Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Nije on iz dijaspore on se samo glupira i ja bih ga banovao odma !
Ti i tvoji banovi,ako se lik glupira neka se glupira.Sta vi imate sa timSamo F.K.S !! je napisao/la:Nije on iz dijaspore on se samo glupira i ja bih ga banovao odma !

Estakvirula

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHHAHAHAmiky_hz je napisao/la:Munja je vec angazovao par maloljetnica koje ce docekati BenzemuPrincipatus je napisao/la:Kako stvari stoje Benzema ce igrati protiv nas.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:HAHAHAHAHHAHAHAmiky_hz je napisao/la:Munja je vec angazovao par maloljetnica koje ce docekati BenzemuPrincipatus je napisao/la:Kako stvari stoje Benzema ce igrati protiv nas.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mrak brate 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Urban Batalion
- Kontakt:
HAHAHA....Hairlija je napisao/la:junuz23 je napisao/la:Jedini izgleda ima internet u zvorniku....ti mora da si vođa navijacaEsii TM87 je napisao/la:Vuce,vuce sto su ti tolike oci? Mrs u pm vdis da serem![]()
Sad ozbiljno,jeli ima bar jos jedan navijac Drine,ili ti sam vuce branis cast kluba iz Zvornika,na ovom forumu

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na temi " Današnja reprezentacija Jugoslavije "Babilon je napisao/la:Jugonostalgicari![]()
........................ALaim......................
Knezevic...Torlak........Karadza.......Zurzinov
Osmangic....Duro.....Muminovic.....Zeba......
.............Kordic.........Skoro

Piše: M. Dautbegović
Subota, 04.09.10. 19:51.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom je otvorila kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.
Zmajevi su sa ubjedljivoh 3:0 bili bolji od Luksemburga u gostima, te su stigli do prve pobjede i trenutno prvog mjesta u grupi.
Mrežu Luksemburžana prvi je načeo najbolji igrač splitskog Hajduka Senijad Ibričić, golom u šestoj minuti. Samo šest minuta kasnije, dosuđen je slobodan udarac koji je bombom sa velike udaljenosti u gol pretvorio Miralem Pjanić. Završni udarac izveo je, a ko drugi, do Edin Džeko i to je bilo i više nego dovoljno da se ubilježi prva pobjeda u kvalifikacijama za odlazak na smortu najboljih evropskih selekcija.
Selektor bh. reprezentacije Safet Sušić odlučio se početi susret u formaciji 4-4-2, gdje su po bokovima ordinirali Senad Lulić i Mensur Mujdža, dok je defanzivni vezni bio Elvir Rahimić. Izrazito ofanzivna formacija upotpunjena je sa tri ofnazivna vezna: Senijadom Ibričićem, Zvjezdanom Misimovićem i Miralemom Pjanićem, te u napadu sa Edinom Džekom i Vedadom Ibiševićem.
U posljednjih petnaestak minuta utakmice, Pape je u igru uveo brzonogog Ermina Zeca, a izveo Miralema Pjanića, te je promijenio formaciju u 4-3-3, gdje su Zec i Ibišević igrali po krilima, dok je centralnog napadača igrao Edin Džeko.
Može se reći da su najbolji fudbaleri Bosne i Hercegovine odlično odradili posao u Luksemburgu, te zabilježili sigurnu i uvjerljivu pobjedu. Možda su neki očekivali da će Zmajevi pobijediti i sa većom gol-razlikom, ali je bilo vidljivo da su se reprezentativci čuvali za predstojeću utakmicu sa Francuskom, koja je na programu već početkom iduće sedmice na Koševu.
Pape je svakako želio probati formaciju sa tri špica, ali u toj postavci Zmajevi se sigurno neće suprostaviti Francuzima. Također je vrlo vjerovatno da će se na lijevi bok protiv Francuza vratiti Sanel Jahić, umjesto Lulića, koji je protiv Luksemburga svoj dio posla obavio odlično.
Sve u svemu, reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je više nego uspješno prvi zadatak u kvalifikacijama, te ponovo potvrdila da slabi rezultati iz prijateljskih utakmica ne moraju značiti ama baš ništa u onim kvalifikacionim. Doduše, pravi ispit za Zmajeve je u utorak navečer na Koševu.
Meni tekstovi ovog lika su extra smesni. Analize daje za uzrast obdanista.
Subota, 04.09.10. 19:51.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom je otvorila kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.
Zmajevi su sa ubjedljivoh 3:0 bili bolji od Luksemburga u gostima, te su stigli do prve pobjede i trenutno prvog mjesta u grupi.
Mrežu Luksemburžana prvi je načeo najbolji igrač splitskog Hajduka Senijad Ibričić, golom u šestoj minuti. Samo šest minuta kasnije, dosuđen je slobodan udarac koji je bombom sa velike udaljenosti u gol pretvorio Miralem Pjanić. Završni udarac izveo je, a ko drugi, do Edin Džeko i to je bilo i više nego dovoljno da se ubilježi prva pobjeda u kvalifikacijama za odlazak na smortu najboljih evropskih selekcija.
Selektor bh. reprezentacije Safet Sušić odlučio se početi susret u formaciji 4-4-2, gdje su po bokovima ordinirali Senad Lulić i Mensur Mujdža, dok je defanzivni vezni bio Elvir Rahimić. Izrazito ofanzivna formacija upotpunjena je sa tri ofnazivna vezna: Senijadom Ibričićem, Zvjezdanom Misimovićem i Miralemom Pjanićem, te u napadu sa Edinom Džekom i Vedadom Ibiševićem.
U posljednjih petnaestak minuta utakmice, Pape je u igru uveo brzonogog Ermina Zeca, a izveo Miralema Pjanića, te je promijenio formaciju u 4-3-3, gdje su Zec i Ibišević igrali po krilima, dok je centralnog napadača igrao Edin Džeko.
Može se reći da su najbolji fudbaleri Bosne i Hercegovine odlično odradili posao u Luksemburgu, te zabilježili sigurnu i uvjerljivu pobjedu. Možda su neki očekivali da će Zmajevi pobijediti i sa većom gol-razlikom, ali je bilo vidljivo da su se reprezentativci čuvali za predstojeću utakmicu sa Francuskom, koja je na programu već početkom iduće sedmice na Koševu.
Pape je svakako želio probati formaciju sa tri špica, ali u toj postavci Zmajevi se sigurno neće suprostaviti Francuzima. Također je vrlo vjerovatno da će se na lijevi bok protiv Francuza vratiti Sanel Jahić, umjesto Lulića, koji je protiv Luksemburga svoj dio posla obavio odlično.
Sve u svemu, reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je više nego uspješno prvi zadatak u kvalifikacijama, te ponovo potvrdila da slabi rezultati iz prijateljskih utakmica ne moraju značiti ama baš ništa u onim kvalifikacionim. Doduše, pravi ispit za Zmajeve je u utorak navečer na Koševu.

