Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Dodao sam anketu, misli se iskljucivo na utakmicu u Belgiji.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Puno gluposti na zadnjih nekoliko stranica (Topic nije nikad igrao u Wolfsburgu, Smajic igra u Lokerenu itd.).
Prije neki dan sam vidio u kakvom je stanju travnjak na BIlinom polju i ono je sramota, katastrofalan teren. Nasim veznjacima ono nikako ne odgovara, pa imamo sjajne tehnicare koji svojim pasovima mogu donijeti pobjedu i onda ih stavimo da igraju na izoranom stadionu gdje loptu uputis u jednom pravcu a ona zavrsi u nekom drugom...
Na Kosevu je teren u puno boljem stanju i bolje bi bilo kad bi tamo igrali ali sad je kasno. Ali u buduce bi i o tome trebali voditi racuna u savezu. Ja neznam sta oni u Zenici rade, jeli bila korida za vikend na BP, ali stvarno je los travnjak....
Prije neki dan sam vidio u kakvom je stanju travnjak na BIlinom polju i ono je sramota, katastrofalan teren. Nasim veznjacima ono nikako ne odgovara, pa imamo sjajne tehnicare koji svojim pasovima mogu donijeti pobjedu i onda ih stavimo da igraju na izoranom stadionu gdje loptu uputis u jednom pravcu a ona zavrsi u nekom drugom...
Na Kosevu je teren u puno boljem stanju i bolje bi bilo kad bi tamo igrali ali sad je kasno. Ali u buduce bi i o tome trebali voditi racuna u savezu. Ja neznam sta oni u Zenici rade, jeli bila korida za vikend na BP, ali stvarno je los travnjak....
Super sto Ciro zove ove mladje igrace! kojih su perspektivni, i vrace one koji imaju kvalitet a nisu igrali pod drugima selektorima! Smajic je super, dobro rijesenje bravo Ciro a ne oni po Hrvatskoj Madjarskoj, itd. bravo CIro majstore!
Vremenske nepogode, loše održavanje terena, češće igranje na njemu (mlađe selekcije), to bi mogao biti jedan od razloga.calcio je napisao/la:Puno gluposti na zadnjih nekoliko stranica (Topic nije nikad igrao u Wolfsburgu, Smajic igra u Lokerenu itd.).
Ali opet Koševo je "nesretno" po naš tim, na Bilinom je repka navikla dobro igrati, pa vidićemo ovaj put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Po jednoj realnoj prognozi ja mislim da pobjeda nase reprezentacije na Bilinom Polju nece i netreba da dode u pitanju.
A reprezentacija je odigrao 17 utakmica na BP i tamo imamo 10 pobjeda, 4 remija i samo 3 poraza. Na tom stadionu su padale jedna Norveska, jedna Finska, jedna Belgija, sa Spanijom smo odigrali 1-1.

A reprezentacija je odigrao 17 utakmica na BP i tamo imamo 10 pobjeda, 4 remija i samo 3 poraza. Na tom stadionu su padale jedna Norveska, jedna Finska, jedna Belgija, sa Spanijom smo odigrali 1-1.
Slažem se sa svim navedenim, osim "jedna Finska", ruku na srce brate, pa mi smo za njih "Gordi Albion"Tarik14 je napisao/la:Po jednoj realnoj prognozi ja mislim da pobjeda nase reprezentacije na Bilinom Polju nece i netreba da dode u pitanju.![]()

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma Zenica nam je sretna i tu treba da igra reprezentacija mada Bilinno Polje treba urediti.Pa kad samo igrali sa Slovenijom u Mariboru svako je mogao vidjeti kako i manji stadioni mogu izgledati prelijepo,mada s obzirom na situaciju u drzavi to i ne treba ocekivati.A I DANAS SE PITAM STA BI BILO DA SMO SA DANSKOM IGRALI U ZENICI...
dobri su ovi momci sad sto ih je zvao. samo trebamo hrabro i borbeno i bodovi nece izostati.mozda bi po meni trebao jos zovnu ti admira aganovica isto igra u belgiji sa smajicem
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
padali su mnogi i na Kosevu: Turska dva puta, Italija, Danska, nerjeseno protiv Njemacke, protiv Spanije izgubili 1:2 ali smo zasluzili makar bod. ali nemojmo sad zapoceti bespotrebne diskusije koji je stadion bolji, samo nemojte vise govoriti da nam je Kosevo nesretno jer to nije istina, mozda je Baki kockaru bilo nesretno ali nije reprezentaciji 

Na Kosevu smo cesto gubili i stadion je cesto bio poluprazan bez atmosfere medu navijacama.
Pokajali smo se sto nismo igrali protiv Danske u Zenici, to je cinjenica.

