Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la ribery » 24 mar 2009, 11:16

Dodao sam anketu, misli se iskljucivo na utakmicu u Belgiji.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 mar 2009, 11:32

Puno gluposti na zadnjih nekoliko stranica (Topic nije nikad igrao u Wolfsburgu, Smajic igra u Lokerenu itd.).

Prije neki dan sam vidio u kakvom je stanju travnjak na BIlinom polju i ono je sramota, katastrofalan teren. Nasim veznjacima ono nikako ne odgovara, pa imamo sjajne tehnicare koji svojim pasovima mogu donijeti pobjedu i onda ih stavimo da igraju na izoranom stadionu gdje loptu uputis u jednom pravcu a ona zavrsi u nekom drugom...
Na Kosevu je teren u puno boljem stanju i bolje bi bilo kad bi tamo igrali ali sad je kasno. Ali u buduce bi i o tome trebali voditi racuna u savezu. Ja neznam sta oni u Zenici rade, jeli bila korida za vikend na BP, ali stvarno je los travnjak....

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 24 mar 2009, 11:47

Super sto Ciro zove ove mladje igrace! kojih su perspektivni, i vrace one koji imaju kvalitet a nisu igrali pod drugima selektorima! Smajic je super, dobro rijesenje bravo Ciro a ne oni po Hrvatskoj Madjarskoj, itd. bravo CIro majstore!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2009, 11:48

calcio je napisao/la:Puno gluposti na zadnjih nekoliko stranica (Topic nije nikad igrao u Wolfsburgu, Smajic igra u Lokerenu itd.).

Prije neki dan sam vidio u kakvom je stanju travnjak na BIlinom polju i ono je sramota, katastrofalan teren. Nasim veznjacima ono nikako ne odgovara, pa imamo sjajne tehnicare koji svojim pasovima mogu donijeti pobjedu i onda ih stavimo da igraju na izoranom stadionu gdje loptu uputis u jednom pravcu a ona zavrsi u nekom drugom...
Na Kosevu je teren u puno boljem stanju i bolje bi bilo kad bi tamo igrali ali sad je kasno. Ali u buduce bi i o tome trebali voditi racuna u savezu. Ja neznam sta oni u Zenici rade, jeli bila korida za vikend na BP, ali stvarno je los travnjak....
Vremenske nepogode, loše održavanje terena, češće igranje na njemu (mlađe selekcije), to bi mogao biti jedan od razloga.

Ali opet Koševo je "nesretno" po naš tim, na Bilinom je repka navikla dobro igrati, pa vidićemo ovaj put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 mar 2009, 12:06

Po jednoj realnoj prognozi ja mislim da pobjeda nase reprezentacije na Bilinom Polju nece i netreba da dode u pitanju. :D

A reprezentacija je odigrao 17 utakmica na BP i tamo imamo 10 pobjeda, 4 remija i samo 3 poraza. Na tom stadionu su padale jedna Norveska, jedna Finska, jedna Belgija, sa Spanijom smo odigrali 1-1.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2009, 12:21

Tarik14 je napisao/la:Po jednoj realnoj prognozi ja mislim da pobjeda nase reprezentacije na Bilinom Polju nece i netreba da dode u pitanju. :D

A reprezentacija je odigrao 17 utakmica na BP i tamo imamo 10 pobjeda, 4 remija i samo 3 poraza. Na tom stadionu su padale jedna Norveska, jedna Finska, jedna Belgija, sa Spanijom smo odigrali 1-1.
Slažem se sa svim navedenim, osim "jedna Finska", ruku na srce brate, pa mi smo za njih "Gordi Albion" :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Yankee
Kontakt:

Post Postao/la Yankee » 24 mar 2009, 12:22

Ma Zenica nam je sretna i tu treba da igra reprezentacija mada Bilinno Polje treba urediti.Pa kad samo igrali sa Slovenijom u Mariboru svako je mogao vidjeti kako i manji stadioni mogu izgledati prelijepo,mada s obzirom na situaciju u drzavi to i ne treba ocekivati.A I DANAS SE PITAM STA BI BILO DA SMO SA DANSKOM IGRALI U ZENICI...

Harre
Kontakt:

Post Postao/la Harre » 24 mar 2009, 12:25

dobri su ovi momci sad sto ih je zvao. samo trebamo hrabro i borbeno i bodovi nece izostati.mozda bi po meni trebao jos zovnu ti admira aganovica isto igra u belgiji sa smajicem

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 mar 2009, 12:26

padali su mnogi i na Kosevu: Turska dva puta, Italija, Danska, nerjeseno protiv Njemacke, protiv Spanije izgubili 1:2 ali smo zasluzili makar bod. ali nemojmo sad zapoceti bespotrebne diskusije koji je stadion bolji, samo nemojte vise govoriti da nam je Kosevo nesretno jer to nije istina, mozda je Baki kockaru bilo nesretno ali nije reprezentaciji ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 mar 2009, 12:37

Na Kosevu smo cesto gubili i stadion je cesto bio poluprazan bez atmosfere medu navijacama. :roll:

Pokajali smo se sto nismo igrali protiv Danske u Zenici, to je cinjenica.

