FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sunderland
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sunderland » 11 nov 2017, 22:13

solinas je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:
solinas je napisao/la:Dje onaj Sunderland@ sto je napisao da je Senco bivsi za 10 dana. ..
Cini mi se da je istekao rok. ..
Vitez se mora dobiti ljudi ide nam I raspored na ruku mogli bi se izjednaciti sa Goskom a pobjeci Celiku 3 boda. ...
Tu sam trebao je , ali haman je agonija produžena nešto se čeka, a deru jedni druge i razracunavaju se u svojim redovima. Sta ce biti ostaje da vidimo
Nece Azmir Slobodu dok ne vidi sta ce sa Slogom,jer hoce dva kluba u PL...i opet su zakuhali oko Tusnja on i Jasmin....Kako sam cuo ovaj je nudio da halali sve pozajmice do sada,i krene od nule,i da izgradi stadion,ali da ga daju Slobodi,nisu dali,ovaj reko cega se bojite evo isplaticu ja porez,nemoze ga uzeti niko,dajte makar koncesiju na 20 godina,nedajuu...I trazi Jasmin da ostanu svi zaposleni u JU i dalje tu,sa istim platama,ovaj bio pobudalio...eto da ti kazem tu je Senad jer nece niko,i Senad ne daje novac klubu,pisljive pare daje za reklamu na dresu,mozemo u pp nastaviti nije problem......tu je jer mora,a svega mu preko ku.rca.......ima u firmi problema,Slobodu da moze zapalio bi........

Ma Senci okrenuli leđa, ali dobio je još jednu priliku mimo Azmira ko zna, odugovlace, ljudi hoce da uloze ali hoce cistu skupstinu i sve. Dugi su putevi gospodnji :urnebes:
Sloboda je moja nacija

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 nov 2017, 22:19

Jedni pričaju jedno, drugi drugo...da li iko zna šta se više dešava...
Ma i bolje da se ništa ne govori, nek samo izađe na vidjelo od onih od kojih i treba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2017, 22:23

Necemo na zelenu granu nikada, nemojte se nervirati.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 11 nov 2017, 22:37

solinas je napisao/la:...i opet su zakuhali oko Tusnja on i Jasmin....Kako sam cuo ovaj je nudio da halali sve pozajmice do sada,i krene od nule,i da izgradi stadion,ali da ga daju Slobodi,nisu dali,ovaj reko cega se bojite evo isplaticu ja porez,nemoze ga uzeti niko,dajte makar koncesiju na 20 godina,nedajuu...I trazi Jasmin da ostanu svi zaposleni u JU i dalje tu,sa istim platama,ovaj bio pobudalio...eto da ti kazem tu je Senad jer nece niko,i Senad ne daje novac klubu,pisljive pare daje za reklamu na dresu,mozemo u pp nastaviti nije problem......tu je jer mora,a svega mu preko ku.rca.......ima u firmi problema,Slobodu da moze zapalio bi........
Pa dobro nek isknjize one dodatne parcele. Visak uposlenika prebace na Panonska ionako je to njihova firma.Daju koncesiju i to je to. Ili mozda nije?
& $ ?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 nov 2017, 22:53

Ala salamet. Ko god da je u pravu.ala salamet.a ja zivce i vrijeme trosim.
Puuu

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 11 nov 2017, 22:54

solinas je napisao/la:
solinas je napisao/la:Dje onaj Sunderland@ sto je napisao da je Senco bivsi za 10 dana. ..
Vitez se mora dobiti ljudi ide nam I raspored na ruku mogli bi se izjednaciti sa Goskom a pobjeci Celiku 3 boda. ...
Tu sam trebao je , ali haman je agonija produžena nešto se čeka, a deru jedni druge i razracunavaju se u svojim redovima. Sta ce biti ostaje da vidimo
Nece Azmir Slobodu dok ne vidi sta ce sa Slogom,jer hoce dva kluba u PL...i opet su zakuhali oko Tusnja on i Jasmin....Kako sam cuo ovaj je nudio da halali sve pozajmice do sada,i krene od nule,i da izgradi stadion,ali da ga daju Slobodi,nisu dali,ovaj reko cega se bojite evo isplaticu ja porez,nemoze ga uzeti niko,dajte makar koncesiju na 20 godina,nedajuu...I trazi Jasmin da ostanu svi zaposleni u JU i dalje tu,sa istim platama,ovaj bio pobudalio...eto da ti kazem tu je Senad jer nece niko,i Senad ne daje novac klubu,pisljive pare daje za reklamu na dresu,mozemo u pp nastaviti nije problem......tu je jer mora,a svega mu preko ku.rca.......ima u firmi problema,Slobodu da moze zapalio bi........
Ne lozi raju djabe
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 nov 2017, 22:55

tuzlak1987 je napisao/la:Necemo na zelenu granu nikada, nemojte se nervirati.
hocemol na crvenu ili mozda narandzastu :mrgreen:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 11 nov 2017, 22:58

Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Necemo na zelenu granu nikada, nemojte se nervirati.
hocemol na crvenu ili mozda narandzastu :mrgreen:
Samo Crvenu
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 11 nov 2017, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 11 nov 2017, 23:00

Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 11 nov 2017, 23:06

Sva ova prica "ja sam cuo mi se gadi".
Imam ponudu - poslao sam ponudu. Ponuda obijena - zato i zato. Idemo dalje. Dajem novu ponudu ili odustajem. Ovdje sve nesto uokolo, ispitivanje.
Probni baloni.
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 nov 2017, 23:07

Ko je spominjao sastanak. ...
Uostalom sta me briga govorio sam mjesecima neke stvari sve se desilo a vi kako hocete.
Neka vrijeme opet pokaze ko je upravu.

Klma
Kada je kod nas ista bilo transparentno. ...
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 11 nov 2017, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 nov 2017, 23:08

Hitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
Karicu, vidi se da si nepismen covjek
Asmir je prisustvovao sastanku putem skypea, direktno iz svoje sobe u Americi Cemerici

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 11 nov 2017, 23:15

Chinaglia je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
Asmir je prisustvovao sastanku putem skypea, direktno iz svoje sobe u Americi Cemerici
Zaboravio sam tu praistorijsku mogućnost skype
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2017, 23:24

Hitman22 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Zaboravio sam tu praistorijsku mogućnost skype
slika

Bili su razgovori, ali je Husic usao na skajp sa slikom Alije, a Imamovic sa slikom Staljina i onda su se sjetili starih rana i posvadjali.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 nov 2017, 23:28

Chinaglia je napisao/la: Karicu, vidi se da si nepismen covjek
Đasmin kad je vidio sliku Alije iza, počela mu se koža topiti ko vampiru na suncetu

EDIT
Citirao sam te i prije nego sam vidio ovu stranicu zadnju i sliku što je tuzlak postavio. Vidi se da on i ja slično razmišljamo :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 11 nov 2017, 23:31

wobly92 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: Karicu, vidi se da si nepismen covjek
Đasmin kad je vidio sliku Alije iza, počela mu se koža topiti ko vampiru na suncetu
Ama da je Jasmin nas Slobodin odgovorio bi odmah sa pozadinskom slikom
slika
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 12 nov 2017, 07:09, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2017, 23:38

Evo jedan post da uberem dnevnicu :kafa:
slika

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 nov 2017, 23:59

wobly ima li te
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 00:51

Ima li kakvog habera od skupstine ? Hoce li biti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 nov 2017, 00:54

Daj nam te Pikanterije malo uozbilji. Jel mu produženo do kupa ili poslije kupa ide
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.