solinas je napisao/la:Nece Azmir Slobodu dok ne vidi sta ce sa Slogom,jer hoce dva kluba u PL...i opet su zakuhali oko Tusnja on i Jasmin....Kako sam cuo ovaj je nudio da halali sve pozajmice do sada,i krene od nule,i da izgradi stadion,ali da ga daju Slobodi,nisu dali,ovaj reko cega se bojite evo isplaticu ja porez,nemoze ga uzeti niko,dajte makar koncesiju na 20 godina,nedajuu...I trazi Jasmin da ostanu svi zaposleni u JU i dalje tu,sa istim platama,ovaj bio pobudalio...eto da ti kazem tu je Senad jer nece niko,i Senad ne daje novac klubu,pisljive pare daje za reklamu na dresu,mozemo u pp nastaviti nije problem......tu je jer mora,a svega mu preko ku.rca.......ima u firmi problema,Slobodu da moze zapalio bi........Sunderland je napisao/la:Tu sam trebao je , ali haman je agonija produžena nešto se čeka, a deru jedni druge i razracunavaju se u svojim redovima. Sta ce biti ostaje da vidimosolinas je napisao/la:Dje onaj Sunderland@ sto je napisao da je Senco bivsi za 10 dana. ..
Cini mi se da je istekao rok. ..
Vitez se mora dobiti ljudi ide nam I raspored na ruku mogli bi se izjednaciti sa Goskom a pobjeci Celiku 3 boda. ...
Ma Senci okrenuli leđa, ali dobio je još jednu priliku mimo Azmira ko zna, odugovlace, ljudi hoce da uloze ali hoce cistu skupstinu i sve. Dugi su putevi gospodnji