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 24 mar 2009, 12:41

ja neznam sto se prepirete oko zenice bez veze pa sami igraci kazu da tu vole igrat i to je to.....evo daj boze da budu makar 4 boda iz dvomeca pa da ostanemo u utrci....onda zadnje kolo,Munib i kompanija pune kasu tekmom na kosevu pa cemo vidit kako nije nesretno ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 mar 2009, 12:41

Yankee je napisao/la:Ma Zenica nam je sretna i tu treba da igra reprezentacija mada Bilinno Polje treba urediti.Pa kad samo igrali sa Slovenijom u Mariboru svako je mogao vidjeti kako i manji stadioni mogu izgledati prelijepo,mada s obzirom na situaciju u drzavi to i ne treba ocekivati.A I DANAS SE PITAM STA BI BILO DA SMO SA DANSKOM IGRALI U ZENICI...
Bilo bi to gotovo sigurno pobjeda za nasu reprezentaciju. ;)

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 24 mar 2009, 14:30

Kad smo ono s Danskom kiksali na Koševu za odlazak na SP, kaza Baka na presu poslije tekme:

- Ja ću jednom otvoreno reći, zašto smo večeras izgubili, ko je prodo utakmicu i....

tu ga munu Pašalić i Munib, neka Baka pusti to sad

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 24 mar 2009, 14:42

Tarik14 je napisao/la:
Yankee je napisao/la:Ma Zenica nam je sretna i tu treba da igra reprezentacija mada Bilinno Polje treba urediti.Pa kad samo igrali sa Slovenijom u Mariboru svako je mogao vidjeti kako i manji stadioni mogu izgledati prelijepo,mada s obzirom na situaciju u drzavi to i ne treba ocekivati.A I DANAS SE PITAM STA BI BILO DA SMO SA DANSKOM IGRALI U ZENICI...
Bilo bi to gotovo sigurno pobjeda za nasu reprezentaciju. ;)
naravno,zna se gdje je najbolja atmosfera

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 24 mar 2009, 15:42

samo odkud Ćiri da Smajić igra na lijevom boku? lik dešnjak igra desnog bočnog i denso krilo. bolje bi bilo da on igra na desnom boku a Vladavić na lijevom, a berberović malo odmori :?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2009, 16:05

Kao sto upravo citam, pomocni trener Belgije, Vercauteren je izjavio da protiv Bosne 4 boda nebih bili neuspjeh, ali da idu na 6 bodova. Dakle Belgija je primila nametnutu ulogu favorita. Bit ce to veoma interesantno. :D

Sto se tice nase postave moja velika nada je da ce Stilic igrati od pocetka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2009, 16:09

Knele je napisao/la:
calcio je napisao/la:Puno gluposti na zadnjih nekoliko stranica (Topic nije nikad igrao u Wolfsburgu, Smajic igra u Lokerenu itd.).

Vremenske nepogode, loše održavanje terena, češće igranje na njemu (mlađe selekcije), to bi mogao biti jedan od razloga.

Ali opet Koševo je "nesretno" po naš tim, na Bilinom je repka navikla dobro igrati, pa vidićemo ovaj put.
Bolje igramo na B.P to je fakat.
Ali zar su ona deranja guzova od Madzarske,Grcke,Bugarske sreca
:roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 24 mar 2009, 16:13

ljudi u zenici je proteklog vikenda bilo 10 cm snijega...nije bolji ni mogao biti ako ne bude puno padavina trebao bi teren biti ok

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 mar 2009, 16:19

Principatus je napisao/la:Kao sto upravo citam, pomocni trener Belgije, Vercauteren je izjavio da protiv Bosne 4 boda nebih bili neuspjeh, ali da idu na 6 bodova. Dakle Belgija je primila nametnutu ulogu favorita. Bit ce to veoma interesantno. :D

Sto se tice nase postave moja velika nada je da ce Stilic igrati od pocetka.
To nam i odgovara, da je na njima pritisak. Izgleda da se i kladionice slazu sa Vercauterenom, evo kvota sa bwin-a.
Belgija 1.70 X 3.45 Bosna i Hercegovina 4.50

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2009, 16:42

super ponuda 1.9, na belgiji, ali 2 je najsigurnija igrat cu je i10km pa sta bude, imamo tim sposoban za pobjedu ali oni mogu pricati i najavljivati sta hoce....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.