Pokajali smo se sto nismo igrali protiv Danske u Zenici, to je cinjenica.
ja neznam sto se prepirete oko zenice bez veze pa sami igraci kazu da tu vole igrat i to je to.....evo daj boze da budu makar 4 boda iz dvomeca pa da ostanemo u utrci....onda zadnje kolo,Munib i kompanija pune kasu tekmom na kosevu pa cemo vidit kako nije nesretno 

Bilo bi to gotovo sigurno pobjeda za nasu reprezentaciju.Yankee je napisao/la:Ma Zenica nam je sretna i tu treba da igra reprezentacija mada Bilinno Polje treba urediti.Pa kad samo igrali sa Slovenijom u Mariboru svako je mogao vidjeti kako i manji stadioni mogu izgledati prelijepo,mada s obzirom na situaciju u drzavi to i ne treba ocekivati.A I DANAS SE PITAM STA BI BILO DA SMO SA DANSKOM IGRALI U ZENICI...

Kad smo ono s Danskom kiksali na Koševu za odlazak na SP, kaza Baka na presu poslije tekme:
- Ja ću jednom otvoreno reći, zašto smo večeras izgubili, ko je prodo utakmicu i....
tu ga munu Pašalić i Munib, neka Baka pusti to sad
- Ja ću jednom otvoreno reći, zašto smo večeras izgubili, ko je prodo utakmicu i....
tu ga munu Pašalić i Munib, neka Baka pusti to sad
naravno,zna se gdje je najbolja atmosferaTarik14 je napisao/la:Bilo bi to gotovo sigurno pobjeda za nasu reprezentaciju.Yankee je napisao/la:Ma Zenica nam je sretna i tu treba da igra reprezentacija mada Bilinno Polje treba urediti.Pa kad samo igrali sa Slovenijom u Mariboru svako je mogao vidjeti kako i manji stadioni mogu izgledati prelijepo,mada s obzirom na situaciju u drzavi to i ne treba ocekivati.A I DANAS SE PITAM STA BI BILO DA SMO SA DANSKOM IGRALI U ZENICI...
samo odkud Ćiri da Smajić igra na lijevom boku? lik dešnjak igra desnog bočnog i denso krilo. bolje bi bilo da on igra na desnom boku a Vladavić na lijevom, a berberović malo odmori 

- Principatus
- Kontakt:
Kao sto upravo citam, pomocni trener Belgije, Vercauteren je izjavio da protiv Bosne 4 boda nebih bili neuspjeh, ali da idu na 6 bodova. Dakle Belgija je primila nametnutu ulogu favorita. Bit ce to veoma interesantno. 
Sto se tice nase postave moja velika nada je da ce Stilic igrati od pocetka.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bolje igramo na B.P to je fakat.Knele je napisao/la:Vremenske nepogode, loše održavanje terena, češće igranje na njemu (mlađe selekcije), to bi mogao biti jedan od razloga.calcio je napisao/la:Puno gluposti na zadnjih nekoliko stranica (Topic nije nikad igrao u Wolfsburgu, Smajic igra u Lokerenu itd.).
Ali opet Koševo je "nesretno" po naš tim, na Bilinom je repka navikla dobro igrati, pa vidićemo ovaj put.
Ali zar su ona deranja guzova od Madzarske,Grcke,Bugarske sreca

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ljudi u zenici je proteklog vikenda bilo 10 cm snijega...nije bolji ni mogao biti ako ne bude puno padavina trebao bi teren biti ok
To nam i odgovara, da je na njima pritisak. Izgleda da se i kladionice slazu sa Vercauterenom, evo kvota sa bwin-a.Principatus je napisao/la:Kao sto upravo citam, pomocni trener Belgije, Vercauteren je izjavio da protiv Bosne 4 boda nebih bili neuspjeh, ali da idu na 6 bodova. Dakle Belgija je primila nametnutu ulogu favorita. Bit ce to veoma interesantno.
Belgija 1.70 X 3.45 Bosna i Hercegovina 4.50
super ponuda 1.9, na belgiji, ali 2 je najsigurnija igrat cu je i10km pa sta bude, imamo tim sposoban za pobjedu ali oni mogu pricati i najavljivati sta hoce....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.