Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
istina je, zeljo sutra ne igra, vidi na rezultati . com, nema ih u ponudiVratnik10 je napisao/la:Jel istina da Zelji sutra nece biti dozvoljeno da igra zbog neizmirenog racuna za vodu, jel tacna informacija?
Kazi mi da se zajebajes....svrakino1921 je napisao/la:Zeljo je samom ponudom za Menala pokazao svoju velicinu znaci imaju ljudi u Zelji koji gledaju i kontaju,najbolji fudbaler lige,moze se extra zaradit, mlad je, Zeljo bi njega prodao za 500000 eura bez problema u Tursku a sigurno bi to bilo dvaput vise.Dalibor Silic je bivsi Zeljin igrac koji je ostavio dubok trag u Zelji.Uglavnom to nije nikakav fazon niti finta Zeljo uvjek moze prodat igraca u Tursku za dobre pare tako se pokusalo i sa Duljevicem.
Ok, ja sam konto neka loziona...Rigoletto je napisao/la:istina je, zeljo sutra ne igra, vidi na rezultati . com, nema ih u ponudiVratnik10 je napisao/la:Jel istina da Zelji sutra nece biti dozvoljeno da igra zbog neizmirenog racuna za vodu, jel tacna informacija?
nije istina jer je taj rscun na sudu kad sud presudi u korist ViK-a onda Zeljo nece vise igrat i onda postajemo gradevinska firma u punom smislu te rijeci i nastavljamo pravit stadion naravno koji ce bit bez vode.Vratnik10 je napisao/la:Jel istina da Zelji sutra nece biti dozvoljeno da igra zbog neizmirenog racuna za vodu, jel tacna informacija?
Pa zar im nije prioritet prvo to da izmire pa onda salju ponude za igrace?svrakino1921 je napisao/la:nije istina jer je taj rscun na sudu kad sud presudi u korist ViK-a onda Zeljo nece vise igrat i onda postajemo gradevinska firma u punom smislu te rijeci i nastavljamo pravit stadion naravno koji ce bit bez vode.Vratnik10 je napisao/la:Jel istina da Zelji sutra nece biti dozvoljeno da igra zbog neizmirenog racuna za vodu, jel tacna informacija?
Prijatelju mojPenaltiky je napisao/la:Koja je trolina ovaj Svrakino, lik ima strpljenja
Kakve su gaće u FISu, koliko koštajusvrakino1921 je napisao/la:Prijatelju mojPenaltiky je napisao/la:Koja je trolina ovaj Svrakino, lik ima strpljenja
Penaltiky je napisao/la:Kakve su gaće u FISu, koliko koštajusvrakino1921 je napisao/la:Prijatelju mojPenaltiky je napisao/la:Koja je trolina ovaj Svrakino, lik ima strpljenja
Nemoj @svrakino pitati takva pitanja. Momcina je OK! Podrska za svrakino1992.Penaltiky je napisao/la:Kakve su gaće u FISu, koliko koštajusvrakino1921 je napisao/la:Prijatelju mojPenaltiky je napisao/la:Koja je trolina ovaj Svrakino, lik ima strpljenja
jurisicduska je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Miske će biti naš Ramon Sanchez Pizjuan, možda i mi uradimo kao Sevilja i stadion nazovemo po najvećem svih vremena.
Stadion Senad Misimović
prikladnije bi bilo da ga nazovu stadion sergija ramosaPenaltiky je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Miske će biti naš Ramon Sanchez Pizjuan, možda i mi uradimo kao Sevilja i stadion nazovemo po najvećem svih vremena.
Stadion Senad Misimović
Jesu li ovo Brajlovic hrenovkice?Penaltiky je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Miske će biti naš Ramon Sanchez Pizjuan, možda i mi uradimo kao Sevilja i stadion nazovemo po najvećem svih vremena.
Stadion Senad Misimović
TobeYarabi je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.