Postao/la elmirčo dana 05 sep 2010, 15:13
a de m recite sto mi nema avatara
legenda
a de m recite sto mi nema avatara

legenda

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nisam siguran, al cini mi se da je Wolverine napisao na nekoj temi o neugodnim trenutcima, da mu je najneugodnije bilo kad je procitao cikcanginu kolumnu 

Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Kako ti njega znas kad nisi tad bio na forumuhepek04 je napisao/la:Nisam siguran, al cini mi se da je Wolverine napisao na nekoj temi o neugodnim trenutcima, da mu je najneugodnije bilo kad je procitao cikcanginu kolumnu

Od Porsmoutha do PSG

Nije ti lahko

Onaj sto je im´o jedno dvajs klubova u potpisuHairlija je napisao/la:Kako ti njega znas kad nisi tad bio na forumuhepek04 je napisao/la:Nisam siguran, al cini mi se da je Wolverine napisao na nekoj temi o neugodnim trenutcima, da mu je najneugodnije bilo kad je procitao cikcanginu kolumnu,da ti nisi onaj sto navija za raznorazne klubove
Od Porsmoutha do PSG![]()
Nije ti lahko

Ili onaj što je navij´o za Marseille

Al majkem najgori su oni kad pričaju o Manchesteru i kažu "mi"

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Alaim i Skoro mogu samo vodu da donose.OTNYS_YNWA je napisao/la:Na temi " Današnja reprezentacija Jugoslavije "Babilon je napisao/la:Jugonostalgicari![]()
........................ALaim......................
Knezevic...Torlak........Karadza.......Zurzinov
Osmangic....Duro.....Muminovic.....Zeba......
.............Kordic.........Skoro
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Thunderstruck
- Kontakt:
Toga ima na svakoj temi.Frutek je napisao/la:
Al majkem najgori su oni kad pričaju o Manchesteru i kažu "mi"![]()
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
@ Hairlija prelistaj malo temu o kojoj je rijec, a za info bio sam i prije na ovom forumu
Za sve ostalo, imas pp, nemoras na svakoj temi spam raditi

Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Jest mi neko rekaohepek04 je napisao/la:@ Hairlija prelistaj malo temu o kojoj je rijec, a za info bio sam i prije na ovom forumu![]()

Nije ti lahko

Ja sam jedan od tih. Ja smatram da je Man United moj klub i govorim "mi"!Frutek je napisao/la:Al majkem najgori su oni kad pričaju o Manchesteru i kažu "mi"![]()
Manchester sam uz´o ko primjerThunderstruck je napisao/la:Toga ima na svakoj temi.Frutek je napisao/la:
Al majkem najgori su oni kad pričaju o Manchesteru i kažu "mi"![]()

Na koliko si utakmica bio pa da bude tvoj, jes to rođen i odrastao u Manchesteru na ulicama gdje raja navija za UTD

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
@ Dr.H...
Pusti ba, od sve price o fudbalu ili nogometu, pobjedi ili porazu, oni uprate da si napisao "mi"
Kad vec navodite primjer Manchester, pa taj klub ima navijace u Kini, Indiji, Indoneziji, Mauritaniji, Kongu koji govore "mi"...
Pusti ba, od sve price o fudbalu ili nogometu, pobjedi ili porazu, oni uprate da si napisao "mi"

Kad vec navodite primjer Manchester, pa taj klub ima navijace u Kini, Indiji, Indoneziji, Mauritaniji, Kongu koji govore "mi"...
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
hepek04 je napisao/la:@ Dr.H...
Zato sam uzeo primjer jer je Manchester klub sa najviše navijača na svijetu, mislim

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 39 gostiju.