Nema haman kad trebasolinas je napisao/la:wobly ima li te

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nema haman kad trebasolinas je napisao/la:wobly ima li te
Dakle obavijesni razgovori su obavljeni s nekima. Reci nam Probisvjet jel to išlo abecednim redom ili onako nasumično. Kako da je nas drug .... medju prvima dosao na red.Probisvjet je napisao/la:Ljudi pricajte i nagadjate vi sta hocete. Jedno je sigurno da Senad nema podrsku. Stanje je katastrofalno u klubu, vidio sam to i jucer.
Ne siri negativu....Probisvjet je napisao/la:Ljudi pricajte i nagadjate vi sta hocete. Jedno je sigurno da Senad nema podrsku. Stanje je katastrofalno u klubu, vidio sam to i jucer.
Bezveze širi negativu hoce preko reda na spisak.staragarda je napisao/la:Ne siri negativu....Probisvjet je napisao/la:Ljudi pricajte i nagadjate vi sta hocete. Jedno je sigurno da Senad nema podrsku. Stanje je katastrofalno u klubu, vidio sam to i jucer.
Ne sirim negativu, nego zelim da dam podrsku predsjedniku. Znam dobro kako je kada covjek ostane bez podrske, nekako bude izdan od onih kojima najvise vjeruje. Senade sada izdrzi, sam ako treba! Neka idu svi koji ne vjeruju u Slobodu. Jos jednom podrska predsjedniku, a ostali pijuncici neka se maknu.Hitman22 je napisao/la:Bezveze širi negativu hoce preko reda na spisak.staragarda je napisao/la:Ne siri negativu....Probisvjet je napisao/la:Ljudi pricajte i nagadjate vi sta hocete. Jedno je sigurno da Senad nema podrsku. Stanje je katastrofalno u klubu, vidio sam to i jucer.
Chini moras od sad moras napisati kojem karicu se obracasChinaglia je napisao/la:Karicu, vidi se da si nepismen covjekHitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
Asmir je prisustvovao sastanku putem skypea, direktno iz svoje sobe u Americi Cemerici
Jest to al' nemoj zanemariti da duska jurisic posteno govori.SmajilKaric je napisao/la:Chini moras od sad moras napisati kojem karicu se obracasChinaglia je napisao/la:Karicu, vidi se da si nepismen covjekHitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
Asmir je prisustvovao sastanku putem skypea, direktno iz svoje sobe u Americi Cemerici![]()
, Mramore kad moze biti duskajurisic na forumu i jos takvih nickova zasto ja ne bih mogao biti?
Pridružujem se tvojim riječima i dajem podršku. Najbolje je mu ide da sam vodiProbisvjet je napisao/la:Ne sirim negativu, nego zelim da dam podrsku predsjedniku. Znam dobro kako je kada covjek ostane bez podrske, nekako bude izdan od onih kojima najvise vjeruje. Senade sada izdrzi, sam ako treba! Neka idu svi koji ne vjeruju u Slobodu. Jos jednom podrska predsjedniku, a ostali pijuncici neka se maknu.Hitman22 je napisao/la:Bezveze širi negativu hoce preko reda na spisak.staragarda je napisao/la: Ne siri negativu....
Pazi sta si rekao staragarda. ..staragarda je napisao/la:Danas sam malo podrobnije saznao kakvi nam menadjercici vrte "fudbalere" po klubu....pa Husara je Mino Raiola licno za ove,majke mi moje.... Ahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...pa ako se ko svjeca ne ugasimo za godinicu tacno cu go utrcat na teren... Ahahahaha
![]()
Pa Husara je INSTITUCIJA za ove...pa ovo vise nije ni tuzno, jbt...ovo su nadrealistisolinas je napisao/la:Pazi sta si rekao staragarda. ..staragarda je napisao/la:Danas sam malo podrobnije saznao kakvi nam menadjercici vrte "fudbalere" po klubu....pa Husara je Mino Raiola licno za ove,majke mi moje.... Ahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...pa ako se ko svjeca ne ugasimo za godinicu tacno cu go utrcat na teren... Ahahahaha
![]()
![]()
Nemoj poslije da se izvlacis kako mi forum svatamo preozbiljno![]()
Evo ja cu vam reci jednog Denis Kadiric, samo proguglajte malo i vidjet ce te o kakvom kriminalcu se radisolinas je napisao/la:Pazi sta si rekao staragarda. ..staragarda je napisao/la:Danas sam malo podrobnije saznao kakvi nam menadjercici vrte "fudbalere" po klubu....pa Husara je Mino Raiola licno za ove,majke mi moje.... Ahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta tebe tacno cudi. ..staragarda je napisao/la:Pa Husara je INSTITUCIJA za ove...pa ovo vise nije ni tuzno, jbt...ovo su nadrealistisolinas je napisao/la:Pazi sta si rekao staragarda. ..staragarda je napisao/la:Danas sam malo podrobnije saznao kakvi nam menadjercici vrte "fudbalere" po klubu....pa Husara je Mino Raiola licno za ove,majke mi moje.... Ahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jednostavno je Sloboda mamac za takve raznorazne Kadirice i sve ostale. Samo čvrsta ruka nista drugo. Očigledno predsjednik nije tu na visini zadatka i The EndSmajilKaric je napisao/la:Evo ja cu vam reci jednog Denis Kadiric, samo proguglajte malo i vidjet ce te o kakvom kriminalcu se radisolinas je napisao/la:Pazi sta si rekao staragarda. ..staragarda je napisao/la:Danas sam malo podrobnije saznao kakvi nam menadjercici vrte "fudbalere" po klubu....pa Husara je Mino Raiola licno za ove,majke mi moje.... Ahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa daj mu kritiku lično ako smiješHitman22 je napisao/la: Jednostavno je Sloboda mamac za takve raznorazne Kadirice i sve ostale. Samo čvrsta ruka nista drugo. Očigledno predsjednik nije tu na visini zadatka i The End
Ma dodje manager, npr dovede ti polumrtvog Osmanagica koji ne moze naci klub nigdje i kaze malo para Osmanagicu, malo meni, malo vama. Pisemo jednu cifru, dobija se druga. Dobro svima.staragarda je napisao/la:Al eo ovdje se vec godinu nadjebavamo jedni protiv drugih....moji,tvoji,vako,nako....al stvarno kad se podvuce crta ovaj klub je zreo za gasenje....ovo SIGURNO nece na dobro....e sad ima ta varijanta mrcvarenja ,uvaljivanja drva i pranja para narednih godina i to sve da bi se saka lesinara jos jednom pogostila mrtvom strvinom