka ne moze nista? Kontam neki nauruzani poslovni prijatelji, znam da kod babuke dolaze na noge bivsi komandanti, bivsi labudovi i ostali momci iz elitnih formacija.....pa kontam da tim poslovnim prijateljima ne moze niko nista, jaci su i od sudbine...Probisvjet je napisao/la:Poslovni prijatelji.Skver je napisao/la:Ko su ti, americki marinci, foke?Probisvjet je napisao/la:Sloboda vise nije NASA. Nije ni gradska, ni Mackova, ni Asmirova, ni Jasminova. Vidjecete uskoro ko vedri i oblaci, menadjeri su je prisvojili, krimosi.

🔴⚫️
Pa kaze da vam ni babuka ne moze nista....toliko ste jaki...sta ste dobili to yebote.....dalekometne raketeHitman22 je napisao/la:Pa ti odmah o babuki. Ovaj pise o Slobodi

🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta ba ja pisem za Osmanagica? DJe ba?Hitman22 je napisao/la:Naveo si mozda i jedini primjer gdje nije istina. Osmanagic nema managera zastupa sam sebe jer lično mu poznajem oca i 100% nikakve veze sa ovim sto pise Probisvjet Osmanagic nema. Ostali vjerovatno velika većina DAtuzlak1987 je napisao/la:Ma dodje manager, npr dovede ti polumrtvog Osmanagica koji ne moze naci klub nigdje i kaze malo para Osmanagicu, malo meni, malo vama. Pisemo jednu cifru, dobija se druga. Dobro svima.staragarda je napisao/la:Al eo ovdje se vec godinu nadjebavamo jedni protiv drugih....moji,tvoji,vako,nako....al stvarno kad se podvuce crta ovaj klub je zreo za gasenje....ovo SIGURNO nece na dobro....e sad ima ta varijanta mrcvarenja ,uvaljivanja drva i pranja para narednih godina i to sve da bi se saka lesinara jos jednom pogostila mrtvom strvinom

-
- Kontakt:
Dobar vece.
Dolazim u miru.
Ne sekirajte se bice to sve u redu...

Dolazim u miru.

Dobar pokušajSariel1987 je napisao/la:Dobar vece.
Dolazim u miru.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Znaci opet se gasimo, neprijatelj je prodro duboko u nasu teritoriju, znaci ni Azmir, ni fly emirates, ni wizz air nam ne mogu pomoci....cak ni macak i faraon nemaju vise ovlasti....yebote vanzemaljci su medju nama....
🔴⚫️
. .u ovo doba smo se i u vrijeme Azmira gasili . . . a za Sencu necu ni da pomislim sta ce se sad dogoditi. Prosle godine se nije toliko osjetilo jer je ostalo još od onog Azmirovog, a sad nema ni toga . .
Suti dobit ces poziv plava koverta obavjesni razgovor !Skver je napisao/la:Znaci opet se gasimo, neprijatelj je prodro duboko u nasu teritoriju, znaci ni Azmir, ni fly emirates, ni wizz air nam ne mogu pomoci....cak ni macak i faraon nemaju vise ovlasti....yebote vanzemaljci su medju nama....
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Ja kao nepopravljiv optimista i borac imam takav neopisiv strah po pitanju kluba i igraca da ne mogu opisati rijecima. Do skora sam imao pozitivno misljenje o ovim igracima, gledajuci imena i iskustvo, ali ovo sto pokazuju je sramota i nesto neopisivo. Sami Bog zna u cemu je tu najveci problem i kakve sve kombinacije su u pitanju. Nasa posla, rekli bismo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.